Borderlands 2 Tiny Tinas Assault on Dragon Keep PC (digitális kód) vásárlás, akciós ár, megjelenés | Konzolok Szervize
 

Borderlands 2 Tiny Tinas Assault on Dragon Keep PC (digitális kód)

Borderlands 2 Tiny Tinas Assault on Dragon Keep PC (digitális kód)
Státusz: Letölthető
Platform: PC
Korhatár: 18 év felett
Listára

Kívánságlistára teszem
Adathordozó típusa

Letöltési aktiváló kód
A játék futtatásához

Internet szükséges
Bruttó ár:
 
3.070 Ft
Azonnali letöltés
online fizetés
Megvásárlásával +31 pontot írunk jóvá Gamercard kártyádon
Folyamatos akciók és kedvezmények a Konzolok Szervizében.
Vásárolj digitálisan: egyszerű, kényelmes, és perceken belül nálad!1. lépés Rakd kosárba, 2. lépés Fizesd ki online, 3. lépés Már kapod is a kódot

Borderlands 2 Tiny Tinas Assault on Dragon Keep PC (digitális kód) ISMERTETŐ, LEÍRÁS:Jaj nekem, mágusok, varázslók és teasütemények! Csatlakozz a régi és új Vault Hunterekhez Tiny Tina epikus, bosszúról és megváltásról szóló küldetésében. A Tiny Tina’s Assault on Dragon Keep – amely a legnagyobb és legművészibb kiegészítő tartalom a Borderlands sorozat történetében – gyakorlatilag egy játék a játékon belül, amelyben Tiny Tina a Bunker Master szerepét veszi át egy “Bunkers & Badasses” szerepjáték-partiban. 

Utazz át egy sötét, folytonosan változó világon, amelynek váraiban, alvilági kazamatáiban és varázserdőiben egyebek mellett csontvázakkal, orkokkal és sárkányokkal kell megküzdened. Vállalj el mellékküldetéseket és fejts meg feladványokat azzal, hogy kockadobással eldöntöd Betekintésértékedet, és szerezz még több új és kövér zsákmányt. Csatlakozz a barátaidhoz, mentsétek meg a királynőt és állítsátok vissza újból a békét és a rendet a világban! 

Ez a kiegészítő a Borderlands 2 Season Pass része. Amennyiben már rendelkezel a Season Pass-szal, ne fizess kétszer, és ne vásárold meg a Tiny Tina kiegészítőt. 

minimális rendszerkövetelmény:

Operációs rendszer: Windows XP SP3 ; Processzor: 2.4 GHz Dual Core processzor; Memória: 2 GB(XP)/ 2 GB(Vista); Merevlemez terület: 13 GB szabad terület; Videókártya: NVIDIA GeForce 8500 /ATI Radeon HD 2600 256MB memóriával; Hangkártya: DirectX 9.0c kompatibilis ; Egyéb követelmények: az első telepítés egyszeri internet kapcsolatot igényel; a telepítéshez szükséges a következő programok installálása: Steam Client, DirectX 9, Microsoft .NET 4 Framework, Visual C++ Redistributable 2005, Visual C++ Redistributable 2008, Visual C++ Redistributable 2010, and AMD CPU Drivers (Csak XP és AMD esetén)
 

ajánlott rendszerkövetelmény:

Operációs rendszer: Windows XP SP3/Vista/Win 7 ; Processzor: 2.3 GHz Quad Core processzor ; Memória: 2 GB ; Merevlemez terület: 20 GB szabad merevlemez terület; Videókártya: NVIDIA GeForce GTX 560 / ATI Radeon HD 5850 512MB memóriával; Hangkártya: DirectX 9.0c kompatibilis; Egyéb követelmények: az első telepítés egyszeri internet kapcsolatot igényel; a telepítéshez szükséges a következő programok installálása: Steam Client, DirectX 9, Microsoft .NET 4 Framework, Visual C++ Redistributable 2005, Visual C++ Redistributable 2008, Visual C++ Redistributable 2010, and AMD CPU Drivers (Csak XP és AMD esetén)

KÉPGALÉRIA:

Borderlands 2 Tiny Tinas Assault on Dragon Keep PC (digitális kód)
 
Borderlands 2 Tiny Tinas Assault on Dragon Keep PC (digitális kód)
 
Borderlands 2 Tiny Tinas Assault on Dragon Keep PC (digitális kód)
 
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód*Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód*Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód*Biztonsági kód
Árukereső.huÁrukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére