Borderlands 2 Tiny Tinas Assault on Dragon Keep PC (digitális kód)

Borderlands 2: Tiny Tina’s Assault on Dragon Keep (PC) DIGITÁLIS
Státusz: Nem rendelhető
Platform: PC
Korhatár: 18 éves kortól év felett
Jótállás: 12 hónap
NEM RENDELHETŐ
A Borderlands 2: Tiny Tina’s Assault on Dragon Keep (PC) DIGITÁLIS már nem kapható.
Nézd meg bal oldalon, hogy a korábbi Borderlands 2: Tiny Tina’s Assault on Dragon Keep (PC) DIGITÁLIS vásárlói miket szereztek be nálunk.
Lentebb pedig ajánlunk neked néhány hasonló stílusú játékot, melyek között szintén érdemes szétnézned.

Nézz szét raktáron lévő fps játékaink között:

Borderlands 2: Tiny Tina’s Assault on Dragon Keep (PC) DIGITÁLIS ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

Jaj nekem, mágusok, varázslók és teasütemények! Csatlakozz a régi és új Vault Hunterekhez Tiny Tina epikus, bosszúról és megváltásról szóló küldetésében. A Tiny Tina’s Assault on Dragon Keep – amely a legnagyobb és legművészibb kiegészítő tartalom a Borderlands sorozat történetében – gyakorlatilag egy játék a játékon belül, amelyben Tiny Tina a Bunker Master szerepét veszi át egy “Bunkers & Badasses” szerepjáték-partiban.

Utazz át egy sötét, folytonosan változó világon, amelynek váraiban, alvilági kazamatáiban és varázserdőiben egyebek mellett csontvázakkal, orkokkal és sárkányokkal kell megküzdened. Vállalj el mellékküldetéseket és fejts meg feladványokat azzal, hogy kockadobással eldöntöd Betekintésértékedet, és szerezz még több új és kövér zsákmányt. Csatlakozz a barátaidhoz, mentsétek meg a királynőt és állítsátok vissza újból a békét és a rendet a világban!

Ez a kiegészítő a Borderlands 2 Season Pass része. Amennyiben már rendelkezel a Season Pass-szal, ne fizess kétszer, és ne vásárold meg a Tiny Tina kiegészítőt.


© 2012 Gearbox Software, LLC. Published and distributed by 2K Games. Gearbox Software, Borderlands, and the Gearbox and Borderlands logos are trademarks of Gearbox Software, LLC. 2K Games and the 2K Games logo are trademarks of 2K Games in the US and/or other countries. All other trademarks are property of their respective owners. All rights reserved.

Use of this product requires agreement to the following third party end user license agreement: http://www.take2games.com/eula/

KÉPGALÉRIA:

 
 
 
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére