Borderlands 2 PC (digitális kód) vásárlás, akciós ár, megjelenés | Konzolok Szervize
 

Borderlands 2 PC (digitális kód)

Borderlands 2 PC (digitális kód)
Státusz: Letölthető
Platform: PC
Korhatár: 18 év felett
Listára

Kívánságlistára teszem
Adathordozó típusa

Letöltési aktiváló kód
A játék futtatásához

Internet szükséges
Bruttó ár:
 
9.220 Ft
Azonnali letöltés
online fizetés
Megvásárlásával +93 pontot írunk jóvá Gamercard kártyádon
Folyamatos akciók és kedvezmények a Konzolok Szervizében.
Vásárolj digitálisan: egyszerű, kényelmes, és perceken belül nálad!1. lépés Rakd kosárba, 2. lépés Fizesd ki online, 3. lépés Már kapod is a kódot

Borderlands 2 PC (digitális kód) ISMERTETŐ, LEÍRÁS:A Borderlands 2 a Borderlands folytatása – kifejezetten négy játékosból álló osztagra kihegyezett saját szemszögű lövöldözős játék filmszerű jelenetekkel. A Borderlands 2 Premiere Club tagjaiként az előrendelők extra játékbeli tárgyakat és bónuszokat kapnak.

A Borderlands 2 vadonatúj szereplőket és karakter-osztályokat, változatos helyszíneket, eredeti küldetéseket és ellenfeleket, valamint több izgalmas fegyvert és felszerelést képes felmutatni, mint valaha. Mindezekkel azt követően ismerkedik meg az egyedül, vagy három barátja társaságában érkező játékos, hogy Pandora bolygójának felszínére lépett azzal a nem titkolt céllal, hogy eltegye láb alól a Hyperion vállalat gátlástalan vezetőjét, Handsome Jack-et.

A Borderlands 2-t osztott képernyőn, és online is játszhatod barátaiddal, akik bármikor csatlakozhatnak a partihoz, illetve tetszés szerint kijelentkezhetnek belőle. A szinte észrevétlen kooperatív módnak hála a Borderlands 2 ugyanúgy játszható egyedül, mint négyfős csapatként.

Jellemzők:
 

  • Vadonatúj szereplők és karakter-osztályok: Az előző részből ismert Siren (Maya) és Commando (Axton) mellett már Assassin (Zer0) és Gunzerker (Salvador) is választható. Utóbbi egyszerre két fegyvert is tarthat a kezében. Ráadásul erre a képességére gyúrva mindent megvalósíthatsz, amiről álmodtál. Két géppuska? Állat! Két rakétavető? Sima ügy! Két mesterlövészpuska? Megoldható! Vagy kipróbálnál valami mást? Esetleg a taktikusabb megközelítést? Válassz a különféle karakter-osztályok közül!
  • Dinamikus kooperatív mód: Oszd meg kalandjaidat barátaiddal online, vagy helyi hálózatban! A Borderlands 2 észrevétlen lehetősége lehetővé teszi, hogy valaki anélkül ugorjon be a játékba, vagy lépjen ki abból, hogy újra kellene indítani azt. Ráadásul a megszerzett felszerelést akadálytalanul átviheted egyik játszmából a másikba.
  • Szinopszis: Magadra hagyatva kezded kalandos Pandora fagyos tundráján, miközben a bosszú lebeg szemeid előtt. Fedd fel a Hyperion vállalat gaztetteit, és szabadítsd meg a világot a cég vezetőjétől, Handsome Jack-től, aki nem mellesleg azzal dicsekszik, hogy ő nyitotta ki a páncéltermet.
  • 87 csillió... minden: Az új fegyverrendszeren túl procedurálisan generált pajzsok, gránátok ereklyék, osztály-módosítók és egyéb nyalánkságok után csoroghat a nyálad. És még azt hitted, hogy az eredeti Borderlandsben volt sok zsákmány.
  • Pandora eddig nem látott részei: Vadássz Pandora vadonatúj területein, amelyek élettel telibbek, mint valaha! A jeges tundrától a veszedelmes sztyeppén át a rejtelmes korrozív barlangokig, sőt még azokon is túl megannyi kiszámíthatatlan meglepetést tartogat számodra Pandora.
  • Vadonatúj ellenfelek: Egy rakás új ellenfél utazik a skalpodra a Borderlands 2-ben. Például tagbaszakadt, gorrila-szerű Bullymongok, vérszomjas Stalkerek, a Hyperion mechanikus hadserege Handsome Jack-kel az élén. És ez még csak a kezdet...

minimális rendszerkövetelmény:

Operációs rendszer: Windows XP SP3 ; Processzor: 2.4 GHz Dual Core processzor; Memória: 2 GB(XP)/ 2 GB(Vista); Merevlemez terület: 13 GB szabad terület; Videókártya: NVIDIA GeForce 8500 /ATI Radeon HD 2600 256MB memóriával; Hangkártya: DirectX 9.0c kompatibilis ; Egyéb követelmények: az első telepítés egyszeri internet kapcsolatot igényel; a telepítéshez szükséges a következő programok installálása: Steam Client, DirectX 9, Microsoft .NET 4 Framework, Visual C++ Redistributable 2005, Visual C++ Redistributable 2008, Visual C++ Redistributable 2010, and AMD CPU Drivers (Csak XP és AMD esetén)
 

ajánlott rendszerkövetelmény:

Operációs rendszer: Windows XP SP3/Vista/Win 7 ; Processzor: 2.3 GHz Quad Core processzor ; Memória: 2 GB ; Merevlemez terület: 20 GB szabad merevlemez terület; Videókártya: NVIDIA GeForce GTX 560 / ATI Radeon HD 5850 512MB memóriával; Hangkártya: DirectX 9.0c kompatibilis; Egyéb követelmények: az első telepítés egyszeri internet kapcsolatot igényel; a telepítéshez szükséges a következő programok installálása: Steam Client, DirectX 9, Microsoft .NET 4 Framework, Visual C++ Redistributable 2005, Visual C++ Redistributable 2008, Visual C++ Redistributable 2010, and AMD CPU Drivers (Csak XP és AMD esetén)

KÉPGALÉRIA:

Borderlands 2 PC (digitális kód)
 
Borderlands 2 PC (digitális kód)
 
Borderlands 2 PC (digitális kód)
 
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód*Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód*Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód*Biztonsági kód
Árukereső.huÁrukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére