Borderlands 2 PC (digitális kód)

Borderlands 2 (PC) DIGITÁLIS
Státusz: Nem rendelhető
Platform: PC
Korhatár: 18 éves kortól év felett
Jótállás: 12 hónap
NEM RENDELHETŐ
A Borderlands 2 (PC) DIGITÁLIS már nem kapható.
Nézd meg bal oldalon, hogy a korábbi Borderlands 2 (PC) DIGITÁLIS vásárlói miket szereztek be nálunk.
Lentebb pedig ajánlunk neked néhány hasonló stílusú játékot, melyek között szintén érdemes szétnézned.

Nézz szét raktáron lévő fps játékaink között:

       

Borderlands 2 (PC) DIGITÁLIS ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

A Borderlands 2 a Borderlands folytatása – kifejezetten négy játékosból álló osztagra kihegyezett saját szemszögű lövöldözős játék filmszerű jelenetekkel. A Borderlands 2 Premiere Club tagjaiként az előrendelők extra játékbeli tárgyakat és bónuszokat kapnak.

A Borderlands 2 vadonatúj szereplőket és karakter-osztályokat, változatos helyszíneket, eredeti küldetéseket és ellenfeleket, valamint több izgalmas fegyvert és felszerelést képes felmutatni, mint valaha. Mindezekkel azt követően ismerkedik meg az egyedül, vagy három barátja társaságában érkező játékos, hogy Pandora bolygójának felszínére lépett azzal a nem titkolt céllal, hogy eltegye láb alól a Hyperion vállalat gátlástalan vezetőjét, Handsome Jack-et.

A Borderlands 2-t osztott képernyőn, és online is játszhatod barátaiddal, akik bármikor csatlakozhatnak a partihoz, illetve tetszés szerint kijelentkezhetnek belőle. A szinte észrevétlen kooperatív módnak hála a Borderlands 2 ugyanúgy játszható egyedül, mint négyfős csapatként.

Jellemzők:

  • Vadonatúj szereplők és karakter-osztályok: Az előző részből ismert Siren (Maya) és Commando (Axton) mellett már Assassin (Zer0) és Gunzerker (Salvador) is választható. Utóbbi egyszerre két fegyvert is tarthat a kezében. Ráadásul erre a képességére gyúrva mindent megvalósíthatsz, amiről álmodtál. Két géppuska? Állat! Két rakétavető? Sima ügy! Két mesterlövészpuska? Megoldható! Vagy kipróbálnál valami mást? Esetleg a taktikusabb megközelítést? Válassz a különféle karakter-osztályok közül!
  • Dinamikus kooperatív mód: Oszd meg kalandjaidat barátaiddal online, vagy helyi hálózatban! A Borderlands 2 észrevétlen lehetősége lehetővé teszi, hogy valaki anélkül ugorjon be a játékba, vagy lépjen ki abból, hogy újra kellene indítani azt. Ráadásul a megszerzett felszerelést akadálytalanul átviheted egyik játszmából a másikba.
  • Szinopszis: Magadra hagyatva kezded kalandos Pandora fagyos tundráján, miközben a bosszú lebeg szemeid előtt. Fedd fel a Hyperion vállalat gaztetteit, és szabadítsd meg a világot a cég vezetőjétől, Handsome Jack-től, aki nem mellesleg azzal dicsekszik, hogy ő nyitotta ki a páncéltermet.
  • 87 csillió... minden: Az új fegyverrendszeren túl procedurálisan generált pajzsok, gránátok ereklyék, osztály-módosítók és egyéb nyalánkságok után csoroghat a nyálad. És még azt hitted, hogy az eredeti Borderlandsben volt sok zsákmány.
  • Pandora eddig nem látott részei: Vadássz Pandora vadonatúj területein, amelyek élettel telibbek, mint valaha! A jeges tundrától a veszedelmes sztyeppén át a rejtelmes korrozív barlangokig, sőt még azokon is túl megannyi kiszámíthatatlan meglepetést tartogat számodra Pandora.
  • Vadonatúj ellenfelek: Egy rakás új ellenfél utazik a skalpodra a Borderlands 2-ben. Például tagbaszakadt, gorrila-szerű Bullymongok, vérszomjas Stalkerek, a Hyperion mechanikus hadserege Handsome Jack-kel az élén. És ez még csak a kezdet...


(C) 2012 Gearbox Software, LLC. All rights reserved. Logos Borderlands, Gearbox and Gearbox Software are registered trademarks, and logos Borderlands is a trademark, all trademarks of Gearbox Software, LLC, used under license. Borderlands 2 is issued and distributed by 2K Games, a sub-unit of Take-Two Interactive Software, Inc.. 2K Games, Take-Two Interactive Software and their logos are trademarks and / or registered trademarks of Take-Two Interactive Software, Inc.

Use of this product requires agreement to the following third party end user license agreement: http://www.take2games.com/eula/

 

KÉPGALÉRIA:

 
 
 
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére