Bomb The Monsters! PC (digitális kód) vásárlás, akciós ár, megjelenés | Konzolok Szervize
 

Bomb The Monsters! PC (digitális kód)

Bomb The Monsters! PC (digitális kód)
Státusz: Letölthető
Platform: PC
Korhatár: 18 év felett
Listára

Kívánságlistára teszem
Adathordozó típusa

Letöltési aktiváló kód
A játék futtatásához

Internet szükséges
Bruttó ár:
 
1.090 Ft
Azonnali letöltés
online fizetés
Megvásárlásával +11 pontot írunk jóvá Gamercard kártyádon
Folyamatos akciók és kedvezmények a Konzolok Szervizében.
Vásárolj digitálisan: egyszerű, kényelmes, és perceken belül nálad!1. lépés Rakd kosárba, 2. lépés Fizesd ki online, 3. lépés Már kapod is a kódot

Bomb The Monsters! PC (digitális kód) ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

Imádni fogod ezt az addiktív játékot!

Ne mérgesítsd fel ezeket a szörnyeket! Dobd bombáidat ezekre a ronda lényekre és robbantsd rájuk az épületeket. Fire your bombs at those lousy creatures and get buildings to collapse on them. Imádnivaló HD grafikával és félelmetes fizikával!

A "Bomb the Monsters!" történetében egy rendkívül tehetséges festőt ismerhetünk meg, aki imádott feleségével egy tökéletes életet él. Egy napon azonban a dolgok rosszra fordulnak, ahogy ronda szörnyek hatalmas hordája lerohanja a a Földet, rabul ejtik a festő feleségét, és kizsákmányolják a bolygót. A játékoson a sor, hogy megállítsa ezt a szörnyű inváziót és kiszabadítsa szegény túszt - ezt pedig könnyebb mondani, mint megtenni!

A jól ismert játékmenet könnyű megtanulni: Az összes szinten a játékosnak megszabott számú bomba áll rendelkezésére, hogy azokat a szörnyek közelébe helyezve, az épületeket és környezeti elemeket a szörnyekre robbantva kiűzze őket. Azonban a szörnyek különböző méretűek és formájúak, emellett pedig kövérek, gyengeelméjűek és rendkívül ragadósak. Testük fizikai szerkezete révén ezek az idióta lények szinte mindenhez odaragadnak, amitől néha bonyolult a kirobbantásuk.


A "Bomb the Monsters!" több mint 60, gyönyörű nagyfelbontású grafikájú pályával vár, melyek mindegyike nemlineáris megoldásokat biztosít a ronda szörnyek elpusztítására. Kiváló zenék és hangok, valamint egy motiváló eredmény-rendszer is a része ennek a könnyed, az egész család számára kiváló szórakozást biztosító játéknak.

 

 

Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód*Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód*Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód*Biztonsági kód
Árukereső.huÁrukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére