Blitzkrieg Anthology (PC) DIGITÁLIS

Blitzkrieg Anthology (PC) DIGITÁLIS
Státusz: Nem rendelhető
Platform: PC
Jótállás: 12 hónap
Stílus:
NEM RENDELHETŐ
A Blitzkrieg Anthology (PC) DIGITÁLIS már nem kapható.
Nézd meg bal oldalon, hogy a korábbi Blitzkrieg Anthology (PC) DIGITÁLIS vásárlói miket szereztek be nálunk.
Lentebb pedig ajánlunk neked néhány hasonló stílusú játékot, melyek között szintén érdemes szétnézned.

Nézz szét raktáron lévő stratégia játékaink között:

Blitzkrieg Anthology (PC) DIGITÁLIS ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

Eisenhower, Rommel, Zsukov - foglald el a téged megillető helyet a szövetséges, szovjet, és német erőknek parancsoló legnagyobb tábornokok között, miközben újrajátszod a második világháború döntő ütközeteit. A Blitzkrieg a legújabb fejlesztés a második világháborús valós idejű stratégiai játékok sorában, amely egy kihívásokban gazdag, ugyanakkor élvezetes játékban ötvözi a rugalmasságot, a történelmi pontosságot, és a kiváló játszhatóságot!

A Blitzkrieg különleges és teljesen rugalmas hadjáratrendszerében te döntöd el, csapataid hogyan harcolnak a három központi kampány fő ütközeteiben. A kőkemény veteránok megpróbálhatják az ellenség azonnali leküzdését a csatatér feletti irányítás megszerzése érdekében, míg az óvatosabb játékosok az előre meghatározott, vagy korlátlan számú, véletlenszerűen létrehozott mellékküldetésben mélyülhetnek el, ahol tapasztalatot, kitüntetéseket, és fegyverfejlesztéseket szerezhetnek, amellett, hogy a fő konfliktust megelőzően "leharcolják" az ellenséges erőket.

A maximális történelmi pontosság biztosítja, hogy minden egység a valós, korabeli képességekkel és jellemzőkkel rendelkezzen. Az olyan részletek, mint például a harckocsik páncélvastagsága, vagy a gyalogsági puskák lőtávolsága eddig soha nem tapasztalt hűséggel adja vissza a valóságot. Minden hadjárat alapos és kiterjedt kutatás eredményeként került megalkotásra, hogy hűen jelenítsék meg a lezajlott csatákat, ugyanakkor biztosítsák a kellő rugalmasságot (és szórakozást!) amelyek elengedhetetlenek ahhoz, hogy úgy játszhass, ahogy te szeretnél.

A két robosztus szerkesztő pedig a Blitzkrieg végtelen újrajátszhatóságának a kulcsa. A Küldetésszerkesztő lehetővé teszi saját küldetések, fejezetek és hadjáratok legenerálását és szerkesztését az általad kívánt beállítások mellett, legyen szó akár a nehézségi szintről, vagy épp az harcok fajtájától. Az Erőforrásszerkesztő teljes szabadságot biztosít a játék újratervezéséhez, az egységek, jellemzők, színek, textúrák, hangok, stb. módosításához, hogy a saját izlésednek megfelelően játszhasd a játékot.

 

Főbb jellemzők:

  • Rugalmas kampányszerkezet, amely megszabadít a hagyományos nehézségi szintektől és a szint beállításoktól
  • Történelemhű kampányok, ahol a szövetséges, a német, vagy a szovjet erőket irányíthatod a második világháború valós csatáiban, valós időben
  • A küldetés és erőforrás szerkesztők segítségével új kampányokat, fejezeteket, és küldetéseket hozhatsz létre, valamint szabadon módosíthatod a játék környezetét és egységeit
  • Realisztikusan megjelenített 3D terep, több mint 350 különböző épület- és tárgytípussal
  • Irányíts több mint 200 féle katonai járművet és felszerelést, és több mint 40 különböző, fizikai jellemzőiknek és karakterisztikájuknak megfelelően viselkedő gyalogsági egységet.
  • Építs hidakat, áss lövészárkokat és rókalyukakat, rakj le aknákat, lásd el utánpótlással, és javítsd meg egységeidet, és szükség esetén hívj légitámogatást
  • A csaták eltérő évszakok, időjárási zónák, és időjárási viszonyok mellett zajlanak, amelyek mind befolyásolják a játékmenetet

 

2008—2017 Nival. All rights reserved.

KÉPGALÉRIA:

 
 
 
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére