Blitzkrieg 3 Deluxe Edition (PC) DIGITÁLIS

Blitzkrieg 3 Deluxe Edition (PC) DIGITÁLIS
Státusz: Nem rendelhető
Platform: PC
Jótállás: Nem ismert
NEM RENDELHETŐ
A Blitzkrieg 3 Deluxe Edition (PC) DIGITÁLIS már nem kapható.
Nézd meg bal oldalon, hogy a korábbi Blitzkrieg 3 Deluxe Edition (PC) DIGITÁLIS vásárlói miket szereztek be nálunk.
Lentebb pedig ajánlunk neked néhány hasonló stílusú játékot, melyek között szintén érdemes szétnézned.

Nézz szét raktáron lévő játékaink között:

Blitzkrieg 3 Deluxe Edition (PC) DIGITÁLIS ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

A DIGITAL DELUXE EDITION EXTRA TARTALMAI:

Különleges egyjátékos küldetések:

  • Prémium küldetés Dora vasúti ágyúval
  • Prémium küldetés V-2-es rakétával
  • Prémium küldetés nukleáris reaktorral

Exkluzív parancsnokok:

  • Konsztantyin Rokosszovszkij
  • Erich von Manstein
  • Bernard Montgomery

Egyedi harcjárművek:

  • Kiegészítő páncélzattal ellátott T-34-76-os harckocsi
  • M6-os nehézharckocsi
  • A „Sturer Emil”

Játékon belüli jutalmak

  • Mint például a Silver Nickname (a játékosneved ezüst színben jelenik meg a csevegőablakokban) és a Heroic Leader Statue (Hős Vezér szobra) a bázisodhoz - amely egy valósághű emlékmű a háború egyik ikonikus szereplőjéről, aki a te oldaladon harcolt

A Blitzkrieg 3 egy online, második világháborús RTS, amely a stratégiai játékok igaz rajongóinak készült! 

Tedd próbára taktikai készségeit a történelmi kampányokban, és győzz le más játékosokat vagy az erős Neural Network AI-t (neurális hálózati mesterséges intelligenciát) a kompetitív meccsek során.

A három kampány mindegyike a PvE, a PvP, és a PvAI küldetések egyedi keverékét nyújtja. A Blitzkrieg lenyűgöző Neural Network AI-je úgy viselkedik, ahogy korábban egy gép sem viselkedett még. Összességében a játék 70 történelmi küldetést kínál, több mint 200 hiteles harci egységgel.

A Blitzkrieg 3 a játékosközösség aktív részvételével lett létrehozva. Határozd meg velünk közösen a projektek fejlesztésének irányát!

 
A Boris nevű neurális hálózati gép legjobb játékos szintjén játszik, miközben nem használ semmilyen rejtett információt az ellenségről. Boris tábornok rendszeresen elemzi a játékot, és a neurális hálózaton alapuló előrejelzéseket készít az ellenség viselkedéséről. Ez a megközelítés lehetővé teszi számára, hogy kifinomult ellenstratégiákat dolgozzon ki, és végre is hajtsa azokat. Ez pedig Borist egy kemény és kiszámíthatatlan ellenféllé teszi, aki képes újra és újra meglepni téged.

 
Urald a csatateret a három hangulatos, történelmi kampányban, amelyek a második világháború fõ periódusát fedik le, Lengyelország 1939-es lerohanásától Berlin 1945-ös diadalmas elfoglalásáig. Válaszd ki, hogy a Szovjetunió, a tengelyhatalmak, vagy a szövetségesek oldalán veszel részt a konfliktusban! Vedd át az irányítást csapataid felett, és nyerj meg a második világháború legendás csatáit, amelyek az archív anyagok alapján megalkotott, történelmileg hű térképeken zajlanak. A legjobb stratégák további jutalmakat kapnak a tökéletesen végrehajtott küldetésekért!

 
Válaszd meg, hogy ki oldalán állsz a történelem legnagyobb háborújában, és küzdj a neurális hálózati mesterséges intelligenciával, vagy a valódi ellenfelekkel. Fejleszd tökélyre taktikai készségeidet a klasszikus Skirmish módban (1v1, 2v2, 3v3), miközben Borisszal, barátokkal és más játékosokkal harcolsz a térkép feletti uralomért. Csiszold tökéletesre védelmi képességeidet a stratégiai műfajban egyedülálló Assault módban, ahol az egyik játékos támad, a másik pedig megpróbálja megvédeni erődítményeit.

 
A játék során több mint 200 valósághű harci egységet vezetsz majd a csatába. Mindegyiket valós, történelmileg hű műszaki jellemzők alapján fejlesztették ki - több mint 100 páncélozott jármű és önjáró löveg modellje, 40 különböző típusú gyalogsági és rohamraj, valamint sokféle különböző erődítmény és védelmi állás. Mindegyik egység részletesen rekonstruált teljesítményjellemzőkkel bír, mint amilyen például a tűzsebesség, a páncélozottság, vagy a látómező, amelyek lehetővé teszik, hogy egy valódi parancsnoknak érezd magadat. Gyűjtsd össze és képezd ki hadseregedet, és állítsd össze saját csapataidat a küldetések teljesítéséhez. 


Használj ki minden lehetőséget az ellenség legyőzéséhez: vedd figyelembe a terep jellemzőit, az időjárási körülményeket és a különféle erők látómezejét, hogy sikerrel hajthasd végre a legmerészebb taktikai műveleteket. Támadd meg akkor az ellenséget, amikor az nem számít rá. Használj óvatosan lopakodó felderítőket, és küldd be a gyalogsági egységeidet lövészárkokba, erődítményekbe, tüzelőállásokba, de akár polgári épületekbe is! 

 
Tanuld el a taktikákat legendás stratégáktól! Nevezd ki Zsukovot erõid parancsnokává, és gyõzd le Mansteint! A játékban több mint 20 parancsnok érhető el, akik egyedi jellemzőkkel és harci taktikákkal rendelkeznek, melyek a történelmi példaképek parancsnoki stílusain alapszanak. Teljesítsd az egy- és többjátékos módok feladatait, és szerezd meg a különféle parancsnokok hűségét. Mindegyikük hasznos bónuszokat és kiegészítő funkciókat nyújthat a csatatéren. Rokosszovszkij, Rommel, Montgomery - a választás a tiéd! Minden parancsnoknak megvan a maga szakterülete és a kedvenc harci taktikája, amelyek révén a játékbeli taktikák még változatosabban bontakoznak ki, további lehetőségeket kínálva az érdekes kombinációk számára.

 

© 2003-2019 Nival. Minden jog fenntartva. A Blitzkrieg® a Nival védjegye.

 

 

 

 

Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére