Blitzkrieg 2 Anthology (PC) DIGITÁLIS

Blitzkrieg 2 Anthology (PC) DIGITÁLIS
Státusz: Nem rendelhető
Platform: PC
Jótállás: 12 hónap
Stílus:
NEM RENDELHETŐ
A Blitzkrieg 2 Anthology (PC) DIGITÁLIS már nem kapható.
Nézd meg bal oldalon, hogy a korábbi Blitzkrieg 2 Anthology (PC) DIGITÁLIS vásárlói miket szereztek be nálunk.
Lentebb pedig ajánlunk neked néhány hasonló stílusú játékot, melyek között szintén érdemes szétnézned.

Nézz szét raktáron lévő stratégia játékaink között:

Blitzkrieg 2 Anthology (PC) DIGITÁLIS ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

A Blitzkrieg II hatalmas figyelmet szentel az új stratégiai lehetőségeknek, a globális háborúnak, és a második világháborús ütközetes nyers realizmusának. Tervezz egész hadműveleteket, és vezesd embereidet vad csatákba a szovjet fegyveres erők, az amerikai hadsereg, vagy épp a német Wehrmacht oldalán, válaszd ki az erősítéseket, és használd az új fegyverek széles arzenálját három, a teljes világot felölelő hadjárat során. Új grafikus motorral és az első részhez képest számos hatalmas előrelépéssel vár a múlt évszázad legdrámaibb és legvéresebb konfliktusa.

 

Valódi stratégia

Döntsd el te, milyen küldetésekben harcolsz, gyűjtsd össze, és hívd segítségül az erősítést, foglalj el vasútállomásokat vagy reptereket, hogy a vasút révén további csapatokhoz juss, vagy kivívd a hadművelet egésze alatt a légifölényt. Teljesítsd sikerrel a taktikai célokat és küldetéseket, hogy további lökést adj háborús erőfeszítéseidnek a stratégiaégiai szinten, és biztosítsd hatékonyságodat a döntő ütközetekben.

Léptess elő parancsnokokat, akiket aztán harcoló egységeidhez rendelhetsz, és bővítsd taktikai előnyeidet a több mint 50 egyedi készséggel, és a valós életből származó képességgel. Parancsold meg mérnökeidnek, hogy helyezzenek el robbanótölteteket, és robbantsák fel az elhaladó ellenséges egységeket, használj összefűzött gránátokat a még nagyobb sebzés érdekében, fogd le a gyalogságot légvédelmi tűzzel, és sajátítsd el a többi, a Blitzkrieg II-ben bemutatkozó új harci technikát.

 

Valódi háború

Philippines, Iwo Jima, Tobruk, Moscow, Stalingrad, Ardennes - fight on every major front of WWII from the heart of Europe and blistering sands of Africa to the deadly jungle isles of the Pacific. Your mission goals will vary from counter attacks and air warfare to covert operations and seashore landing onslaught.

Fülöp-szigetek, Iwo Jima, Tobruk, Moszkva, Sztálingrád, Ardennek - harcolj a második világháború minden főbb csataterén, Európa szívétől Afrika forró homokján át egészen a Csendes-óceán halálos dzsungeles szigeteiig. Vegyél részt ellentámadásokban, légicsatákban, titkos hadműveletekben, vagy épp a partmenti inváziók partraszállásaiban.

Szerezz hozzáférést több száz autentikus fegyverhez, a "Sátán" lángszórós tanktól az olyan szörnyetegeken át, mint a Tigris II-es és a T-35-ös, egészen a "Zero" vadászrepülőkig, a V-2-es ballisztikus rakétákig, vagy a 305 mm-es vasúti lövegekig. Használd a különleges erők egységeit, utászokat, rohampionírokat, vagy akár őrkutyákat!Főbb jellemzők:

  • Küzdj a második világháború minden fontosabb frontján a 68 küldetést felölelő 3 kampány során, amelyek felölelik az egész világot!
  • Tervezd meg lépéseidet, válaszd ki a küldetéseket, amelyekben harcolsz, és az erősítéseket, amelyeket kapsz
  • Irányíts több mint 250 korhű, második világháborús egységet, és 60 féle gyalogságot
  • Nyiss meg új taktikákat és képességeket, ahogy egységeid tapasztalatot nyernek
  • Használd az épületeket és a terepet fedezéknek, rombolj le mindent az utadban, harcolj nappal és éjszaka, bármilyen éghajlati körülmények között a földön, a tengeren és a levegőben!
  • Tapasztaljd meg az intenzív második világháborús csatákat a lenyűgöző, teljesen 3D interaktív környezetben, valódi látómező és tűzvonal rendszerrel, a fejlett Enigma motornak köszönhetően
  • Lépj be - ha mersz - a többjátékos akciók poklába, ahol a különleges dedikált szervereken játékoskereső és automata értékelő támogatás vár
  • Alkosd meg a saját háborúdat a sokoldalú Térkép és Mod szerkesztővel

 

2008—2014 Nival. All rights reserved.

Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére