Blasphemous Deluxe Edition (PC) DIGITÁLIS (Steam kulcs)

Blasphemous Deluxe Edition (PC) DIGITÁLIS (Steam kulcs)
Státusz: Letölthető
Platform: PC
Korhatár: Besorolás alatt év felett
Listára

Kívánságlistára teszem
Adathordozó típusa

Letöltési aktiváló kód
Bruttó ár:
 
11.259 Ft
Azonnali letöltés
online fizetés
Megvásárlásával +113 pontot írunk jóvá Gamercard kártyádon
Vásárolj digitálisan: egyszerű, kényelmes, és perceken belül nálad! 1. lépés Rakd kosárba, 2. lépés Fizesd ki online, 3. lépés Már kapod is a kódot

Blasphemous Deluxe Edition (PC) DIGITÁLIS (Steam kulcs) ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

A Blasphemous Deluxe Edition kiadása az alábbiakat tartalmazza:

  • Blasphemous alapjáték
  • 200 oldalas digitális művészeti album
  • Digitális képregény
  • Blasphemous eredeti zenei album
  • "Alloy of Sin" karakter-skin

Egy ocsmány átok kerítette hatalmába Cvstodia földjét és annak minden lakosát - amelyet egyszerűen csak a Csoda néven emlegettek.

Játssz a Bűnbánóként - a 'Csendes bánat' mészárlás egyetlen túlélőjeként. A halál és az újjászületés végtelen körforgásában rekedve rajtad múlik, hogy megszabadítsd a világot ettől a szörnyű sorstól, és megtaláld gyötrelmed eredetét.

Fedezd a kicsavart vallás rémálomszerű világát, és ismerd meg rengeteg, mélyen rejtőző titkát. Használj pusztító kombókat és brutális kivégzéseket, hogy lesújts a groteszk szörnyek és hatalmas főellenfelek hordáira, melyek készen állnak arra, hogy végtagonként széttépjenek. Találj meg és használj ereklyéket, rózsafüzér-gyöngyöket és imákat, amelyek segítségül hívják a mennyei hatalmakat, hogy segítsenek megszabadulni az örökkévaló kárhozattól.

Fedezz fel a nemlineáris világot: Kerekedj felül a félelmetes ellenségeken és a halálos csapdákon, miközben különféle tájakon vágsz át, és megváltásodat keresed Cvstodia sötét gótikus világában.

Brutális harc: Engedd szabadjára a Mea Culpa - amely magából a bűntudatból született kard - erejét, hogy lemészárold ellenségeidet. Tegyél szert pusztító új kombókra és különleges mozdulatokra, miközben mindent megtisztítasz ami az utadba kerül.

Kivégzések: Engedj szabad utat haragodnak és élvezd ki ellenfeleid véres feldarabolását - mindezt gyönyörűen megjelenített, pixel-pontos kivégzés-animációkban.

Szabd testre a felszerelésedet: Fedezz fel és használj relikviákat, rózsafüzér-gyöngyöket, imákat és kardszíveket, hogy új képességekre tegyél szert, és javítsd a statjaidat, amelyekre szükséged lesz a túléléshez. Kísérletezz a különböző kombinációkkal, hogy megtaláld a játékstílusodnak leginkább megfelelőt.

Intenzív boss-harcok: Hatalmas, eltorzult lények hordái állnak közted és célod között. Ismerd meg, hogyan mozognak, éld túl pusztító támadásaikat és kerülj ki győztesen a csatákból.

Fejtsd meg Cvstodia rejtélyeit: A világ tele van meggyötört lelkekkel. Egyesek segítséget nyújtanak neked, mások esetleg cserébe kérnek valamit. Fedezd fel ezeknek a megkínzott szereplőknek a történeteit és sorsát, hogy jutalmakat szerezz és jobban megértsd e sötét világot, amelyben élsz.

 

Blasphemous. Fejlesztette a The Game Kitchen. © 2019. A Blasphemous a The Game Kitchen védjegye vagy bejegyzett védjegye. Kiadja a Team17. © 2019. A Team17 a Team17 Digital Limited bejegyzett védjegye.

 

 

Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére