Bioshock Infinite PC (digitális kód) vásárlás, akciós ár, megjelenés | Konzolok Szervize
 

Bioshock Infinite PC (digitális kód)

Bioshock Infinite PC (digitális kód)
Státusz: Letölthető
Platform: PC
Korhatár: 18 év felett
Stílus:
Listára

Kívánságlistára teszem
Adathordozó típusa

Letöltési aktiváló kód
A játék futtatásához

Internet szükséges
Bruttó ár:
 
9.220 Ft
Azonnali letöltés
online fizetés
Megvásárlásával +93 pontot írunk jóvá Gamercard kártyádon
Folyamatos akciók és kedvezmények a Konzolok Szervizében.
Vásárolj digitálisan: egyszerű, kényelmes, és perceken belül nálad!1. lépés Rakd kosárba, 2. lépés Fizesd ki online, 3. lépés Már kapod is a kódot

Bioshock Infinite PC (digitális kód) ISMERTETŐ, LEÍRÁS:
A fiatal, éppen világhatalommá váló Egyesült Államok eszményeit jelképező lebegő város – Columbia - egy hosszú, távoli vidékeket megcélzó útra indul, melyen sokan elkísérik. Ami eleinte egy új, reményteli eseménynek tűnik, hamarosan keserű csalódássá válik, miután a városnak hirtelen nyoma vész.

A BioShock Infinte - a first person shooter, ahogy még soha nem láttad. Az 1912-ben játszódó történetben a korábbi Pinketron ügynök, Booker DeWitt szerepébe bújhatunk, akit Columbia lebegő városába küldtek, hogy mentsen meg valakit. A célszemély? Elizabeth, akit gyermekkora óta bebörtönöztek a városban. A hajmeresztő menekülés során Booker és Elizabeth között egy erős kötelék alakul ki, mely lehetővé teszi Booker számára, hogy fejlessze képességeiket, és ezek révén hatással legyen a környezetére. Együtt menekülnek Columbia látképe előtt, az utcákon, a házak között, a felhőkben úszó hatalmas léghajókon - megtanulva a rendelkezésükre álló fegyverarzenál és különlegesebbnél különlegesebb képességek használatát.
 
  • EGY ÚJFAJTA HŐS! - Booker DeWitt, egy korábbi Pinkerton ügynök, kit egy titokzatos csoport bérelt fel, hogy szabadítsa ki Elizabeth-et Columbia lebegő városából.
  • EGY VADONTÚJ, VILÁG! - Fedezd fel Columbia lélegzetelállító és csodálatos világát, oldaladon Elizabeth-tel, akinek valósághű és életszerű viselkedéséről a forradalmian új mesterséges intelligencia gondoskodik.
  • VÁLTOZATOS HARCOK! - Soha nem látott, függőleges harc. Repüld át Columbia egét a villámgyors légvasúton!
  • TELJESEN ÚJ ELLENSÉGEK! - Booker ellenségei okosak, kellően egyediek, és nagyon halálosak. Garantáltan meglepetést okoznak - az első perctől az utolsóig.
  • KLASSZIKUS BIOSHOCK HARCRENDSZER - Fegyverek az egyik kézben, különleges képességek a másikban... de mindez jóval személyesebb, és robosztusabb, mint ahogy azt az eddigi Bioshock játékokban megszokhattuk.
  • TÖBB TARTALOM, TÖBB JÁTÉK - az online és innovatív exkluzív tartalmak új rendszere a BioShock játékokban eddig példátlan élettartamot biztosít.

minimális rendszerkövetelmény:

Operációs rendszer: Windows Vista Service Pack 2 32-bit ; Processzor: Intel Core 2 DUO 2.4 GHz / AMD Athlon X2 2.7 GHz ; Memória: 2GB ; Merevlemez terület: 20 GB szabad terület ; Videókártya: DirectX10 kompatibilis ATI Radeon HD 3870 / NVIDIA 8800 GT / Intel HD 3000 Integrated Graphics 512 MB memóriával; Hangkártya: DirectX kompatibilis
 

ajánlott rendszerkövetelmény:

Operációs rendszer: Windows 7 Service Pack 1 64-bit ; Processzor: Quad Core processzor; Memória: 4GB ; Merevlemez terület: 30 GB szabad terület ; Videókártya: DirectX11 kompatibilis, AMD Radeon HD 6950 / NVIDIA GeForce GTX 560 videókártya 1024 MB memóriával; Hangkártya: DirectX kompatibilis

KÉPGALÉRIA:

Bioshock Infinite PC (digitális kód)
 
Bioshock Infinite PC (digitális kód)
 
Bioshock Infinite PC (digitális kód)
 
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód*Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód*Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód*Biztonsági kód
Árukereső.huÁrukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére