Bioshock Infinite PC (digitális kód)

BioShock Infinite (PC) DIGITÁLIS
Státusz: Nem rendelhető
Platform: PC
Korhatár: 18 éves kortól év felett
Jótállás: 12 hónap
Stílus:
NEM RENDELHETŐ
A BioShock Infinite (PC) DIGITÁLIS már nem kapható.
Nézd meg bal oldalon, hogy a korábbi BioShock Infinite (PC) DIGITÁLIS vásárlói miket szereztek be nálunk.
Lentebb pedig ajánlunk neked néhány hasonló stílusú játékot, melyek között szintén érdemes szétnézned.

Nézz szét raktáron lévő fps játékaink között:

       

BioShock Infinite (PC) DIGITÁLIS ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

A fiatal, éppen világhatalommá váló Egyesült Államok eszményeit jelképező lebegő város – Columbia - egy hosszú, távoli vidékeket megcélzó útra indul, melyen sokan elkísérik. Ami eleinte egy új, reményteli eseménynek tűnik, hamarosan keserű csalódássá válik, miután a városnak hirtelen nyoma vész.

A BioShock Infinte - a first person shooter, ahogy még soha nem láttad. Az 1912-ben játszódó történetben a korábbi Pinketron ügynök, Booker DeWitt szerepébe bújhatunk, akit Columbia lebegő városába küldtek, hogy mentsen meg valakit. A célszemély? Elizabeth, akit gyermekkora óta bebörtönöztek a városban. A hajmeresztő menekülés során Booker és Elizabeth között egy erős kötelék alakul ki, mely lehetővé teszi Booker számára, hogy fejlessze képességeiket, és ezek révén hatással legyen a környezetére. Együtt menekülnek Columbia látképe előtt, az utcákon, a házak között, a felhőkben úszó hatalmas léghajókon - megtanulva a rendelkezésükre álló fegyverarzenál és különlegesebbnél különlegesebb képességek használatát.

 

 Jellemzők:

  • EGY ÚJFAJTA HŐS! - Booker DeWitt, egy korábbi Pinkerton ügynök, kit egy titokzatos csoport bérelt fel, hogy szabadítsa ki Elizabeth-et Columbia lebegő városából.
  • EGY VADONTÚJ, VILÁG! - Fedezd fel Columbia lélegzetelállító és csodálatos világát, oldaladon Elizabeth-tel, akinek valósághű és életszerű viselkedéséről a forradalmian új mesterséges intelligencia gondoskodik.
  • VÁLTOZATOS HARCOK! - Soha nem látott, függőleges harc. Repüld át Columbia egét a villámgyors légvasúton!
  • TELJESEN ÚJ ELLENSÉGEK! - Booker ellenségei okosak, kellően egyediek, és nagyon halálosak. Garantáltan meglepetést okoznak - az első perctől az utolsóig.
  • KLASSZIKUS BIOSHOCK HARCRENDSZER - Fegyverek az egyik kézben, különleges képességek a másikban... de mindez jóval személyesebb, és robosztusabb, mint ahogy azt az eddigi Bioshock játékokban megszokhattuk.
  • TÖBB TARTALOM, TÖBB JÁTÉK - az online és innovatív exkluzív tartalmak új rendszere a BioShock játékokban eddig példátlan élettartamot biztosít.


©2002 – 2013 Take-Two interactive Software, Inc. Developed by Irrational Games. BioShock, BioShock Infinite, BioShock Infinite: Industrial Revolution, Irrational Games, 2K Games and their respective logos are all trademarks of Take-Two Interactive Software, Inc. All rights reserved. The ratings icon is a trademark of the Entertainment Software Association. All other trademarks are property of their respective owners.

Use of this product requires agreement to the following third party end user license agreement: http://www.take2games.com/eula/

 

 

KÉPGALÉRIA:

 
 
 
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére