Bioshock Infinite Burial at Sea Episode 2 DLC PC (digitális kód)

BioShock Infinite: Burial at Sea Episode 2 DLC (PC) DIGITÁLIS
Státusz: Nem rendelhető
Platform: PC
Korhatár: 18 éves kortól év felett
Jótállás: 12 hónap
Stílus:
NEM RENDELHETŐ
A BioShock Infinite: Burial at Sea Episode 2 DLC (PC) DIGITÁLIS már nem kapható.
Nézd meg bal oldalon, hogy a korábbi BioShock Infinite: Burial at Sea Episode 2 DLC (PC) DIGITÁLIS vásárlói miket szereztek be nálunk.
Lentebb pedig ajánlunk neked néhány hasonló stílusú játékot, melyek között szintén érdemes szétnézned.

Nézz szét raktáron lévő fps játékaink között:

BioShock Infinite: Burial at Sea Episode 2 DLC (PC) DIGITÁLIS ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

Megjegyzés: Bővítmény, a játékhoz BioShock®Infinite szükséges. A tartalom a Season Pass része, így a Season Pass vásárlói számára elérhető lesz a játékban.

 

Nézd a világot Elizabeth szemén át a BioShock Infinite: Burial at Sea – Episode Two játékban! A közvetlenül a BioShock Infinite: Burial at Sea – Episode One cselekménye után játszódó záróepizódban magadra öltheted Elizabeth szerepét, aki folytatja utazását Rapture különös világában, hogy megmentse magára hagyott húgát. A Burial at Sea eposz folytatása, melyet az eredeti BioShock és a BioShock Infinite mögött álló Irrational Games fejlesztett, Rapture sohasem látott részeibe is elkalauzol, melyeket a BioShock Infinite motor szinte teljesen újjáépített. Fedezd fel a várost, és merülj el az eredeti BioShock és BioShock Infinite csaknem összes fontos szereplőjét felvonultató cselekményben! Próbáld ki a módosított, lopakodáson alapuló játékmenetet új fegyverekkel és plasmidokkal, illetve pár régi kedvenccel!

A BioShock Infinite: Burial at Sea – Episode Two a három BioShock Infinite bővítménycsomagból álló sorozat utolsó epizódja, amely lezárja a BioShock Infinite és a Burial at Sea cselekményét. A csomag a BioShock Infinite Season Pass része, és új eredményeket is tartalmaz majd.©2002 – 2014 Take-Two interactive Software, Inc. Developed by Irrational Games. BioShock, BioShock Infinite, BioShock Infinite: Industrial Revolution, Irrational Games, 2K Games and their respective logos are all trademarks of Take-Two Interactive Software, Inc. All rights reserved. All other trademarks are property of their respective owners.

Use of this product requires agreement to the following third party end user license agreement: http://www.take2games.com/eula/

 

KÉPGALÉRIA:

 
 
 
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére