Bioshock 2 PC (digitális kód)

BioShock 2 (PC) DIGITÁLIS
Státusz: Nem rendelhető
Platform: PC
Korhatár: 18 éves kortól év felett
Jótállás: 12 hónap
Stílus:
NEM RENDELHETŐ
A BioShock 2 (PC) DIGITÁLIS már nem kapható.
Nézd meg bal oldalon, hogy a korábbi BioShock 2 (PC) DIGITÁLIS vásárlói miket szereztek be nálunk.
Lentebb pedig ajánlunk neked néhány hasonló stílusú játékot, melyek között szintén érdemes szétnézned.

Nézz szét raktáron lévő fps játékaink között:

       
2016 szeptember 16.-tól a Bioshock 2 digitális verziójának vásárlói részére a 2K egy Steam frissítés formájában elérhetővé teszi a játék grafikailag felújított remastered verzióját teljesen ingyen! Ne hagyd ki ezt a remek lehetőséget és éld át ezt a klasszikus címet a legmodernebb látványvilággal körítve.

BioShock 2 (PC) DIGITÁLIS ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

Térj vissza Rapture felejthetetlen világába Bioshock 2-ben, mely a több mint 50 „Az Év Játéka” díjat elnyerő, közel 3 millió példányban értékesített sorozat új része. A 2K Marin, a 2K Australia és a Digital Extremes által fejlesztett játék a robbanékony, első személyű akció, a magával ragadó történetmesélés és az intenzív többjátékos mód tökéletes egyvelegét nyújtja a játékosok számára.A történet:

A körülbelül 10 évvel az első BioShock rész sztorija után játszódó történetben Rapture csarnokaiban ismét a múlt bűnei visszhangzanak. Egy, az Atlanti-óceán partvonala mentén garázdálkodó szörny kislányokat rabol el, hogy Rapture víz alatti városába vigye őket. A legelső Big Daddy-t irányítva kell bejárnunk a lepusztult, de gyönyörű szellemvárost, miközben egy ismeretlen ellenség mellett válaszok, és saját túlélésünk után is kutatunk.

A BioShock 2 többjátékos módjában a játékosok számos élménnyel gazdagodhatnak, miközben megismerhetik a díjnyertes BioShock történetének előzményeit és eredetét. A Rapture pusztulása alatt játszódó multiplayer módban a Sinclair Solutions egyik plazmid tesztalanyát irányíthatjuk a BioShock első részében megismert Rapture víz alatti városában.Egyjátékos jellemzők:

  • A genetikailag továbbfejlesztett lövöldözős játékok evolúciója: Az innovatív fejlesztések minden egyes küzdelemnek további mélységet adnak, és új dimenziókat nyitnak meg a harc során. Az olyan új elemek, mint a kétkezes - plazmidos és fegyveres – harc kombinációja az ellenfelek pusztításának új, látványos lehetőségei előtt nyit utat. 
  • Visszatérés Rapture-be: Mintegy 10 évvel az eredeti BioShock eseményei után járunk, a történet pedig egy epikus, még az eredetinél is intenzívebb utazással folytatódik, melynek helyszíne ezúttal is a valaha megalkotott leginkább magával ragadó és legfélelmetesebb virtuális világok egyike. 
  • Te vagy a Big Daddy: Irányítsd Rapture legjellegezetesebb szereplőjét, a BioShock világának védjegyévé vált Big Daddy-t, és tapasztald meg a város egyik legrettegettebb lakójának hatalmát és nyers erejét az új ellenségekkel folytatott harcokban. 
  • A díjnyertes történet folytatása: A videojátékok egyik legnagyszerűbb történetének elbeszélése új és egyedi, a narratívát elősegítő elemekkel folytatódik. 


Multiplayer jellemzők:

  • Genetikailag továbbfejlesztett multiplayer – Szerezz tapasztalati pontokat a játék során, melyekkel új plazmidokhoz és fegyverekhez férhetsz hozzá. Kombináld több száz különféle módon a fegyvereket, plazmidokat és tonikokat, és hozd létre teljesen egyedi, játékstílusodnak leginkább megfelelő hősödet.
  • Légy Rapture polgárháborújának tanúja – A játékosok Rapture lakosait irányítva közvetlen szerepet vállalnak a város bukását okozó polgárháborúban.
  • Tekintsd meg Rapture-t teljes pompájában – Lásd a várost, még mielőtt visszahódította volna az óceán, és harcolj olyan ikonikus helyeken, mint a Kashmir Restaurant, vagy a Mercury Suites, melyeket már az alapotól fogva kifejezetten a többjátékos módokhoz alkottak.
  • FPS veteránok által fejlesztett többjátékos módok – A Digital Extremes több mint 10 évnyi tapasztalattal rendelkezik az FPS játékok fejlesztése terén, munkáik közt megtalálhatóak a díjnyertes Unreal ® és Unreal Tournament ® sorozatok címei.

 

 

 

A termék futtatásához szükséges a 2K Games License (a játékbeli utasításoknál illetve a www.take2games.com/eula címen érhető el) valamint a Steam Subscriber Agreement (SSA) elfogadása. A terméket az interneten keresztül kell aktiválni, mely egy Steam fiók regisztrálása és az SSA elfogadása után lehetséges. Kérjük, látogasd meg a www.steampowered.com / agreement címet, hogy megtekinthesd az SSA-t a vásárlás előtt. Amennyiben nem értesz egyet a 2K Games licenc és az SSA rendelkezéseivel, a jótállás értelmében kérjük, ne vásárold meg ezt a játékot. A nem átruházható speciális funkciókhoz, mint például az exkluzív, megnyitható, letölthető vagy online tartalmak, szolgáltatások és funkciók eléréséhez egyszer használatos aktivációs kódra, további díjakra, illetve online felhasználói fiók regisztrációja (13 éves kor felett) lehet szükséges. A speciális funkciók internet-kapcsolatot igényelhetnek, és esetlegesen nem érhetőek el minden felhasználó számára, valamint 30 napos értesítési határidővel bármikor megszűntethetőek, módosíthatóak vagy feltételeikben megváltozhatnak

© 2002-2013 Take-Two Interactive Software and its subsidiaries. Developed by 2K Marin, 2K Australia, 2K China and Digital Extremes. BioShock, 2K Games, the 2K Games logo, and Take-Two Interactive Software are all trademarks and/or registered trademarks of Take-Two Interactive Software, Inc. . Digital Extremes and its logo are trademarks of Digital Extremes. Unreal ® is a registered trademark of Epic Games, Inc.Unreal ® Engine, Copyright 1998 -2010, Epic Games, Inc. All Rights Reserved

Ezen videojáték tartalma teljes egészében a képzelet szüleménye, és nem célja, hogy valós eseményeket, személyeket, vagy szervezeteket képviseljen vagy jelenítsen meg. Minden hasonlóság a játék és valós személyek, események között teljes egészében a véletlen műve. A videojáték készítői és kiadói semmilyen módon sem támogatják, ösztönzik vagy nézik el a játékban ábrázolt magatartásformákat.

Use of this product requires agreement to the following third party end user license agreement: http://www.take2games.com/eula/

 

KÉPGALÉRIA:

 
 
 
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére