Bear With Me: The Lost Robots (PC) Steam

Bear With Me: The Lost Robots (PC) Steam
Státusz: Nem rendelhető
Platform: PC
Jótállás: Nem ismert
NEM RENDELHETŐ
A Bear With Me: The Lost Robots (PC) Steam már nem kapható.
Nézd meg bal oldalon, hogy a korábbi Bear With Me: The Lost Robots (PC) Steam vásárlói miket szereztek be nálunk.
Lentebb pedig ajánlunk neked néhány hasonló stílusú játékot, melyek között szintén érdemes szétnézned.

Nézz szét raktáron lévő játékaink között:

Bear With Me: The Lost Robots (PC) Steam ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

Az epizodikus noir kalandjáték-sorozat, a Bear With Me visszatért! Itt a Bear With Me: The Lost Robots – a vadonatúj előzményepizód, Amber testvére, Flint, és a mogorva nyomozó, Ted E. Bear főszereplésével. 

Irány Paper City nyüzsgő és kőkemény alvilága, ami új szereplőket és számos tanulságot tartogat a Bear With Me első 3 részének felvezetésében.

Sötét hangvételű kihallgatások, szarkasztikus csipkelődés és komoly fejtörők szegélyezik hőseink útját, miközben egy nagyobb, baljósabb rejtély szálait göngyölítik fel. A történethez illő zene, szerteágazó narratíva és egyedi stílusban rajzolt 2D animációk, lenyűgöző film noir hangulatban: a Bear With Me igazi érzelmi hullámvasútra ülteti fel a játékosokat egy olyan történet során, amely alapjaiban határozza meg a főszereplők további sorsát.

Jellemzők

Klasszikus műfaj, újragondolva. Ez a modern, indie kaland egyedi csavart visz a kattintgatós kalandjátékok időtlen képletébe. Oldd meg a rejtélyeket, hallgasd ki a gyanúsítottakat és derítsd fel a bűnügyi helyszíneket a válaszok után kutatva!

Lebilincselő történet. A Bear With Me a vígjáték és a horror elemeit csempészi a rejtélybe, ezzel izgalmas, négy részen átívelő narratívát kínál.

Teljesen interaktív környezet. Fedezd fel a hatalmas Paper Cityt és gyűjtsd össze a bizonyítékokat a rejtély megoldásához! A játékosok szabadon, saját tempójukban oldhatják meg a rejtélyeket, vissza-visszatérve akár a megoldatlan részekhez és így rakva össze a megoldáshoz szükséges lényeges információkat.

Emlékezetes szereplők. A menő és emlékezetes Ted E. Beartől az optimista Amberig nagy számú, teljesen szinkronizált szereplőgárdával elegyedhetsz beszédbe, akik segítenek vagy épp hátráltatják az elszánt főszereplőket az igazság hajthatatlan felgöngyölítése során.

Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére