Bear With Me - The Complete Collection (PC) Steam

Bear With Me - The Complete Collection (PC) Steam
Státusz: Nem rendelhető
Platform: PC
Jótállás: Nem ismert
NEM RENDELHETŐ
A Bear With Me - The Complete Collection (PC) Steam már nem kapható.
Nézd meg bal oldalon, hogy a korábbi Bear With Me - The Complete Collection (PC) Steam vásárlói miket szereztek be nálunk.
Lentebb pedig ajánlunk neked néhány hasonló stílusú játékot, melyek között szintén érdemes szétnézned.

Nézz szét raktáron lévő játékaink között:

Bear With Me - The Complete Collection (PC) Steam ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

A Bear With Me: The Complete Collection az új előzményepizód, a The Lost Robots mellett tartalmazza az összes eddig megjelent részt is. A gyűjtemény megvásárlása kínálja a legteljesebb élményt a játékosok számára. Vásárold meg a Steamen és az exkluzív digitális művészeti albumot, valamint a játék teljes eredeti zenéjét is megkapod!

Sötét hangvételű kihallgatások, szarkasztikus csipkelődés és komoly fejtörők szegélyezik hőseink útját, miközben egy nagyobb, baljósabb rejtély szálait göngyölítik fel. A történethez illő zene, szerteágazó narratíva és egyedi stílusban rajzolt 2D animációk, lenyűgöző film noir hangulatban: a Bear With Me igazi érzelmi hullámvasútra ülteti fel a játékosokat egy olyan történet során, amely alapjaiban határozza meg a főszereplők további sorsát.

Jellemzők

Klasszikus műfaj, újragondolva. Ez a modern, indie kalandjáték egyedi csavart visz a kattintgatós kalandjátékok időtlen képletébe. Oldd meg a rejtélyeket, hallgasd ki a gyanúsítottakat és derítsd fel a bűnügyi helyszíneket a válaszok után kutatva.

Lebilincselő történet. A Bear With Me a vígjáték és a horror elemeit csempészi a rejtélybe, ezzel izgalmas, négy részen átívelő narratívát kínál.

Teljesen interaktív környezet. Fedezd fel a hatalmas Paper Cityt és gyűjtsd össze a bizonyítékokat a rejtély megoldásához! A játékosok szabadon, saját tempójukban oldhatják meg a rejtélyeket, vissza-visszatérve akár a megoldatlan részekhez és így rakva össze a megoldáshoz szükséges lényeges információkat.

Emlékezetes szereplők. A menő és emlékezetes Ted E. Beartől az optimista Amberig nagy számú, teljesen szinkronizált szereplőgárdával elegyedhetsz beszédbe, akik segítenek vagy éppen hátráltatják a főszereplőket az igazság elszánt felgöngyölítése során.

A teljes élmény garantált. A vadonatúj részt, a The Lost Robots-ot is tartalmazó Bear With Me: The Complete Collection a Bear With Me mind a négy epizódját magában foglalja. Ezen túlmenően a Steam-exkluzív konceptrajzokat tartalmazó digitális művészeti album és az eredeti játékzene is elérhető lesz.

 

 

 

Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére