Battletech: Urban Warfare (PC) DIGITÁLIS (Steam kulcs)

Battletech: Urban Warfare (PC) DIGITÁLIS (Steam kulcs)
Státusz: Nem rendelhető
Platform: PC
Jótállás: Nem ismert
NEM RENDELHETŐ
A Battletech: Urban Warfare (PC) DIGITÁLIS (Steam kulcs) már nem kapható.
Nézd meg bal oldalon, hogy a korábbi Battletech: Urban Warfare (PC) DIGITÁLIS (Steam kulcs) vásárlói miket szereztek be nálunk.
Lentebb pedig ajánlunk neked néhány hasonló stílusú játékot, melyek között szintén érdemes szétnézned.

Nézz szét raktáron lévő játékaink között:

Battletech: Urban Warfare (PC) DIGITÁLIS (Steam kulcs) ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

A tartalom használatához szükséges a BATTLETECH alapjáték Steam változatának megléte.

A városi harc áll e bővítmény középpontjában, amely olyan új utcai funkciókat vezet be, mint például az akadályoztatott látótengelyeket, a járulékos veszteségre vonatkozó szabályokat, és persze mindenféle újszerű pusztítást. Azonban mérlegeld a veszélyeket és az előnyöket, mielőtt városi harcokba bocsátkoznál  - hiszen itt robbanások, árvizek és egyéb veszélyek várnak. Új városi kihívásaival, elveszett technológiák visszatérésével, valamint új Mechekkel, járművekkel, találkozásokkal és flashpointokkal az Urban Warfare a BATTLETECH élményt új, még durvább magasságokba repíti. 


Főbb jellemzők:

  • Városi harcok - az utcai csetepaték új taktikai kihívásokat vezetnek be, mivel a Mechek küzdelme a nyílt, természetes tájakról áttevődik a hatalmas, szétterülő városokba. Az új városi biom minden épülete teljesen megsemmisíthető, így egy új látótengelytől soha nem választ el több, mint néhány lövés - ahogy a sokemeletes épületek törmeléke jelentette fedezéktől sem. Az elhagyatott, robbanásveszélyes tüzelőanyagot szállító tartálykocsik, az elpusztult hűtőközeg-cserélő épületek, és a célzórendszereket megzavaró, lerobbant elektromos transzformátorok képesek menet közben is drasztikusan megváltoztatni a csata menetét.
  • Elektronikus hadviselés - Ezen elveszett technológiák újbóli felbukkanása örökre megváltoztatja a 31. század harcmezőit. „Az elektronikai ellentevékenységre (Electronic Countermeasures - ECM) alkalmas eszközökkel felszerelt Mechek, valamint a közeli baráti egységek rejtve vannak az ellenséges célzórendszerek előtt, és immunisak a közvetett lövésekkel szemben. Eközben az Active Probe-bal felszerelt mechek felfedhetik, lokalizálhatják és becélozhatják azokat az ellenséges egységeket, amelyek egyébként rejtve maradnának.
  • Két új BattleMech - A kísérleti Raven 1X fejlett elektronikai hadviseléscsomagja az ECM és az Active Probe rendszereket egy könnyű alkatrészben egyesíti. Bár a Javelin kompromisszumot jelent a sebesség és a tűzerő között, közelharcban könnyedén végez ellenfeleivel.
  • Új flashpoint események - a zsoldos küldetéseket, a személyzet beszélgetéseit, a különleges eseményeket, a kritikus döntéseket és a ritka bónusz jutalmakat összekapcsoló új, szerteágazó rövid történetek széles választéka vár, valamint egy új mini-kampány, amelyben a hírhedt Andurien Defenders mellé állhatsz, hogy felfedezd a rémisztő vitáik mögött rejlő igazságot.
  • Három új ellenséges jármű - a változatos fegyverekkel felszerelt Tank minden távolságon gyorsan és agilisan harcol, a Packrat egy csatatéri támogató jármű, amely egy ECM prototípus-változattal van felszerelve, míg a Rotunda egy felderítő jármű, amely az Active Probe prototípusával van ellátva.
  • Új találkozás - Az „Attack and Defend” (támadás és védekezés) egy új, kihívásokban gazdag küldetéstípus, ahol zsoldosaidnak meg kell semmisíteniük az ellenség bázisát, hogy megállítsák a folyamatosan érkező támadókat, még mielőtt azok leküzdenék csapatodat, és elpusztítanák megbízód bázisát.

 

Copyright © 2018 Harebrained Holdings, Inc. Minden jog fenntartva.

A MechWarrior és a BATTLETECH® a Microsoft Corporation bejegyzett védjegyei Európában, az Egyesült Államokban és más országokban, használatuk licenc birtokában történik.

Kiadja a Paradox Interactive AB. Minden más márkanév, logó és bejegyzett védjegy a jogbirtokosok tulajdonát képezi.

Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére