Battletech: Flashpoint (PC) DIGITÁLIS

Battletech: Flashpoint (PC) DIGITÁLIS
Státusz: Nem rendelhető
Platform: PC
Jótállás: 12 hónap
NEM RENDELHETŐ
A Battletech: Flashpoint (PC) DIGITÁLIS már nem kapható.
Nézd meg bal oldalon, hogy a korábbi Battletech: Flashpoint (PC) DIGITÁLIS vásárlói miket szereztek be nálunk.
Lentebb pedig ajánlunk neked néhány hasonló stílusú játékot, melyek között szintén érdemes szétnézned.

Nézz szét raktáron lévő játékaink között:

Battletech: Flashpoint (PC) DIGITÁLIS ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

A tartalom használatához szükséges a BATTLETECH alapjáték Steam változatának megléte.

 

A BATTLETECH első kiegészítője új játékmenettel, mélységgel, és több mint 30 órányi új tartalommal bővíti a zsoldos-élményt. Bemutatásra kerülnek a Flashpointok: hatalmas téttel rendelkező, szerteágazó rövid történetek, amelyek összekapcsolják a zsoldos küldetéseket, a legénységi beszélgetéseket, a különleges eseményeket, a kritikus döntéseket és a ritka bónusz jutalmakat, új szintre emelve a BATTLETECH végjátékát és karrier módját.

A flashpointok révén még jobban belekeveredsz a Belsõ Szféra Nagy Házainak viszályaiba és machinációiba, és ezek az események úgy lettek megalkotva, hogy még a harcedzett zsoldosparancsnokokat is új kihívások elé állítsák. A narratíva csavarjain és fordulatain túl néhány Flashpoint történetnek egymást követő eseményei vannak, amelyek révén a játékosok nem tudják megjavítani vagy meggyógyítani egységeiket a küldetések között, míg más - beszivárgó megbízások során - korlátozott a bevethető BattleMechek súlya.

A kiegészítő amellett, hogy a BATTLETECH játékot több mint 30 órányi izgalmas Flashpointokkal bővíti, három új Mechet (beleértve a várva várt Hatchetman-t), egy új kihívást jelentő küldetéstípust, valamint egy új trópusi biomot is tartalmaz, garantálva az eddigi legnagyobb kihívást jelentő BATTLETECH élményt.

 

FLASHPOINTOK

Íme néhány példa arra a sok új történetre és kihívásra, amelyekkel zsoldosparancsnokként szembesülsz a Flashpointban:

  • Szorgalmi feladatok
    A politikai riválisok kicsinyes civakodásai halálos fordulatot vesznek, amikor civilek rekednek a kereszttűzben. Biztonságba kíséred őket, MechWarriorjaid és Mechjeid kockáztatásával... még akkor is, ha nem tudnak ezért fizetni?
  • Bűnös elmék
    Egy bűnözői szindikátus raktárának rutinszerű lefoglalása egy ősi BattleMech pihenőhelyét is felfedi. Megosztod ezt az információt a munkáltatóddal, vagy inkább megtartod a Mechet magadnak?
  • Fejvadászat
    A Zhao ikrek tevékenysége már régóta szálka a megbízód szemében, így ideje megfosztani őket a parancsnokságtól. De amikor a erőik vesztésre állnak, a testvérek pedig két iránya menekülnek, el kell döntened, hogy melyik parancsnokot - és melyik különleges jutalmat - veszed üldözőbe.

 

ÚJ CSATAMECHEK

Bõvítsd a Mech arzenálodat a Hatchetman páncélt szétzúzó erejével, a Crab sebességével és sokoldalúságával, valamint a csata-számítógéppel felszerelt Cyclops-szal.

 

ÚJ ÖSSZECSAPÁSFAJTA

A Target Acquisition (Célpont befogása) egy izgalmas, új típusú küldetés, amelyben próbára teheted könnyű és közepes Mechjeidet. Vedd át az irányítást három helyszín felett, hogy háromszögelhesd a tüzet egy ellenséges településre, mielőtt lejárna az idő.

 

ÚJ BIOM

Folytasd a harcot a vadonatúj, buja, trópusi környezetekben - de vigyázz a spórafelhőkre (vagy fordítsd őket az előnyödre!)

 

Copyright © 2018 Harebrained Holdings, Inc. Minden jog fenntartva.

A MechWarrior és a BATTLETECH® a Microsoft Corporation bejegyzett védjegyei Európában, az Egyesült Államokban és más országokban, használatuk licenc birtokában történik.

Kiadja a Paradox Interactive AB. Minden más márkanév, logó és bejegyzett védjegy a jogbirtokosok tulajdonát képezi.

Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére