Battlestar Galactica Deadlock (PC) DIGITÁLIS

Battlestar Galactica Deadlock (PC) DIGITÁLIS
Státusz: Nem rendelhető
Platform: PC
Jótállás: 12 hónap
NEM RENDELHETŐ
A Battlestar Galactica Deadlock (PC) DIGITÁLIS már nem kapható.
Nézd meg bal oldalon, hogy a korábbi Battlestar Galactica Deadlock (PC) DIGITÁLIS vásárlói miket szereztek be nálunk.
Lentebb pedig ajánlunk neked néhány hasonló stílusú játékot, melyek között szintén érdemes szétnézned.

Nézz szét raktáron lévő játékaink között:

Battlestar Galactica Deadlock (PC) DIGITÁLIS ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

A cylonok fellázadtak!

Négy évnyi háború és az emberi életekben mérhető szörnyű veszteség sem volt elég a halálos patthelyzet feloldásához. A gyarmatiak eddig minden cylon támadást visszavertek, de nem sikerült kivívni a döntő győzelmet.

A patthelyzetet hirtelen a cylonok meglepetésszerű támadása töri meg, amely a Piconon található gyarmati flottafőparancsnokság brutális pusztulását eredményezi. Az emberiség sorsa most Lucinda Cain ellentengernagy kezében van.

Az általa elképzelt titkos és ravasz terv örökre megváltoztathatja a háború menetét...


A BATTLESTAR GALACTICA Deadlock™ az első cylon háború sűrűjébe vezet, ahol epikus 3D-s csaták során bizonyíthatod taktikai rátermettségedet.

Vedd át az irányítást a gyarmati flotta felett Daidalos mozgó hajógyárának hdjáról, és szabadítsd meg a Tizenkét Kolóniát a cylon fenyegetéstől. Építsd fel flottádat, óvd meg a Kvórum szövetséget, és merülj még mélyebbre e hősies konfliktus összeesküvéseiben.

 

Irányítsd a gyarmati flottát
Tervezz és építs hatalmas csatahjókból álló flottákat. Toborozz tiszteket, hogy megóvd a Tizenkét Kolóniát. A Manticore-korvetttől a hatalmas Jupiter-osztályú csillagközi rombolóig nem fogsz hiányt szenvedni a tűzerőben.

Legendás szereplők
Folytasd a Battlestar Galactica™ örökségét új karakterekkel és ismerős arcokkal egy eredeti történetben, amely az első cylon háború idején játszódik. Indíts Viper rajokat és Raptor felderítőket, majd hozd be a Galactica-t, hogy urald a csatateret. Hiteles Battlestar Galactica™ élmény vár!

WEGO 3D taktikai harcok
Intenzív taktikai űrharcok, teljes 3D-ben. Adj parancsokat a flotta csatahjóinak, és kísérd figyelemmel a gyönyörű környezetben kibontakozó, szüneteltethető, valós idejű, robbanékony eredményeket.

Háborús politika
A Daidalos hajógyár hídjáról a teljes gyarmati flottának parancsolhatsz. Állítsd fel seregedet, és ugorj át velük Cyrannus kvaternáris naprendszerébe. Gondoskodj a kolóniáid biztonságáról, és hogy a Tizenkettek Kvóruma egységes legyen, nehogy felbomoljon a szövetség, és beköszöntsön a Cylon uralom új kora.

A Cylon fenyegetés
Nézz szembe egy könyörtelen ellenséggel. Védekezz a cylon vadászok és a báziscsillagok rakéta sortüzei ellen. Bízd a tengerészgyalogosaidra a Centurion beszállíóegységek elleni harcot, miközben a tűzfalaid lelassítják a Wardriver elektronikus harcosok hackelési kísérleteit. Nyisd meg új hajók, lőszerek, és rajok tervrajzait, amelyek segítenek legyőzni ezt a soha el nem fáradó ellenséget.

Fogjatok össze!
Tapasztald meg a Battlestar multiplayerét, mint korábban még soha! Járj túl ellenfeled eszén a kegyetlen 1-v-1 flottacsatákban.

Elemezd a csatáidat!
Nézd vissza filmszerű csatáidat az AutoCam visszajátszás segítségével, majd exportáld őket a YouTube-ra a játékba beépített eszközünk segítségével.!

 

 

 

 

Battlestar Galactica Deadlock™ and ©2017 Universal Cable Productions LLC. Software ©2017 Slitherine Ltd. Battlestar Galactica is a copyright of Universal Cable Productions LLC. Licensed by Universal Studios 2017. All Rights Reserved.

Published by Slitherine Ltd. Developed by Black Lab Games and Slitherine Ltd. All rights reserved to their respective owners.

Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére