Battleborn PC (digitális kód) vásárlás, akciós ár, megjelenés | Konzolok Szervize
 

Battleborn PC (digitális kód)

Battleborn PC (digitális kód)
Státusz: Letölthető
Platform: PC
Korhatár: 16 év felett
Listára

Kívánságlistára teszem
Adathordozó típusa

Letöltési aktiváló kód
A játék futtatásához

Internet szükséges
Bruttó ár:
 
9.220 Ft
Azonnali letöltés
online fizetés
Megvásárlásával +93 pontot írunk jóvá Gamercard kártyádon
Folyamatos akciók és kedvezmények a Konzolok Szervizében.
Vásárolj digitálisan: egyszerű, kényelmes, és perceken belül nálad!1. lépés Rakd kosárba, 2. lépés Fizesd ki online, 3. lépés Már kapod is a kódot

Battleborn PC (digitális kód) ISMERTETŐ, LEÍRÁS:


A Borderlands alkotóinak újgenerációs lövöldözős játékában egy maroknyi kőkemény hős próbálja megmenteni az univerzum utolsó csillagát egy rejtélyes gonosztól. A cél érdekében minden karakter- és fegyvertípust be kell vetned, amit csak el tudsz képzelni – a cyborg sólyomemberektől a vármpírszamurájokon át a géppuskás emberhegyekig. Kaszabolj a pengéddel, szórd a golyókat, varázsolj, vagy egyszerűen semmisítsd meg az ellenfeleidet, miközben gyarapítod a hőscsapatodat! Válassz hőst, és harcolj egyedül vagy a barátaid oldalán a történetmód küldetéseiben, vagy szállj velük szembe a pörgős, egymás elleni többszemélyes összecsapásokban!
 

Információ:

• Történetmód: A Battleborn történetmódja egy olyan narratív játékmód, amit akár egyedül is végig lehet játszani, de még hatásosabb, ha kooperatív módban játszod, egy baráttal.

• Többszemélyes mód: A Battleborn csapatalapú, kompetitív többszemélyes módjában akár 10 játékos is összemérheti tudását 5-5 elleni meccseken, három különböző játékmódban.
o Incursion: A hősöknek meg kell védeniük a bázist az MI vezérelte csatlósokkal szemben, miközben saját csatlósaikkal az oldalukon el kell pusztítaniuk az ellenfél bázisát.
o Devastation: A hősök csapatai egymással küzdenek meg egy pergős lendületű deathmatch módban, miközben el kell foglalniuk és megtartaniuk bizonyos pontokat a térképen.
o Meltdown: A hősök csapatainak a csatlósaikat kell terelgetniük a végzetükbe a térkép közepére. Pont jár minden csatlósért, aki beleveti magát a kohóba, és a legtöbb pontot szerzett csapat győz.

• Következetes fejlődési rendszer: Minden tapasztalati pont, akár történetmódban, akár többszemélyes módban szerezted, hozzáadódik az egyéni karakterfejlődéshez és a játékosprofil parancsnoki rangjának fejlődéséhez.
o Karakterrang: Minden hős véglegesen szintet léphet 1-ről 10-ig a küldetéseken és meccseken kívül, ami a játékosoknak lehetővé teszi, hogy kicseréljék az erősítőket a képzettségfán, illetve új külsőket oldjanak fel.
o Parancsnoki rang: A játékosok feljebb léphetnek a saját játékosprofilukkal is, jelvényeket és címeket oldhatnak fel, valamint zsákmányt, amivel bármelyik hősüket elláthatják.

• Frakciók: Az utolsó csillag, a Solus az egyetlen reménysugár az univerzum túlélő frakciói számára.
o A Békéltetők (Peacekeepers) Solus felesküdött védelmezői
o Az Eldrid az univerzum természetes rendjét őrző alakulat
o A Csavargók (Rogues) egy zsoldoscsapat, akiket csak saját túlélésük érdekel
o Az Utolsó Fény Konzorcium (Last Light Consortium – LLC) tagjai a háborúból profitálnak és másokat használnak ki saját céljaik érdekében
o A Jennerit Birodalom erővel uralkodik mások fölött, és a hatalmat mindennél előbbrevalónak tartják

• Battleborn hősök: A Battlebornban 25 játszható hős található, és nincs két egyforma köztük. Minden hősnek saját személyisége van, és egyedi fegyverekkel és képességekkel rendelkezik.

• A Helix rendszer: A Battleborn gyorsított karakterfejlesztő rendszere lehetővé teszi a játékosoknak, hogy 1-től 10. szintig fejlesszék karaktereiket, és egyedi fegyverekkel, valamint képességekkel lássák el hőseiket a történetmód küldetéseiben vagy a többszemélyes módban."
 

 

 

© 2015 Necromonger, LLC. Gearbox & the Gearbox Software logos are registered trademarks, and Battleborn is a trademark, all used courtesy of Gearbox Software, LLC. All rights reserved. Battleborn is published and distributed by 2K. 2K and the 2K logo are registered trademarks of Take-Two Interactive Software, Inc. in the U.S. and other countries and used here under license.The “PS” Family logo is a registered trademark and “PS4” is a trademark of Sony Computer Entertainment Inc. The ratings icon is a trademark of the Entertainment Software Association. All other marks are property of their respective owners.

Use of this product requires agreement to the following third party end user license agreement: http://www.take2games.com/eula/

 

Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód*Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód*Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód*Biztonsági kód
Árukereső.huÁrukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére