Back to Bed PC (digitális kód) vásárlás, akciós ár, megjelenés | Konzolok Szervize
 

Back to Bed PC (digitális kód)

Back to Bed PC (digitális kód)
Státusz: Letölthető
Platform: PC
Korhatár: 3 év felett
Listára

Kívánságlistára teszem
Adathordozó típusa

Letöltési aktiváló kód
A játék futtatásához

Internet szükséges
Bruttó ár:
 
1.490 Ft
Azonnali letöltés
online fizetés
Megvásárlásával +15 pontot írunk jóvá Gamercard kártyádon
Folyamatos akciók és kedvezmények a Konzolok Szervizében.
Vásárolj digitálisan: egyszerű, kényelmes, és perceken belül nálad!1. lépés Rakd kosárba, 2. lépés Fizesd ki online, 3. lépés Már kapod is a kódot

Back to Bed PC (digitális kód) ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

A Back to Bed egy művészi 3D logikai játék egy bizarr csavarral. Bob - a szerencsétlen narkolepsziás - történetét meséli el, aki hajlamos unalmas munkahelyén álomba szenderülni, majd alvajárva sétára indulni a veszélyekkel teli nagyvárosba. Szerencsére Bobnak van egy tudatalatti őrangyala - Subob - aki Bob elméjéből pattan ki, és akinek feladata, hogy megvédje az alvajárót minden veszélytől, valamint visszavezesse őt a biztonságot jelentő ágyába. 

A folyamatosan éber Subobnak a folyamatosan alvajáró Bobbal egy sor, szürreális festményekre hasonlító városképen kell átkelnie, ahol a Bob álmai és a valóság közötti határ eltűnt, mivel Subob Bob tudatalattijának része. Az eredmény egy jellegzetes, ugyanakkor a valóságtól teljesen különböző művészi álomvilág, ahol sok dolog nem az, aminek látszik, az alvajáróra pedig számos veszély leselkedik.

 

Jellemzők:

  • Egyedi szürreális és művészi játékvilág: Egy furcsa, ugyanakkor gyönyörű álomvilág, amelyben keverednek a valóság és az álmok világának elemei, valami különlegeset, valószerűtlent és - néha - ijesztőt létrehozva.
  • Izometrikus rejtvény-szintek: Navigálj a részletgazdag, a fizika törvényeivel dacoló,  3D-s puzzle-ekben, ahol a játékosnak a különös környezetben egy biztonságos útvonalat kell létrehoznia Bob számára, valamint el kell kerülnie a rejtvények jelentette veszélyeket.
  • Két karakter egyként: Játssz a megtestesült tudatalatti formájában a kis őrangyalként viselkedő lényt irányítva, amely saját, alvajáró testét próbálja megmenteni az álomvilág veszélyeitől.
  • Festői látványvilág: Fedezd fel az érzést, milyen az, amikor egy digitális kereteben játszódó műalkotás szereplője vagy. A képi világot manuális művészeti technikák, szürreális művek, valamint lehetetlen formák inspirálták.
  • Rémálom játékmód: Nyiss meg egy különösen nehéz játékmódot, amelyben azok lelik örömüket, akik kemény próbára szeretnék tenni logikai, rejtvénymegoldó képességeiket és szeretenek több lépéssel előre gondolkozni, vagy egyszerűen túl makacsak ahhoz, hogy feladják.

 

 

 

Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód*Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód*Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód*Biztonsági kód
Árukereső.huÁrukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére