Aven Colony (PC) DIGITÁLIS

Aven Colony (PC) DIGITÁLIS
Státusz: Letölthető
Platform: PC
Korhatár: Besorolás alatt év felett
Listára

Kívánságlistára teszem
Adathordozó típusa

Letöltési aktiváló kód
Bruttó ár:
 
8.799 Ft
Azonnali letöltés
online fizetés
Megvásárlásával +88 pontot írunk jóvá Gamercard kártyádon
Vásárolj digitálisan: egyszerű, kényelmes, és perceken belül nálad! 1. lépés Rakd kosárba, 2. lépés Fizesd ki online, 3. lépés Már kapod is a kódot

Aven Colony (PC) DIGITÁLIS ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

Építsd fel az emberiség új otthonát az Aven Colony-val!


Fedezd fel Aven Prime-ot - a Földtől több fényévnyi távolságban található idegen bolygót, amelyet sivatagok, tundrák, és őserdők borítanak. Az Aven Colony az emberiség első extraszoláris településének vezetésével bíz meg. Építs apró kolóniákat, majd egyesítsd őket hatalmas, kiterjedt városokban, miközben megküzdesz az új világban való letelepedés jelentette kihívásokkal.

Építsd fel kolóniád infrastruktúráját, vigyázz az állampolgárok életére, menedzseld az erőforrásaidat, és vezesd kolóniádat jólétbe Aven Prime egzotikus - és gyakran veszélyes - valóságában.

 

Főbb jellemzők:

 

  • KOLONIZÁLJ EGY IDEGEN VILÁGOT: Építsd fel az emberiség új otthonát egy alacsony oxigéntartalmú légkörrel, extrém elektromos viharokkal, jégzáporokkal, porördögökkel, geotermikus repedésekből szivárgó halálos gázkitörésekkel, és évszak hosszúságú napszakokkal rendelkező világban. Fedezz fel különböző biomokat, a buja vizes élőhelyektől a sokkal kevésbé lakható sivatagokik és tundrákig.
  • ISMERD MEG A HELYIEKET: Találkozz számtalan idegen életformával, a hatalmas homokférgektől, a halálos betegséget okozó spórákon át, egészen a "Creep" nevet viselő kegyetlen gombafertőzésig.
  • KÍSÉRD FIGYELEMMEL TELEPESEIDET: Egy új világ benépesítése stresszes lehet. A kolónia új kormányzójaként túlóráznod kell, hogy segíts a telepeseidnek a szokatlan környezetben való boldogulásban. A 12 eltérő, "overlay" mód használatával figyelheted kolóniád terményeit, lakosait, boldogságukat, bűnözését, a levegőjét, az elektromosságát, foglalkoztatását, erőforrásait, ingázóit, épületeit, drónjait, és vizét. Szerezd meg telepeseid elismerését, és küzdd fel magad kolónia-kormányzótól expedíció-vezetővé!
  • FEDEZD FEL A MÚLTAT: Aven Prime világa számtalan titkot rejt. Játszd végig a teljes egyjátékos kampányt, és légy egy olyan történet részese, amely néhányat felfed e szép új világ számtalan titka közül.
  • ÉPÍTSD FEL A JÖVŐT: Használd építőrobotjaidat egyebek mellett a több tucatnyi - a kolonistád elszállásolását biztosító - eltérő létesítmény felépítésére, kereskedelmi útvonalak létrehozására, vagy akár a bevándorlók üdvözlésére! Tedd még jobbá meglévő épületeidet a több fejlesztési szinttel, hogy kolóniádat soha nem látott magasságokba repítsd!
  • EXPEDÍCIÓ-RENDSZER: Küldd ki pionírjaid kiváló csapatát idegen romok átkutatására, leletek megszerzésére, lezuhant űrhajók megjavítására, vagy eltűnt felfedezők megmentésére. Készülj fel a járvány- és a Creep spóra fészkek kifüstölésére, miközben az új civilizációdat veszélyeztető szakadár csoportokkal, lázadókkal, és Aven Prime megmaradt őrrobotjaival szállsz szembe.
  • KÉSZÜLJ A TÉLRE: Teljesen funkcionális napszak- és évszakváltakozás. A tél folyamán Aven Prime teljesen befagy -  a farmok nem termelnek élelmet, a napelemek pedig jóval kevesebb áramot termelnek. Tedd meg a szükséges intézkedéseket, hogy túléld ezt a kemény időjárást!

 

 

 

 

 

Aven Colony. Developed by Mothership Entertainment LLC © 2017. Published by Team17 Digital Ltd. Team17 is a trademarks or registered trademarks of Team17 Digital Limited. All other trademarks, copyrights and logos are property of their respective owners

Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére