Antihero (PC) DIGITÁLIS

Antihero (PC) DIGITÁLIS
Státusz: Nem rendelhető
Platform: PC
Jótállás: 12 hónap
NEM RENDELHETŐ
A Antihero (PC) DIGITÁLIS már nem kapható.
Nézd meg bal oldalon, hogy a korábbi Antihero (PC) DIGITÁLIS vásárlói miket szereztek be nálunk.
Lentebb pedig ajánlunk neked néhány hasonló stílusú játékot, melyek között szintén érdemes szétnézned.

Nézz szét raktáron lévő játékaink között:

Antihero (PC) DIGITÁLIS ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

Az Antihero egy gyors iramú digitális társasjáték egy érdekes csavarral. Toborozz utcagyerekeket, bérelj fel gengsztereket, alapíts egy bűnbandát, fejleszd a céhed, lopj el mindent... és vesztegesd, zsarold, és orgyilkold szabaddá az utat a győzelemhez. A játék tartalmaz egy történet-központú kampányt, mesterséges intelligencia elleni gyors küzdelmeket, valamint intenzív online és offline PvP módot.

  • Alvilági utcai háborúk! Játszd végig a történet-központú kampányt, küzdj a mesterséges intelligencia ellen, és vesd magad az online alkalmi és rangsorolt PvP többjátékos meccsekbe.
  • Hívd ki barátaidat! Hívd meg a barátaidat, és játsszatok az aszinkron módban, vagy növeljétek a kihívást az élő meccsek során. Hozz létre egyéni "házszabályokat", és alakíts a játékot a saját ízlésedhez!
  • Vedd át az uralmat a város felett! Védd meg, ami a tiéd. Szivárogj be vállalkozásokba, lopakodj be a birtokokra, állítsd csapdákat, és lopj el mindent. A város gazdagsága a tiéd - feltéve, ha nem az ellenfeled szerzi meg őket először.
  • Lopakodás, szurkálás, és egyéb aljasságok! Fejleszd a céhedet, toborozz utcakölyköket, bérelj fel gengsztereket, indíts saját bandát... és vesztegesd, zsarold, vagy öld meg az ellenfeleidet. Számtalan út vezet a csúcsra.
  • Irányíts egy egészséges gazdaságot. Költsd el ebül szerzett gazdagságodat újoncok felvételére, a lop(a)kodó készségeid fejlesztésére, és szerezz új, halálos fegyvereket. Az arany a tolvaj legjobb barátja!
  • Emelkedj a csúcsra! Nézd meg, hol állsz a Mestertolvajok rangsorában a játékbeli ranglistákon.
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére