Alone in the Dark Illumination PC (digitális kód) vásárlás, akciós ár, megjelenés | Konzolok Szervize
 

Alone in the Dark Illumination PC (Digitális Kód)

Alone in the Dark Illumination PC (digitális kód)
Státusz: Letölthető
Platform: PC
Korhatár: 18 év felett
Stílus:
Listára

Kívánságlistára teszem
Adathordozó típusa

Letöltési aktiváló kód
A játék futtatásához

Internet szükséges
Bruttó ár:
 
5.390 Ft
Azonnali letöltés
online fizetés
Megvásárlásával +54 pontot írunk jóvá Gamercard kártyádon
Szavazz Ránk, hogy mi lehessünk az Ország Boltja!
Vásárolj digitálisan: egyszerű, kényelmes, és perceken belül nálad!1. lépés Rakd kosárba, 2. lépés Fizesd ki online, 3. lépés Már kapod is a kódot

Alone in the Dark Illumination PC (digitális kód) ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

Lorwich városa sötétségbe borult. A rémálmok birodalmából rettenetes hordák másznak elő, káoszt teremtve a vidéken. A négy hős egyikeként fegyvereid és a fény erejével kell visszaverned a gonosz csatlósait.

Az Atari a H.P. Lovecraft által inspirált Alone in the Dark sorozatát „a túléló-horror műfaj atyjaként” emlegetik. Az Alone in the Dark: Illumination ezt a sötét örökséget viszi tovább, egy hátborzongató akció-horror élményként.
Küzdd át magad a vérszomjas bestiákkal teli dinamikus helyszíneken. Állítsd össze csapatod, ahogy sorra kiszabadítod bajtársaidat, köztük a Boszorkányt, a Mérnököt és a Lelkészt, akik mindegyike egyedi képességekkel és fegyverekkel rendelkezik.

Veszély leselkedik minden árnyékban. Ugyan a barátaid segítenek, de az este végén mindig 'Egyedül Leszel a Sötétben'.

 

Jellemzők:

  • Négy különleges hős: A Vadász, a Boszorkány, a Lelkész és a Mérnök más-más játékélményt nyújt, eltérő fegyverzettel, képességekkel és feloldható erőkkel.
  • Játssz csapatként vagy 'Egyedül a Sötétben': Játssz mind a négy karakterrel a kooperatív többjátékos módban, állíts össze kisebb csapatokat a nagyobb kihívásért, vagy nézz szembe egyedül a sötétséggel.
  • Különböző helyszínek: A négy kampány számos pályát tartalmaz és végigvezeti a játékosokat Lorwich átkozott vidékén, és alatta, hogy felderítsék az elhagyatott település titkait.
  • Hátborzongató horror: A H.P. Lovecraft által inspirált világban az őrületen túlmutató lények, köztük Roof Walkers, Shapes és Spawns szörnyetegek fognak álmaidban is kísérteni.
  • Dinamikus környezet: Oldd meg a dinamikus helyszínek fejtörőit és változtasd meg a pályák felépítését, majd haladj tovább a küldetéseddel.
  • Használd fel a fény erejét: Világítsd meg a térképed, amik nem csak biztonsági zónaként szolgálnak, de az ellenfeleidet is sebzik.

minimális rendszerkövetelmény:

Operációs rendszer: Windows 7 SP1/ Windows 8 / Windows 8.1, Processzor: Quad-core Intel /AMD processor 2.3+ GHz, Memória: 4 GB RAM, Videokártya: NVIDIA GeForce 460 GTX/AMD Radeon 6850 HD, DirectX verzió: 11, Merevlemez: 15 GB szabad terület,

Egyéb: támogatott chipszetek: NVIDIA 460 GTX vagy jobb; Intel 4000 vagy jobb. Ezen chipszetek laptop változatai működhetnek, de nem támogatottak. A video- és hangkártya meghajtó programok frissítése szükséges lehet.

KÉPGALÉRIA:

Alone in the Dark Illumination PC (digitális kód)
 
Alone in the Dark Illumination PC (digitális kód)
 
Alone in the Dark Illumination PC (digitális kód)
 
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód*Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód*Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód*Biztonsági kód
Árukereső.huÁrukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére