Alone in the Dark Illumination PC (digitális kód) vásárlás, akciós ár, megjelenés | Konzolok Szervize
 

Alone in the Dark Illumination PC (Digitális Kód)

Alone in the Dark Illumination PC (digitális kód)
Státusz: Letölthető
Platform: PC
Korhatár: 18 év felett
Stílus:
Listára

Kívánságlistára teszem
Adathordozó típusa

Letöltési aktiváló kód
A játék futtatásához

Internet szükséges
Bruttó ár:
 
5.390 Ft
Azonnali letöltés
online fizetés
Megvásárlásával +54 pontot írunk jóvá Gamercard kártyádon
Vásárolj digitálisan: egyszerű, kényelmes, és perceken belül nálad! 1. lépés Rakd kosárba, 2. lépés Fizesd ki online, 3. lépés Már kapod is a kódot

Alone in the Dark Illumination PC (digitális kód) ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

Lorwich városa sötétségbe borult. A rémálmok birodalmából rettenetes hordák másznak elő, káoszt teremtve a vidéken. A négy hős egyikeként fegyvereid és a fény erejével kell visszaverned a gonosz csatlósait.

Az Atari a H.P. Lovecraft által inspirált Alone in the Dark sorozatát „a túléló-horror műfaj atyjaként” emlegetik. Az Alone in the Dark: Illumination ezt a sötét örökséget viszi tovább, egy hátborzongató akció-horror élményként.
Küzdd át magad a vérszomjas bestiákkal teli dinamikus helyszíneken. Állítsd össze csapatod, ahogy sorra kiszabadítod bajtársaidat, köztük a Boszorkányt, a Mérnököt és a Lelkészt, akik mindegyike egyedi képességekkel és fegyverekkel rendelkezik.

Veszély leselkedik minden árnyékban. Ugyan a barátaid segítenek, de az este végén mindig 'Egyedül Leszel a Sötétben'.

 

Jellemzők:

  • Négy különleges hős: A Vadász, a Boszorkány, a Lelkész és a Mérnök más-más játékélményt nyújt, eltérő fegyverzettel, képességekkel és feloldható erőkkel.
  • Játssz csapatként vagy 'Egyedül a Sötétben': Játssz mind a négy karakterrel a kooperatív többjátékos módban, állíts össze kisebb csapatokat a nagyobb kihívásért, vagy nézz szembe egyedül a sötétséggel.
  • Különböző helyszínek: A négy kampány számos pályát tartalmaz és végigvezeti a játékosokat Lorwich átkozott vidékén, és alatta, hogy felderítsék az elhagyatott település titkait.
  • Hátborzongató horror: A H.P. Lovecraft által inspirált világban az őrületen túlmutató lények, köztük Roof Walkers, Shapes és Spawns szörnyetegek fognak álmaidban is kísérteni.
  • Dinamikus környezet: Oldd meg a dinamikus helyszínek fejtörőit és változtasd meg a pályák felépítését, majd haladj tovább a küldetéseddel.
  • Használd fel a fény erejét: Világítsd meg a térképed, amik nem csak biztonsági zónaként szolgálnak, de az ellenfeleidet is sebzik.

minimális rendszerkövetelmény:

Operációs rendszer: Windows 7 SP1/ Windows 8 / Windows 8.1, Processzor: Quad-core Intel /AMD processor 2.3+ GHz, Memória: 4 GB RAM, Videokártya: NVIDIA GeForce 460 GTX/AMD Radeon 6850 HD, DirectX verzió: 11, Merevlemez: 15 GB szabad terület,

Egyéb: támogatott chipszetek: NVIDIA 460 GTX vagy jobb; Intel 4000 vagy jobb. Ezen chipszetek laptop változatai működhetnek, de nem támogatottak. A video- és hangkártya meghajtó programok frissítése szükséges lehet.

KÉPGALÉRIA:

 
 
 
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód

Kosár tartalma: 0 tétel

Összérték: 0 Ft

www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére