Alien Isolation The Collection PC (digitális kód)

Alien Isolation The Collection PC (digitális kód)
Státusz: Letölthető
Platform: PC
Korhatár: 18 év felett
Listára

Kívánságlistára teszem
Adathordozó típusa

Letöltési aktiváló kód
A játék futtatásához

Internet szükséges
Bruttó ár:
 
17.180 Ft
Azonnali letöltés
online fizetés
Megvásárlásával +172 pontot írunk jóvá Gamercard kártyádon
Vásárolj digitálisan: egyszerű, kényelmes, és perceken belül nálad! 1. lépés Rakd kosárba, 2. lépés Fizesd ki online, 3. lépés Már kapod is a kódot

A csomag tartalma:

- Alien: Isolation alapjáték
- Corporate Lockdown DLC
- Crew Expendable DLC
- Last Survivor DLC
- Safe Haven DLC
- Trauma DLC
- The Trigger DLC
- Lost Contact DLC

Alien Isolation The Collection PC (digitális kód) ISMERTETŐ, LEÍRÁS:Hogy fogod túlélni?

Ismerd meg a valódi félelmet az állandó rettegést és életveszélyt nyújtó Alien: Isolation túlélőhorroban. Tizenöt évvel az Alien (A nyolcadik utas a halál) eseményeit követően Ellen Ripley lánya, Amanda az életéért küzd, miközben az igazságot próbálja kideríteni anyja eltűnéséről.

Fedezd fel Amanda szerepében a folyamatosan változó környezetet, miközben minden oldalról veszély fenyeget, úgy a pánikba esett, elkeseredett emberek, mint a kiszámíthatatlan, kíméletlen idegen részéről.

Nem vagy elég erős, sem kellőképp felkészült. Gyűjtögess, improvizálj a rendelkezésedre álló erőforrásokra támaszkodva és használd az eszed, hogy életben maradj és teljesíthesd küldetésed.

Jellemzők:

 • Kerekedj felül az állandó halálos fenyegetésen – Tapasztald meg a szűnni nem akaró rettegést, miközben egy kiszámíthatatlan, a cselekedeteidre reagáló idegen vadászik rád.
 • Improvizálj, ha élni akarsz – Törj be a számítógépes rendszerbe, fésüld át környezeted kulcsfontosságú felszerelés után kutatva és barkácsolj alkalmai használati tárgyakat, hogy megbirkózz az adott szituációval. Elkerülöd ellenfeleidet, eltereled a figyelmüket, vagy inkább szembeszállsz velük?
 • Fedezz fel egy rejtélyekkel és árulással teli világot – Érezd magad otthon Sevastopol, a világűr peremén található, szétszerelésre ítélt kereskedelmi állomás részletgazdag díszletei között. Ismerd meg a félelemmel és bizalmatlansággal átitatott történet szereplőit.

 

Corporate Lockdown DLC

Isten hozott az Alien: Isolation első kiegészítő csomagjában. A Corporate Lockdown három teljesen új térképpel gyarapítja a Survivor játékmódot, amelyeken az idővel kell versenyt futnod.

Képes leszel elég sokáig bújócskát játszani az idegennel ahhoz, hogy életben maradj, vagy kiállsz vele szemtől szembe?
 

 • Három új térkép, köztük céges luxuslakásokkal és orvosi laborokkal.
 • Új játszható karakter Ransom személyében, aki megfelelő tűzerővel rendelkezik ellenfeleid legyőzéséhez.
 • Töltsd fel a legjobb idődet az Alien: Isolation ranglistájára és intézz kihívást a világ felé.

 

Crew Expendable DLC

Egyesítsd a Nostromo eredeti legénységét ebben a kiegészítőben. Brett és Kane halott, Ash és Lambert mellett most már rajtad múlik, hogy Dallas, Parker, vagy Ellen Ripley szerepében izoláld az idegent és véget vess a fenyegetésnek.


Az Alien: Isolation saját szemszögű túlélő horrorjáték, amely megteremti Ridley Scott 1979-es filmklasszikusának feszült hantulatát. A játékos szűnni nem akaró félelem és életveszély közepette egy kiszámíthatatlan, az árnyak közt bujkáló gyilkos idegen társaságában találja magát. Nem vagy elég erős, sem kellőképp felkészült. Gyűjtögess, improvizálj a rendelkezésedre álló erőforrásokra támaszkodva és használd az eszed, hogy életben maradj és teljesíthesd küldetésed.

 

Last Survivor DLC

Hajts végre egy utolsó küldetést Ellen Ripley szerepében a Nostromo fedélzetén. A legénység halott, kétségbeesett próbát teszel a hajó önmegsemmisítő rendszerének bekapcsolására, és a mentőkomppal való távozásra.


Az Alien: Isolation saját szemszögű túlélő horrorjáték, amely megteremti Ridley Scott 1979-es filmklasszikusának feszült hantulatát. A játékos szűnni nem akaró félelem és életveszély közepette egy kiszámíthatatlan, az árnyak közt bujkáló gyilkos idegen társaságában találja magát. Nem vagy elég erős, sem kellőképp felkészült. Gyűjtögess, improvizálj a rendelkezésedre álló erőforrásokra támaszkodva és használd az eszed, hogy életben maradj és teljesíthesd küldetésed.

 

Safe Haven DLC

Üdv a Safe Haven-ben, az Alien: Isolation harmadik kiegészítő tartalomcsomagjában, amely bemutatja a vadonatúj Salvage módot. Meddig maradsz életben? 

Megtaláltad az egyetlen biztonságos szobát a Sevastopol fedélzetén, de a készleteid kezdenek kifogyni. Ki kell merészkedned, feladatokat kell végrehajtanod és vissza kell térned biztonságosan a szobába. Vajon ki vár rád odakint? És milyen döntéseket hozol meg azért, hogy életben maradj? 

 • Teljesen új Salvage Mode pálya, amely kétszer akkora, mint bármely eddigi Survivor Mode térkép. 
 • Játssz mint Hughes, és juss gyorsabban a Bolt Gun, Shotgun és az EMP Mine fegyverekhez. 
 • Válassz, hogy a Gemini Systems vagy a Bacchus Apartments helyeket fedezed-e fel. 

 

Trauma DLC

Isten hozott az Alien: Isolation második kiegészítő csomagjában. A Trauma három teljesen új térképpel gyarapítja a Survivor játékmódot, amelyeken az idővel kell versenyt futnod.

Találkozz változatos ellenfelekkel a Sevastopol állomás orvosi szárnyában. Elkerülöd őket őket, eltereled a figyelmüket, vagy szembeszállsz velük? Gyorsnak kell lenned, ha élni akarsz.

Jellemzők:
 

 • Három új térkép, bolyongás a Sevastopol klausztrofób szellőzőaknáiban.
 • Játssz Lingard vezető egészségügyi tiszt szerepében és nyerj gyorsabb hozzáférést elsősegélycsomagokhoz és figyelemelterelésre használt robbanószerekhez.
 • Semmisítsd meg kutatásod nyomait és mentsd meg az állomás túlélőit.

 

The Trigger DLC

Üdvözlünk a The Trigger-ben, amely az Alien: Isolation ötödik kiegészítő tartalomcsomagja.

Biztonságossá tudod tenni Sevastopol-t? Egy doboznyi robbanóanyag és a helyszínek listája a kezedben. Mindössze annyit kell tenned, hogy megnyomod a gombot ... és életben maradnod.
 

 • Tartalmaz három vadonatúj Survivor Mode pályát. Életben maradsz, hogy megszerezd a legmagasabb pontszámot?
 • Irányítsd Ricardo-t, és tudd meg az igazságot a Sevastopol fedélzetén található robbanóanyagokról.
 • Kerüld ez a biztonsági riasztókat, küzdj meg a Working Joe androidokkal és mindenekelőtt éld túl az Idegent.

 

Lost Contact DLC

Üdv a Lost Contact-ben, az Alien: Isolation negyedik kiegészítő tartalomcsomagjában, amely visszatér az epikus Salvage Mode-hoz. 

Csapdába estél a mély űrben a Sevastopol fedélzetén: meg kell vizsgálnod az űrállomást ahhoz, hogy teljesítsd a feladatokat, és túlélj. El tudod kerülni az ellenségeid tíz, kihívásokban gazdag hullámát, vagy szembeszállsz velük?

 • A második teljesen új Salvage Mode térkép, a Lorenz Private Wards és az Emergency Power Plant területekkel.
 • Irányítsd a közönségkedvenc Axel-t, és szerelkezz fel a Revolverrel és a Boltgun-nal.
 • Próbáld meg túlélni a találkozásokat a Working Joe androidokkal, más emberekkel, és persze magával a rettenetes Idegennel.

KÉPGALÉRIA:

 
 
 
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére