Alien Isolation PC (Digitális kód)

Alien Isolation PC (digitális kód)
Státusz: Nem rendelhető
Platform: PC
Korhatár: 18 év felett
Jótállás: 12 hónap
Stílus:
NEM RENDELHETŐ
A Alien Isolation PC (digitális kód) már nem kapható.
Nézd meg bal oldalon, hogy a korábbi Alien Isolation PC (digitális kód) vásárlói miket szereztek be nálunk.
Lentebb pedig ajánlunk neked néhány hasonló stílusú játékot, melyek között szintén érdemes szétnézned.

Nézz szét raktáron lévő horror játékaink között:

Bruttó ár:
13490 Ft
Státusz:
Raktáron
 
Bruttó ár:
10990 Ft
Státusz:
Raktáron
 
Bruttó ár:
2890 Ft
Státusz:
Raktáron
 
       

Alien Isolation PC (digitális kód) ISMERTETŐ, LEÍRÁS:


Amikor egy játékfejlesztő csapat úgy dönt, hogy a népszerű Alien mozifilmekre építő játékot készít, akkor általában a James Cameron-féle második részt veszik alapul, hiszen az FPS játékok általában a folyamatos lövöldözésre, a megállás nélküli akcióra építenek, pont mint az Aliens mozifilm. Sokkal nehezebb azonban inkább az első rész hangulatára építeni, ahol egyetlen Xenomorph hatalmas fenyegetést jelentett a korántsem harcra kész legénység egészének! Az Alien Isolation pontosan ilyen megközelítéssel kezd: felejtsd el a vég nélküli akciót, és itt az ideje annak, hogy kicsit rettegj!
 
Az Alien: Isolation történetének főszereplője Ripley lánya, Amanada, édesanyja eltünése után kutatva a Sevastopol űrállomásra érkezik, hogy Ripley utolsó útjáról – a Nostromo pusztulásáról – információkat szerezzen. Amanda azonban csapdába esik, az űrállomás ugyanis fertőzött területté válik, hiszen elszabadul folyosóin egy Xenomorph! Pont, mint a Nostromo legénysége, az űrállomáson tartózkodó személyzet sem áll készen arra, hogy a különleges fizikai tulajdonságokkal bíró ellenfelet csak úgy likvidálja – és akkor a takarítóbrigárdól, és az androidokról már nem is beszéltünk.
 
Alien Isolation 01 pc Alien Isolation 02 pc
 
Az Alien: Isolation játékmenete nem a lövöldözésre, hanem a lopakodásra, a menekülésre, a tervezésre épít. Ahhoz, hogy sikeresen végigjátszd a történetet, tényleg ki kell ismerned a helyszínt, és minden egyes felhasználható eszközt igénybe kell venned, hogy életben maradj a xenomorphhal való találkozás után. Hozzáférsz majd a legendás mozgásérzékelőhöz is, de ez sem egy mindenható eszköz: vagy a külvilágra koncentrálsz, vagy a zöld kijelzőre – és ez utóbbi sem mindig tévedhetetlen! A játékban véletlenszerűen elhelyezett segítő tárgyak garantálják, hogy a sokadik végigjátszáskor sem lehetsz biztos abban, hogy a következő szobában megtalálod a neked kellő felszerelést! A párját ritkító grafika, a 70-es évek retro-futurisztikus hangulata, a hátborzongató zene, és az Alien filmből kölcsönzött atmoszféra garantálja, hogy ez a játék jó néhány álmatlan éjszakát okoz majd Neked! Rendeld elő még most, hogy a megjelenéskor garantáltan hozzájuss saját példányodhoz!
 
ALIEN ISOLATION MEGRENDELÉS
PS4 | XBOX ONE | PS3 | XBOX 360

KÉPGALÉRIA:

 
 
 
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére