Alien Breed: Impact (PC) DIGITÁLIS

Alien Breed: Impact (PC) DIGITÁLIS
Státusz: Letölthető
Platform: PC
Stílus:
Listára

Kívánságlistára teszem
Adathordozó típusa

Letöltési aktiváló kód
A játék futtatásához

Internet szükséges
Bruttó ár:
 
1.859 Ft
Azonnali letöltés
online fizetés
Megvásárlásával +19 pontot írunk jóvá Gamercard kártyádon
Vásárolj digitálisan: egyszerű, kényelmes, és perceken belül nálad! 1. lépés Rakd kosárba, 2. lépés Fizesd ki online, 3. lépés Már kapod is a kódot

Alien Breed: Impact (PC) DIGITÁLIS ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

Az Alien Breed™ Impact egy robbanékony, sci-fi arcade-shooter amely a híres sorozatot epikus történettel, intelligens ellenségek rajaival, pusztító fegyverekkel, és részletgazdag helyszínekkel támasztja fel - mindezt pedig a legfejlettebb technológiákkal és a kornak megfelelő játékélménnyel. Az izgalmas egyjátékos kampánymód mellett a játék könyörtelen, akciódús, online kétfős kooperatív harcimódot is kínál.

 

Főbb jellemzők:

  • Az Alien Breed visszatért! - Az arcade-shooter, a túlélőhorror, és a taktikus fegyverfejlesztés és testreszabás akciódús keveréke.
  • Epikus single-player történetmód - Az egyjátékos kampánymód követi a játék történetmesélését öt hatalmas, és kihívásokban gazdag helyszínen.
  • Egyjátékos free-play mód - Az egyjátékos kihívásmód, amelyben meg kell döntened a saját pontszámodat a kampány egy korábban már teljesített küldetésében.
  • Kétfős kooperatív játékmód - Dolgozzatok össze, hogy legyőzzétek az idegenek hordáját a három egyedileg kialakított térképen.
  • További Steam online funkciók - Quick Match, játék létrehozása, barátlisták, hangalapú csevegés, ranglisták, és kooperatív teljesítmények.
  • ÚJ – Fejlesztés-shop - Kutasd át az elesett bajtársakat és a szekrényeket, hogy pénzt gyűjts, amelyet a boltban aztán taktikusan fegyver- és felszerelés-fejlesztésekre költhetsz.
  • ÚJ – Ellenségek - Újraértelmezett és továbbfejlesztett Alien Breed ellenségek.

 

 

 

 

Alien Breed™: Impact Developed and Published by Team17 Software © 2010 Team17 Software and Alien Breed: Impact are Trademarks or Registered trademarks of Team17 Software limited. All rights reserved. All other trademarks, copyrights and logos are property of their respective owners.

Unreal® Engine, Copyright 1998 - 2010, Epic Games, Inc. All rights reserved. Unreal® is a registered trademark of Epic Games, Inc. All other trademarks are property of their respective owners

KÉPGALÉRIA:

 
 
 
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére