Alekhine's Gun PC (digitális kód) vásárlás, akciós ár, megjelenés | Konzolok Szervize
 

Alekhine's Gun PC (digitális kód)

Alekhine's Gun PC (digitális kód)
Státusz: Letölthető
Platform: PC
Korhatár: 18 év felett
Listára

Kívánságlistára teszem
Adathordozó típusa

Letöltési aktiváló kód
A játék futtatásához

Internet szükséges
Bruttó ár:
 
11.290 Ft
Azonnali letöltés
online fizetés
Megvásárlásával +113 pontot írunk jóvá Gamercard kártyádon
Folyamatos akciók és kedvezmények a Konzolok Szervizében.
Vásárolj digitálisan: egyszerű, kényelmes, és perceken belül nálad!1. lépés Rakd kosárba, 2. lépés Fizesd ki online, 3. lépés Már kapod is a kódot

Alekhine's Gun PC (digitális kód) ISMERTETŐ, LEÍRÁS:


A hidegháború tetőpontjának idején járunk, melyet a globális bizonytalanság és a zavargások jellemeznek. A játékos Alekhine ügynököt, a magasan képzett orosz bérgyilkost irányítja, aki belső, morális iránytűje által vezérelve egy olyan fedett küldetésbe kezd, amelyet az általa szolgált ország soha nem hagyott jóvá.

Az amerikai CIA ügynökei melletti munka során feladatod világos - ellenben azzal, hogyan teljesítheted azt - miközben a nukleáris patthelyzetből eredő feszültség percről percre nő. Az ellenségek és a szövetségesek közötti határ elmosódik, az igazság pedig a ködbe vész, ahogy a saját személyazonosságod is. Egy olyan világban, ahol egy rossz mozdulat az életedbe kerülhet, egy irányváltásnak ára van.

 

Jellemzől:

  • JÁRJ BE 11 NYITOTT PÁLYÁT: Teljesíts non-lineáris küldetéseket, nyílt környezetben, 11 érdekes - többek között európai, amerikai és kubai - helyszíneken. Fedezz fel többféle útvonalat, rejtett szobákat, és számos módszert, amelyek segítenek küldetésed végrehajtásában. Mozogj szabadon környezetedben. Győzd le az akadályokat az általad választott sorrendben.
  • KÜLDETÉSEID A TE KEZEDBEN VANNAK: Teljesítsd a küldetések egyes szakaszait saját stratégiád és játékstílusod szerint. Kísérletezz a különféle taktikákkal: használj mérgeket, rendezz meg baleseteket, vagy szándékosan riaszd az őröket.
  • A LOPAKODÁS MAXIMUMA: A figyelemelterelés, a zártörés, az ellenség öltözetébe bújva történő álcázás és a létfontosságú dokumentumok visszaszerzése mind-mind szükséges az új információk megszerzéséhez. Használj különleges fegyvereket, hogy kiiktasd ellenségeidet. Szerezz további fegyvereket minden egyes szint teljesítése után, attól függően, hogy sikerült-e a figyelem felkeltése nélkül teljesíteni a küldetéseket.
  • TAPASZTALD MEG A HIDEGHÁBORÚ KÉMEINEK ÉLETÉT: Az Alekhine's Gun az ellenségeskedések és feszültségek tetőpontjának idején játszódik. A történet a hidegháború elején, közvetlenül a második világháborút követően kezdődik, és egészen az 1960-as évek elejének kubai rakétaválságáig tart. Légy filmszerű átvezető jelenetek tanúja, amelyek további rétegekkel bővítik az intrikát, valamint információt nyújtanak a történet megfejtéséhez, miközben történelmi perpektívát nyújtanak az adott korra.

minimális rendszerkövetelmény:

Operációs rendszer: Microsoft Windows Vista, Windows 7 vagy Windows 8
Processzor: 2.0 GHz Intel vagy azzal egyenértékű AMD processzor
Memória: 2 GB RAM
Videókártya: 512 MB memóriával rendelkező ATI RADEON HD 2600/NVIDIA GEFORCE 8600 vagy jobb
Hálózat: Szélessávú internet kapcsolat
Merevlemez: 6 GB szabad hely

KÉPGALÉRIA:

Alekhine's Gun PC (digitális kód)
 
Alekhine's Gun PC (digitális kód)
 
Alekhine's Gun PC (digitális kód)
 
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód*Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód*Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód*Biztonsági kód
Árukereső.huÁrukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére