Aggelos (PC) DIGITÁLIS

Aggelos (PC) DIGITÁLIS
Státusz: Letölthető
Platform: PC
Korhatár: Besorolás alatt év felett
Listára

Kívánságlistára teszem
Adathordozó típusa

Letöltési aktiváló kód
Bruttó ár:
 
4.099 Ft
Azonnali letöltés
online fizetés
Megvásárlásával +41 pontot írunk jóvá Gamercard kártyádon
Vásárolj digitálisan: egyszerű, kényelmes, és perceken belül nálad! 1. lépés Rakd kosárba, 2. lépés Fizesd ki online, 3. lépés Már kapod is a kódot

Aggelos (PC) DIGITÁLIS ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

Indulj időutazásra, és fedezz fel egy mesés új akció-szerepjátékot, amely úgy néz ki, mintha közvetlenül a 16-bites korszakból érkezett volna, de játékélményét tekintve egy modern csoda! Az olyan nem-lineráris japán retró-kalandjátékok, mint például a Wonder Boy In Monster World által ihletett Aggelos a játékosokat a túlélésért folytatott epikus küzdelem közepébe dobja, ahol a békés Lumen Királyság létét egy másik dimenzióból érkező lények inváziója fenyegeti. A játék bővelkedik a titkokban, és mellékküldetésekben, áramvonalas harcrendszerét pedig bármely 2D akciójáték megirigyelhetné. Az Aggelos a retro stílus és a modern játéktervezés tökéletes kombinációja.

 

Fedezz fel egy hatalmas királyságot

Kelj át erdőkön, tengereken, barlangrendszereken és ősi templomokon, miközben próbálod meglelni a varázselemeket, amelyekkel megmentheted a világot a teljes pusztulástól.

Klasszikus nem-lineáris kaland

Ismerj meg egy nyüzsgő, Metroidvania stílusú világot, amely fokozatosan fedi fel magát, miközben új képességekre és felszerelésre teszel szert.

Halálos összecsapások

Küzdj meg gigantikus főellenfelekkel és trükkös alattvalóikkal, miközben a történet veszélyes fő küldetéseit, és a Lumen lakói által adott opcionális mellékküldetéseket teljesíted.

Taktikai mélység

Nyiss meg mágikus képességeket és magas szintű támadásokat, melyeket hatalmas erejét ügyesen összefűzve másodpercek alatt megtisztíthatod a képernyőt az ellenfelektől.

Lenyűgöző sprite grafika

Felejtsd el a nem ideillő modern grafikát: az Aggelos párját ritkító karakterekgrafikákkal és helyszínekkel rendelkezik, miközben büszkén és hűen vállalja keresztül-kasul 16-bites örökségét.

Emlékezetes chiptune zenék

Lazíts a retro-hangulatú zenére, amely élettel tölti meg a Lumen Királyságot.

 

© LookAtMyGame. Published by PQube Ltd. All rights reserved.

Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére