Age of Wonders: Planetfall (PC) DIGITÁLIS

Age of Wonders: Planetfall (PC) DIGITÁLIS
Státusz: Nem rendelhető
Platform: PC
Jótállás: Nem ismert
NEM RENDELHETŐ
A Age of Wonders: Planetfall (PC) DIGITÁLIS már nem kapható.
Nézd meg bal oldalon, hogy a korábbi Age of Wonders: Planetfall (PC) DIGITÁLIS vásárlói miket szereztek be nálunk.
Lentebb pedig ajánlunk neked néhány hasonló stílusú játékot, melyek között szintén érdemes szétnézned.

Nézz szét raktáron lévő játékaink között:

Age of Wonders: Planetfall (PC) DIGITÁLIS ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

Emelkedj ki egy galaktikus birodalom bukását követő, kozmikus sötét korszakból, hogy új jövőt építs az embereid számára. Az Age of Wonders: Planetfall a Triumph Studios - a kritikailag elismert Age of Wonders sorozat alkotóinak - új stratégiai játéka, amely elődjeinek izgalmas taktikus körökre osztott harcait és komplex birodalmi építő játékmenetét teljesen új, sci-fi környezetbe helyezi.

 

Taktikus, körökre osztott, sci-fi harcok 
Csiszold tökéletesre harci stratégiáidat az intenzív, körökre osztott csatákban, amelyek a hadviselő felek széles kínálatával, testreszabható egységekkel, és rombolható környezettel várnak.

Fedezz fel egy gazdag, tudományos-fantasztikus világot 
Milyen titkokra bukkansz, miközben feltárod a bukott galaktikus birodalom történetét? Ismerd meg a Csillag Unió sorsát a buja tájak, a vad pusztaságok, és a benőtt megapoliszok feltárásával. Találkozz rivális frakciókkal és fedezz fel elhagyott helyeken felejtett rejtett technológiákat.

Planetáris birodalomépítés
Irányítsd a kolónia jövőjét a technológiai haladás és a társadalmi fejlődés keverékével. Egy környezetvédelmi paradicsomot, vagy a tökéletes katonai rendet hozod létre?

Több út vezet a győzelemhez
Érd el céljaidat hódítás, diplomácia vagy épp az ítéletnapot elhozó technológiák révén.

A játékmódok sokasága 
A véletlen térkép generáció mellett egy mélyreható, egyjátékos történeti kampány biztosítja a végtelen újrajátszhatóságot. Próbálj ki új játékstílusokat skirmish módban, és játszd úgy a multiplayert, ahogy te szeretnéd - online, hotseat, vagy aszinkron módon! 

 

© 2018 Paradox Interactive AB, AGE OF WONDERS: PLANETFALL és a PARADOX INTERACTIVE a Paradox Interactive AB védjegyei és/vagy bejegyzett védjegyei Europában, az Amerikai Egyesült Államokban, és más országokban. Az Age of Wonders, a Age of Wonders logó, a Triumph Studios és a Triumph Studios logó a Triumph Studios BV védjegyei. Copyright (c) 1999-2018 Triumph Studios. Minden jog fenntartva. Fejlesztette a Triumph Studios. Minden más márkanév, logó és bejegyzett védjegy a jogbirtokosok tulajdonát képezi.

Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére