Afghanistan '11 (PC) DIGITÁLIS

Afghanistan '11 (PC) DIGITÁLIS
Státusz: Nem rendelhető
Platform: PC
Jótállás: 12 hónap
Stílus:
NEM RENDELHETŐ
A Afghanistan '11 (PC) DIGITÁLIS már nem kapható.
Nézd meg bal oldalon, hogy a korábbi Afghanistan '11 (PC) DIGITÁLIS vásárlói miket szereztek be nálunk.
Lentebb pedig ajánlunk neked néhány hasonló stílusú játékot, melyek között szintén érdemes szétnézned.

Nézz szét raktáron lévő játékaink között:

Afghanistan '11 (PC) DIGITÁLIS ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

Az Afghanistan '11 az elismert és innovatív Vietnam '65 játék folytatása, amely az elődre építkezve bővíti azt. Az Afghanistan '11 megváltoztatja a háborús játékok paradigmáját, forradalmian új játékformulájával elhozva a felkelés elleni hadműveleteket és a gerilla hadviselést a képernyődre!

A 2011-es évben járunk, és az amerikai hadsereg afganisztáni hadművleteit irányítod.

De családod korábbi katonai vezetőinek generációival ellentétben itt az ellenség elpusztítása csak másodlagos feladat. 

A legtöbb erőfeszítést és erőforrást egy másik front köti le, ahol a helyi lakosság szívére és eszére kell hatnod. A fő hangsúly a polgári lakosság biztonságának szavatolásán, a helybéli falusiak meggyőzésén - hogy utasítsák el a tálibokat - valamint a milíciák vezetőinek elszigetelésén van.

A felkelésellenes műveletek hosszú távon jobb eredményekre vezetnek, mint a hagyományos taktikák, azonban egy sima incidens egy rutinőrjárat során tönkreteheti a helyiekkel való kapcsolatodat, és rossz képet festhet rólad a nyugati újságokban.

Az afganisztáni terepviszonyok kiváló fedezéket nyújtanak a lázadóknak, akik könnyedén megbújhatnak a hegyekben, és a természetes barlangokban. A türelem és a technológia megfelelő használata biztosíthatja számodra a fő előnyt ebben a kíméletlen bújócskában. Ha drónoddal egy ellenséges egységet, vagy egy ópium-ültetvényt fedezel fel, légi- vagy tüzérségi támogatást kérhetsz, hogy azonnal elpusztítsd a célpontot: a sebesség döntő fontosságú lesz!

Azonban a légifölény nem elég ahhoz, hogy megnyerd a felkelőkkel szemben vívott háborút. A pokolgépek, rakétavetők, és a sunyi kelepcék jelentik a legnagyobb fenyegetést szárazföldi csapataidra és helikoptereidre.

A veszteségek negatív kihatással vannak a morálra, és az otthoniak támogatására, ezért ügyelj embereid biztonságára, ellátására, és tiéd lehet a győzelem...

 

 

 

Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére