Abandon Ship (PC) DIGITÁLIS EARLY ACCESS

Abandon Ship (PC) DIGITÁLIS EARLY ACCESS
Státusz: Nem rendelhető
Platform: PC
Jótállás: 12 hónap
NEM RENDELHETŐ
A Abandon Ship (PC) DIGITÁLIS EARLY ACCESS már nem kapható.
Nézd meg bal oldalon, hogy a korábbi Abandon Ship (PC) DIGITÁLIS EARLY ACCESS vásárlói miket szereztek be nálunk.
Lentebb pedig ajánlunk neked néhány hasonló stílusú játékot, melyek között szintén érdemes szétnézned.

Nézz szét raktáron lévő játékaink között:

Abandon Ship (PC) DIGITÁLIS EARLY ACCESS ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

FIGYELEM: Ez egy korai hozzáférésű játék, amely nincs készen, és a megjelenésig még változhat.

 

Az Abandon Ship egy egyjátékos PC-s játék, amelyben egy hajó és a legénysége feletti parancsnokságot látod el, miközben küldetésekre indulsz, és véletlenszerű eseményekkel küzdesz egy változatos, procedurálisan generált világban. Gyakran fogsz más hajókkal harcba keveredni, az ütközetek során pedig a legjobb taktikákat kell alkalmaznod, hogy kimanőverezd, és legyőzd az ellenséget. A játék a "vitorlások korának" hajóira összpontosít, fantasy környezetbe helyezve őket, a klasszikus, tengerészeti témájú olajfestmények által ihletett grafikai stílusban.

 

Főbb jellemzők:

 • Légy te a kapitány! Élj túl egy következményekkel teli világ peremén.
  Az Abandon Ship játékban egy hajó és legénysége áll a parancsnokságod alatt, miközben egy változatos, procedurálisan generált világot fedezel fel, ahol küldetésekre indulsz, és véletlenszerű eseményekkel küzdesz. Gyakran fogsz más hajókkal harcba keveredni, az ütközetek során pedig a legjobb taktikákat kell alkalmaznod, hogy kimanőverezd, és legyőzd az ellenséget.

  A játék a "vitorlások korának" hajóira összpontosít, fantasy környezetbe helyezve őket, a klasszikus, tengerészeti témájú olajfestmények által ihletett grafikai stílusban.

 • A süllyedő hajó nem a vég.
  Az élet az Abandon Ship világában néha brutális lehet. A halál állandó és végleges. Azonban a játék nem ér véget, ha hajód megsemmisül. Te vagy a Kapitány, és ameddig a Kapitány él, mindig van remény! Mentőcsónakba menekülve, hajótöröttként egy szigeten, esetleg egyedül a vízben sodródva - mindig van esélyed a túlélésre, és arra, hogy ismét a csúcsra törj!

 • Alakítsd a vereséget győzelemmé.
  A harcok taktikusak és kíméletlenek. Minden csatában keményen kell küzdened, folyamatosan a vereség szélén táncolva. Egyetlen esélyed a nehézségek legyőzésére az, ha minden apró adódó előnyt kihasználsz, és felhasználod a rendelkezésedre álló eszközöket.

 • Ki mint vet, úgy arat.
  Fedezz fel egy fantasy világot, amelyre cselekedeteid kihatással vannak. A küldetéseid drasztikusan megváltoztathatják a környezetet. Hozz döntéseket, amelyekkel barátokat, vagy ellenségeket szerezhetsz, akik később visszatérhetnek, hogy segítsenek vagy akadályozzanak.

 

 

 

Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére