A Hat in Time (PC) DIGITÁLIS

A Hat in Time (PC) DIGITÁLIS
Státusz: Nem rendelhető
Platform: PC
Jótállás: 12 hónap
NEM RENDELHETŐ
A A Hat in Time (PC) DIGITÁLIS már nem kapható.
Nézd meg bal oldalon, hogy a korábbi A Hat in Time (PC) DIGITÁLIS vásárlói miket szereztek be nálunk.
Lentebb pedig ajánlunk neked néhány hasonló stílusú játékot, melyek között szintén érdemes szétnézned.

Nézz szét raktáron lévő ügyességi játékaink között:

A Hat in Time (PC) DIGITÁLIS ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

Az A Hat in Time egy aranyos 3D platformer-játék, amelynek főszereplője egy kislány, aki kalapok varrásával jut varázserőkhöz.

 

Egy kislány és az űrhajója

Az 'A Hat in Time' játékban egy hatalmas kalapot viselő, apró űrutazó lányt irányítasz. Kalandja hirtelen megtorpan, amikor az űrhajóját hajtó összes üzemanyag - az Idődarabok - elvesznek, és szétszóródnak egy közeli bolygón. A Kalapos Kölyöknek most ugrálnia, harcolnia, és új kalapokat kell varrnia, hogy átkutassa ezen új világ világ minden szegletét, a kaland folytatásához szükséges üzemanyag után kutatva. Útja során többek között a fenyegető Szakácsmaffiával, a Dead Bird Studio buta madaraival, és a Subcon-erdő kísérteties árnyaival is találkozik!

 

Gyilkosság egy vonaton! Parádék! Tiltott belépés egy filmstúdióba?

Az 'A Hat in Time' minden egyes küldetése különleges! Egyik pillanatban a Gyilkosság az Owl Expresszen ügyet oldod meg a nyomok felkutatásával és a helybéliek kihallgatásával, a következő pillanatban pedig már a zenekar vezetője vagy a Nagy Parádén, vagy éppen a madarak által irányított Dead Bird Studióban lopakodsz.!

 

Apró gyerek, óriási világok

Ugrálj szabadon az öt hatalmas, minden sarkon felfedezésre váró kalandokat rejtő világban! Mint minden gyerek, a Kalapos Kölyök is imád mászni és felfedezni - egyetlen hegy sem lehet túl magas neki, ha kalandokról van szó. Többszörös ugrásokra képes, ahogy meg tudja mászni a falakat, és átlendülhet a szakadékok felett!

 

Aranyos kalapok, mágikus fonal és szellemes jelvények

A ritka mágikus fonal megtalálásával és összegyűjtésével a Kalapos Kölyök új, sokféle különböző képességgel rendelkező, aranyos kalapokat varrhat, köztük egy boszorkánykalapot, amellyel robbanékony főzeteket készíthet, vagy épp egy fa szellemmaszkot, amellyel más dimenziókba tekinthet be. A kalapok még erősebbé válhatnak, ha jelvényeket aggatsz rájuk, amelyeket kalandod során találsz, vagy a helyiektől vásárolhatsz meg!

 

Közösségi finanszírozású, közösségközpontú

Az 'A Hat in Time' egy sikeres Kickstarter finanszírozáson van túl, ahol a kitűzött cél közel tízszeresét szerezte meg! Közösségünk megünneplése érdekében az 'A Hat in Time' teljes mod- és Steam Műhely támogatással érkezik, ahogy egyebek mellett helyet kap benne egy beépített 'képlopó' is!

KÉPGALÉRIA:

 
 
 
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére