7,62 High Calibre + Brigade E5: New Jagged Union PC digitális kód

7,62 High Calibre + Brigade E5: New Jagged Union (PC) DIGITÁLIS
Státusz: Letölthető
Platform: PC
Stílus:
Listára

Kívánságlistára teszem
Adathordozó típusa

Letöltési aktiváló kód
A játék futtatásához

Internet szükséges
Bruttó ár:
 
1.990 Ft
Azonnali letöltés
online fizetés
Megvásárlásával +20 pontot írunk jóvá Gamercard kártyádon
Vásárolj digitálisan: egyszerű, kényelmes, és perceken belül nálad! 1. lépés Rakd kosárba, 2. lépés Fizesd ki online, 3. lépés Már kapod is a kódot

7,62 High Calibre + Brigade E5: New Jagged Union (PC) DIGITÁLIS ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

7,62 High Calibre

 

7,62 High Calibre egy szerepjáték elemekkel is rendelkező taktikai játék. A játékban egy profi zsoldost alakítasz, aki egy bizonyos orosz "üzletember" nyomában van, aki "kollégáitól" lopott el egy nagyobb összeget. A célpont egy kis dél-amerikai országban húzta meg magát, megpróbálva elkerülni az elkerülhetetlen büntetést. Ami elsőre egy könnyű rutinküldetésnek tűnik egy intenzív és veszélyes kalanddá válik, ahol számtalan dolgot kell szem előtt tartani - a bonyolult politikai helyzetet, a hadsereg és a lázadók közötti konfliktust, nem is beszélve arról, hogy bölcsen válaszd meg barátaidat és ellenfeleidet.


7,62 High Calibre több mint 40 órányi játékidőt tartogat, amely során katonáid segítségével számtalan különböző küldetésben kell helytállnod. A siker külcsa a szövetségesek és a megbízók pontos megválasztásában rejlik. Sorainkban egyszerre akár 30, különböző képességekkel és életutakkal rendelkező bajtárs lehet egyszerre. Az akciók során több mint 100, módosítható fegyverhez nyúlhatsz vissza.A 7.62 High Calibre harcrendszerét az intelligens szünet mód teszi különlegessé.

 

Jellemzők:

  • Több mint 40 órányi játékidő,
  • Addiktív játékmenet,
  • Taktikai játék, szerepjáték elemekkel,
  • Izgalmas küldetések,
  • "Intelligens szünet mód" a harcok alatt,
  • Több mint 100 féle fegyver, melyek módosíthatóak.

 

 

Brigade E5: New Jagged Union

 

Brigade E5: New Jagged Union egy taktikai játék, amely a játékosok a polgárháború szélén álló kis trópusi országba, Palineroba repíti. A küldetésed: toborozz össze egy zsoldoscsapatot, és cedd át az irányítást az egyre romló szituációbanm mielőtt az ország teljesen tönkremegy. 

 

A történet lehetősége biztosít a játékosok számára, hogy három különböző nézőpontból ismerhessék meg a konfliktust, és a politikai struktúrák kiismerésével érjék el saját világuralmi céljaikat. A játékmenet az innovatív, SPM® (Smart Pause Mode) névre hallgató harcrendszeren alapszik, amely sikeresen ötvözi a valós idejú és a körökre osztott játékok előnyeit.

A hagyományos, körökre osztott játékoktól eltérően a Brigade E5: New Jagged Union nem "akciópontokat" használ a körök során, hanem figyelembe veszi a karakter képességeit és tulajdonságait, így az egységek viselkedése nem csak természetesebb, de jóval változatosabb is. Emellett a játékosok parancsláncolatokat is kiadhatnak, amelyek automatikusan végrehajtásra kerülnek.

A fegyverválaszték több mint 100, valósághűen lemodellezett lőfegyverével, változatos lőszertípusaival, gránátválasztékával, golyóálló mellényeiel és különleges felszereléseivel a legigényesebb rajongók ízlését is kielégíti. A játékosok módosíthatják és fejleszthetik fegyvereiket különböző modulok hozzáadásával, mint amilyenek például a mesterlövész távcsövek, a szuronyok, vagy a mini-gránátvetők, stb. A játék támogatja a helyi hálózatos (LAN) és internetes többjátékos módok széles skálááját: CTF, Deathmatch és dinamikus játékmenetű Fortress módok várnak. Az SPM® a csapat alapú harci stratégiai játékok legújabb funkciója, amely lehetővé teszi, hogy katonáidat egyszerre irányítsd, akár az ellenség lépéseinek szünetében.

KÉPGALÉRIA:

 
 
 
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére