303 Squadron: Battle of Britain (PC) DIGITÁLIS

303 Squadron: Battle of Britain (PC) DIGITÁLIS
Státusz: Letölthető
Platform: PC
Stílus:
Listára

Kívánságlistára teszem
Adathordozó típusa

Letöltési aktiváló kód
A játék futtatásához

Internet szükséges
Bruttó ár:
 
5.390 Ft
Azonnali letöltés
online fizetés
Megvásárlásával +54 pontot írunk jóvá Gamercard kártyádon
Vásárolj digitálisan: egyszerű, kényelmes, és perceken belül nálad! 1. lépés Rakd kosárba, 2. lépés Fizesd ki online, 3. lépés Már kapod is a kódot

303 Squadron: Battle of Britain (PC) DIGITÁLIS ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

A 303 Squadron: Battle of Britain a második világháború hőseinek életét egyedülálló nézőpontból mutatja be. Csatlakozz a 303. századhoz és harcolj együtt más pilótákkal a valósághú, történelmi csatákban, de arra is lehetőséged nyílik, hogy az első szmélyű szerelőmódban megjavítsd gépeidet. A Királyi Légierő northolti bázisának nyílt világa lehetővé teszi számodra, hogy megtapasztald a háborús élet mindennapi nehézségeit, és számtalan kiegészítő mellékküldetést fedezz fel. 

A rendelkezésre álló szerepek sokaságának köszönhetően átélheted egy vadászrepülő-század valódi életét, és megismerkedhetsz minden munka fontosságával - kezdve a földi személyzettől egészen a pilótákig.

A játékmenet teljes egészében történelmi eseményeken alapul. Minden karakter, küldetés, sőt a repülőgépek mechanikája is pontosan és realisztikusan lett újraalkotva, hogy izgalmas, egyedülálló és páratlan élményt nyújtson. A legfontosabb, hogy a 303 Squadron: Battle of Britain nem csak egy játék, de tiszteletadás a 303. és más század hősei előtt.

A 303. vadászrepülő-század 1940 júliusában alakult meg Nagy-Britanniában, állományát pedig lengyel, és más nemzetek pilótái alkották. A RAF (Királyi Légierő) más egységei mellett harcolt az angliai csatában. A 303. század hősiességéről, félelmet nem ismerő hozzáállásáról, pontosságáról, és professzionalizmusáról vált ismertté. A második világháború során a Királyi Légierő leghatékonyabb egységeinek egyike volt.

Most megismerheted ezeket a hősöket. És az egyikükké válhatsz.


Főbb jellemzők:

  • A missziók és a légi küzdelmek a valós napi csatározásokon alapulnak, amelyeket az egyik résztvevő a Csatanaptárában dokumentált 
  • Valósághű fizika és vadászrepülő mozgás, amely a valódi paramétereken alapszik
  • Első személyű repülőgép-szerelő mód a Hawker Hurricane gépekhez
  • A Királyi Légierő (RAF) northolti bázisának nyílt, szabadon bejárható világa, rejtett mellékküldetésekkel, és a játékmenetet befolyásoló karakterekkel

KÉPGALÉRIA:

 
 
 
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére