Dead Rising 2 PC (digitális kód) vásárlás, akciós ár, megjelenés | Konzolok Szervize
 

Dead Rising 2 PC (digitális kód)

Dead Rising 2 PC (digitális kód)
Státusz: Letölthető
Platform: PC
Korhatár: év felett
Listára

Kívánságlistára teszem
Adathordozó típusa

Letöltési aktiváló kód
A játék futtatásához

Internet szükséges
Bruttó ár:
 
5.780 Ft
Azonnali letöltés
online fizetés
Megvásárlásával +58 pontot írunk jóvá Gamercard kártyádon
Folyamatos akciók és kedvezmények a Konzolok Szervizében.
Vásárolj digitálisan: egyszerű, kényelmes, és perceken belül nálad!1. lépés Rakd kosárba, 2. lépés Fizesd ki online, 3. lépés Már kapod is a kódot

Dead Rising 2 PC (digitális kód) ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

A Dead Rising 2-ben, a millió fölötti példányszámban eladott Dead Rising folytatásában a túlélő zombihorror Fortune Citybe, Amerika legfiatalabb és legnagyszerűbb szórakoztató városába érkezik. Az új történettel, két online többjátékos móddal (kétjátékos együttműködő hadjárat, és négyjátékos előfizetéses „TV-műsor” jellegű esemény, melyben emberek és zombik küzdenek), ezernyi zombival egyszerre a képernyőn, és még sok mással, a Dead Rising 2 teljesen új szintre emeli a túlélő zombihorrort.

Chuck Greene szerepében 72 órád van, hogy megmentsd fertőzött lányodat, tisztázd a neved és túléld az éhes zombik hordáit, mielőtt a hadsereg megérkezik és atomot dob a városra. Túlélésed érdekében hétköznapi tárgyak kombinálásával számos halálos fegyvert készíthetsz, melyekkel mészárolhatod a falánk zombikat. A Dead Rising 2-ben a kreativitás is halálos.

 

Fő jellemzők:

  • A kritikusok által elismert, egymillió fölötti példányszámban eladott Dead Rising folytatása: A Dead Rising 2 minden tekintetben nagyobb és jobb; új egyedi fegyverkombinációk, többjátékos mód és ezernyi zombi egyszerre a képernyőn!
  • Ezernyi zombi a képernyőn: Az élőhalottak mindenütt ott vannak, dinamikus és kihívást jelentő zombiölő-élményt kínálva a játékosnak, mivel olyan fegyvereket lehet létrehozni, melyek egyszerre hatalmas mennyiségű zombit ölnek meg!
  • Fegyverkombinációk: A játékos ragasztószalaggal egymáshoz rögzíthet két hétköznapi tárgyat, hogy olyan tökéletes zombiölő szerkezeteket hozzon létre, mint a Hordozvanyíró vagy az Evezőfűrész. A játék közben elnyerhető kombó-kártyák előnyhöz juttatják a játékost, megmutatva, mely tárgyak a legalkalmasabbak a kombinálásra.
  • Új történet és karakterek: Az új főhősnek, Chuck Greene-nek, meg kell mentenie a lányát, tisztáznia kell a nevét, és túl kell élnie 72 órát Fortune Cityben.
  • Kétjátékos együttműködő mód: Most először lehetséges online együttműködő játék a Dead Rising univerzumban, mivel a játékosok bármikor meghívhatják barátaikat, hogy társuljanak be egy kis zombimészárlásba! Mindig jobb szórakozás egy baráttal ölni a zombikat!
  • Négyjátékos „Terror Is Reality”: Négy játékos verseng egy gladiátorharc jellegű, Terror Is Reality nevű TV-műsorban, melyben zombikat eresztenek össze egy csoport játékossal, egy tökéletes egymás elleni többjátékos vérfürdőben.

 

©CAPCOM CO., LTD. 2010 ALL RIGHTS RESERVED.

minimális rendszerkövetelmény:

sta®/XP, Windows 7
Processzor: Intel Core 2 Duo 2.4 GHz vagy jobb, AMD Athlon X2 2.2 GHz vagy jobb
Memória: 2 GB RAM
Videokártya: NVIDIA® GeForce® 8800GTS vagy jobb, ATI Radeon™ HD 3850 vagy jobb
DirectX verzió: 9.0c vagy magasabb
Merevlemez: 8.5 GB szabad merevlemez-terület
Hang: Szabvány hangeszköz
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód*Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód*Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód*Biztonsági kód
Árukereső.huÁrukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére