Cuban Missile Crisis + Ice Crusade Pack PC (digitális kód) vásárlás, akciós ár, megjelenés | Konzolok Szervize
 

Cuban Missile Crisis + Ice Crusade Pack PC (digitális kód)

Cuban Missile Crisis + Ice Crusade Pack PC (digitális kód)
Státusz: Letölthető
Platform: PC
Korhatár: év felett
Listára

Kívánságlistára teszem
Adathordozó típusa

Letöltési aktiváló kód
A játék futtatásához

Internet szükséges
Bruttó ár:
 
2.590 Ft
Azonnali letöltés
online fizetés
Megvásárlásával +26 pontot írunk jóvá Gamercard kártyádon
Folyamatos akciók és kedvezmények a Konzolok Szervizében.
Vásárolj digitálisan: egyszerű, kényelmes, és perceken belül nálad!1. lépés Rakd kosárba, 2. lépés Fizesd ki online, 3. lépés Már kapod is a kódot

Cuban Missile Crisis + Ice Crusade Pack PC (digitális kód) ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

A csomag a következőket tartalmazza:

 • Cuban Missile Crisis játék
 • Ice Crusade önállóan futó kiegészítő

 

 

Cuban Missile Crisis

A Cuban Missile Crisis egy világméretű, körökre osztott taktikai móddal is rendelkező valós idejű stratégiai játék, amely a játékosokat egy olyan világba vezeti, amelyet lerombolt az USA és a Szovjetunió közötti 1962-es katonai-politikai konfliktus.

 

A Cuban Missile Crisis egy alternatív értelmezése azon eseményeknek, amelyek az Amerikai Egyesült Államok és a Szovjetunió közötti híres, világháborúval fenyegető nukleáris szembenállást követték. Ahogy a rakétaválság fokozódott, a két szuperhatalom bevetette nukleáris arzenálját, a metropoliszok pusztulása után pedig gyakran csak radioaktív, felperzselt sivatagok maradtak. A katasztrófát túlélő kevés város lakói ráébredtek, hogy a tiszta, nem szennyezett termőföld és víz a legnagyobb érték. A világ fennmaradó lakossága a saját túléléséért folytatott küzdelem közepén találta magát.

 

A Cuban Missile Crisis érdekes keveréke a valós idejű csatáknak és a körökre osztott globális stratégiának, amely arra kényszeríti a játékosokat, hogy taktikusan mozgassák csapataikat, miközben az erőforrásokat és a hadseregeket is menedzselniük kell. Szerezz meg új erőforrásokat, húzz új határokat, és változtasd meg a világ térképét.

 

Jellemzők:

 • Több tucatnyi küldetés, a konfliktus négy szereplőjének szemszögéből (Szovjetunió, francia-német szövetség, Kína, amerikai-brit szövetség).
 • Új típusú fegyverek és felszerelések, amelyek között például helikoptereket, rakétákat, és felderítő egységeket is találsz.
 • A radioaktívan szennyezett területek egyaránt hatással vannak katonai felszereléseidre és csapataidra.

 

 

Ice Crusade

Az Ice Crusade a poszt-apokaliptikus valós idejű stratégia, a Cuban Missile Crisis önállóan futtatható kiegészítője. A Ice Crusade folytatja az alapjáték történetét, új kampányokkal, csataterekkel és egységekkel bővítve azt.

 

Az 1967-es évben járunk. A harmadik világháborút előidéző kubai rakétaválság folytatódik. Az atomfegyverek bevetése világszerte nukleáris télhez vezetett, amely megváltoztatta a történelmet, és tovább súlyosbította a túlélésért folytatott küzdelmet. Európa és Afrika elfoglalásán felbuzdulva a szovjet vezetés az Ice Crusade kódnevű, példátlan katonai művelet megindítása mellett dönt. A szovjet expedíciós erők a sarkvidéken átkelve támadást intéznek a védtelen amerikai városok és települések ellen. Mexikó elhagyatott területei és a jeges amerikai metropoliszok válnak az új csataterekké.

 

Jellemzők:

 • A Cuban Missile Crisis: Ice Crusade a Cuban Missile Crisis történetét folytató, (önállóan futtatható) kiegészítő, amely az alternatív történelmi háttér előtt játszódó konfliktus egy újabb szeletét mutatja meg.
 • Körökre osztott taktikai mód és valós idejű stratégia egy játékon belül.
 • Új csataterek: az Amerikai Egyesült Államok déli területei, és Mexikó északi része.
 • 2 új kampány – Szovjetunió és az USA számára. 10 szcenárió és 25 stratéiai küldetés.
 • 22 új katonai egység, közte a T-60, a Hunter, a Chieftain, a Grand MLRD, és az Akatsia önjáró löveg.
 • 2 új szuperegység – Convair-49 és a Tyulpan 240 mm-es önjáró aknavető.

 

 

 

 

© 2008 1C Company. Developed by G5 Software. All rights reserved. This product contains software technology licensed from Nival Interactive. © 2007 Nival Interactive. Nival and Nival logo are trademarks of Nival Interactive. All rights reserved. Uses Bink Video. Copyright © 1997 - 2008 by RAD Game Tools, Inc.

 

 

minimális rendszerkövetelmény:

XP (SP3) / Vista (SP1) / Windows® 7, Processzor: 800 MHz, Memória: 512 MB RAM, Videokártya: 64 Mb VRAM, Merevlemez: 2 GB szabad terület, 
Egyéb: a játék működése a Windows 8 és újabb operációs rendszereken nem garantált.
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód*Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód*Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód*Biztonsági kód
Árukereső.huÁrukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére