Buzz Aldrin's Space Program Manager (PC/PC (digitális kód) vásárlás, akciós ár, megjelenés | Konzolok Szervize
 

Buzz Aldrin's Space Program Manager (PC/ PC (digitális kód)

Buzz Aldrin's Space Program Manager (PC/PC (digitális kód)
Státusz: Letölthető
Platform: PC
Korhatár: év felett
Listára

Kívánságlistára teszem
Adathordozó típusa

Letöltési aktiváló kód
A játék futtatásához

Internet szükséges
Bruttó ár:
 
8.060 Ft
Azonnali letöltés
online fizetés
Megvásárlásával +81 pontot írunk jóvá Gamercard kártyádon
Folyamatos akciók és kedvezmények a Konzolok Szervizében.
Vásárolj digitálisan: egyszerű, kényelmes, és perceken belül nálad!1. lépés Rakd kosárba, 2. lépés Fizesd ki online, 3. lépés Már kapod is a kódot

Buzz Aldrin's Space Program Manager (PC/PC (digitális kód) ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

A Buzz Aldrin's Space Program Manager (SPM) - Road to the Moon az űrkutatás legteljesebb játéka. A 1950-es évek közepén járunk, amikor is az Amerikai Egyesült Államok és a Szovjetunió közti, a dominanciáért folytatott verseny új dimenzióba lépett ki: a világűrbe. Vezesd az amerikai vagy a szovjet űrügynökségeket, miközben célod, hogy elsőként juttass embert a Holdra. Kezeld körültekintően a költségvetésedet, az új programok megnyitásával, a hardverekre fordított K+F alapok felhasználásával, a személyzet toborzásával, és az űrmissziók indításával ebben a valósághű, körökre osztott stratégiai játékban.

A Road to the Moon a holdraszállásért folytatott versenyfutást mutatja be - egy történelmi eseményt, amely az 1960-as évek elején kezdődött, és 1969 júliusában, az Apollo 11-es küldetés sikeres befejezésével zárult le.

A játék egyaránt tartalmaz kampányt és egy sandbox módot. A kampány módban a NASA vagy a Szovjet Űrügynökség igazgatójaként játszhatsz, azzal a céllal, hogy legyőzd a másik oldalt, és elsőként küldj embert a Holdra. Emellett vezetheted a Globális Űrügynökséget (GSA), egy olyan kitalált űrügynökséget, amely egyesíti a világ összes nagyobb űrügynökségének programjait. A GSA kampányban foglalkoznod kell a kormány által kéréseivel és a rövid távú célok is, és ez a mód azoknak a játékosoknak szól, akik a verseny helyett inkább kutatásra összpontosítanak. Alternatív megoldásként mindhárom űrügynökség Sandbox módot is kínál, amely nyitottabb élményt nyújt, és lehetővé teszi különböző megközelítések kipróbálását - politikai nyomás nélkül.

Tucatnyi programot fejleszthetsz. Ezek közt megtalálod például az X-15 és a PKA űrrepülőket, a Szputnyik műholdat, a Mercury, Voszhod, Apollo és Szojúz embereket az űrbe juttató űrhajókat, és a Mars Viking űrszondát. A játék nem korlátoz le csak az elindult missziókra, de lehetőséget biztosít a számos koncepció kipróbálására is, amelyek tervben voltak, de megrekedtek a tervezőasztalon. Például ahelyett, hogy az embereket az 1960-as évek végén, és az 1970-es évek elején az Apolló-projektben alkalmazott Lunar Orbit Rendezvous (LOR) megközelítéssel juttatod a Holdra, lehetőséged van átírni a történelmet, hogy az alternatív Gemini Earth Orbit Rendezvous (EOR) vagy Gemini Direct Ascent (DA) programok mellett döntesz. A rendelkezésre álló lehetőségek száma biztosítja, hogy minden játék más lesz, és a nagyfokú újrajátszhatóságot.

A pontosság és a hitelesség biztosítása érdekében a játék fejlesztése során Dr. Buzz Aldrinnal - az amerikai légierő korábbi vadászpilótájával (66 bevetés Koreában) és NASA űrhajóssal - konzultáltunk, aki maga is részt vett a holdraszállásban, és a második ember volt, aki a Holdon sétált.

Ha érdekel az űrkutatás, valamint a Holdért folytatott verseny eseményei, akkor nem hagyhatod ki ezt a játékot!

A játék tervezését a konzultációk során Dr. Buzz Aldrin, az Apollo 11 holdraszálló moduljának pilótája, a Holdra másodikként lépő ember segítette.

 

  

© 2014 Slitherine Ltd. All Rights Reserved. Buzz Aldrin’s Space Program Manager Road to the Moon, Slitherine Ltd. and their Logos are all trademarks of Slitherine Ltd. All other marks and trademarks are the property of their respective owners. Developed by Polar Motion & Slitherine Ltd. Buzz Aldrin name licensed from Buzz Aldrin Enterprises. © 2014 Buzz Aldrin Enterprises. All rights reserved.

minimális rendszerkövetelmény:

er: Microsoft Windows XP/Vista/7/8, Windows Server 2008/2003, Processzor: Intel Core Duo 1.33GHz, Memória: 2 GB RAM, Videokártya: 256MB Video RAM, Merevlemez: 3 GB szabad terület, Egyéb megjegyzések: minimum képernyőfelbontás 1366x768
 
MAC
MINIMUM:
Operációs rendszer: OS: Mac OS 10.6+, Processzor: Intel Core Duo 1.33GHz, Memória: 2 GB RAM, Videokártya: 256MB, Merevlemez: 1500 MB szabad terület
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód*Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód*Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód*Biztonsági kód
Árukereső.huÁrukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére