BoomTown! Deluxe PC (digitális kód) vásárlás, akciós ár, megjelenés | Konzolok Szervize
 

BoomTown! Deluxe PC (digitális kód)

BoomTown! Deluxe PC (digitális kód)
Státusz: Letölthető
Platform: PC
Korhatár: év felett
Listára

Kívánságlistára teszem
Adathordozó típusa

Letöltési aktiváló kód
A játék futtatásához

Internet szükséges
Bruttó ár:
 
1.390 Ft
Azonnali letöltés
online fizetés
Megvásárlásával +14 pontot írunk jóvá Gamercard kártyádon
Folyamatos akciók és kedvezmények a Konzolok Szervizében.
Vásárolj digitálisan: egyszerű, kényelmes, és perceken belül nálad!1. lépés Rakd kosárba, 2. lépés Fizesd ki online, 3. lépés Már kapod is a kódot

BoomTown! Deluxe PC (digitális kód) ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

Válj minden idők legnagyobb bányamágnásává! A játék a bányaszimulátorok és a városépítő játékok robbanékony keveréke. A virágzó városodról szőtt álmod egy sárga teherautóval és néhány robbanótöltettel kezdődik. Ahogy kibányászod a táj erőforrásait, és a pénz elkezd befolyni, bővítheted és menedzselheted üzleti birodalmadat, épületeket, boltokat, és létesítményeket húzhatsz fel. Hamarosan pedig az emberek rohannak, hogy fiatal városodba költözhessenek. Az igazi kihívás itt kezdődik...

Az eszközök, grafikonok és statisztikák széles skálája áll rendelkezésre, hogy maximalizálhasd várostervezési stratégiádat. Nyugati településed lakosainak boldogságának biztosítása elengedhetetlen, mivel a boldog városlakók szívesen költenek a boltjaidban, és egyre nagyobb és nagyobb házakat építenek, amelyek egykoron kis településedet hatalmas metropolisszá változtatják.

A szennyeződés, a bűnözés, a betegség és az áramkimaradások csak néhány a problémák közül, amellyel találkozni fogsz, ahogy a városod egyre növekszik, és egyre keményebb döntésekre kényszerít. Néha a lakóépületek ledózerolása azért, hogy egy börtönt építs a közérdeket szolgálja. Ahogy a terület egyre nagyobb luxussá válik, az erdők eltüntetése robbanóanyaggal jó üzleti döntésnek tűnik. A procedurálisan generált tájakkal, a rengeteg bányászati fejlesztéssel, épülettel, és az  aranypiaccal a Boomtown minden egyes játéka komoly próbának veti alá stratégiai menedzsment képességeidet.

Tedd próbára képességeidet az 5 változatos szcenárióban, melyek mindegyike más-más megközelítést igényel a lakosságod maximalizálásához, és mindegyik egyedi jutalmakkal és összefüggésekkel rendelkezik, amelyeket át kell látnod, ha valódi mágnássá akarsz válni!

 

 

 

BoomTown! Deluxe is copyright (c)2016 Ish-games.com

minimális rendszerkövetelmény:

Windows 7, Processzor: Intel Core 2 Duo @2GHz, Memória: 2 GB RAM, Merevlemez: 40 MB szabad terület
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód*Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód*Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód*Biztonsági kód
Árukereső.huÁrukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére