Billentyűzetek

Rendezés: 
Oldalanként: 
{{{pager}}}
{{product.discount_percent}}%
{{product.popupTxt}}
+ AJÁNDÉKKAL
{{product.discount_percent}}
Eredeti ár:
{{product.orig_price}} Ft
Bruttó ár:
{{product.current_price}} Ft
{{product.current_price}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Érkezés:
{{{product.arrive_date}}}
Korábbi megjelenés:
{{product.release}}
Megjelenés:
{{product.release}}
 
Nincs megjeleníthető találat
{{{pager}}}
Billentyűzet

Munka vagy szórakozás? Ha kényelmesen szeretnéd használni a számítógépedet vagy laptopodat, mindenképpen szükséged lesz billentyűzetre. Az egér mellett ez a legalapvetőbb PC periféria, ezért számos méretben, színben és változatban kapható.

Mielőtt kiválasztanád a tökéletes billentyűzetet, fontos, hogy eldöntsd, mire szeretnéd használni, és van-e olyan márka vagy funkció, amit preferálsz. Hétköznapi használatra egy jó minőségű hagyományos billentyűzet is megfelel, játékhoz vagy esport-hoz érdemesebb egy gamer billentyűzetet vásárolni.

Ha zavar az angol billentyűzet kiosztás, arra is fontos figyelned, hogy magyar kiosztású billentyűzetet válassz. Ezt a fajta billentyűzetet az első betűsor után QWERTZ-nek is nevezik. Főként a Z és Y gombok elhelyezkedésében és a nyelvspecifikus, például ékezetes betűkben tér el az angol változattól.

A billentyűzetek nemcsak betűkiosztásban, de méretben, és a billentyűk egymástól való távolságában is különbözhetnek. Ezért érdemes a kiválasztott billentyűzetet vásárlás előtt kipróbálni és megnézni, hogy milyen extra részei vannak. Sok billentyűzet ergonomikus kialakítással, kényelmes csuklótartóval vagy enyhén döntött felülettel teszi még kényelmesebbé a használatot. Ha te is hosszú órákat töltesz a számítógép előtt, akkor a kényelem nem elhanyagolható szempont.

Ha nem szeretnél összegabalyodott vezetékekkel bajlódni, vezeték nélküli, azaz wireless billentyűzetet is találsz kínálatunkban. Sőt, a laptopok billentyűzeteire hasonlító praktikus touchpad-dal ellátott darabokat is. Ezek a billentyűzetek egyben az egér szerepét is ellátják, irodai vagy otthoni munkára ideálisak.

A játékra vagy esport versenyre szánt prémium billentyűzetek külön kategóriát képeznek a billentyűzetek világában. Kimondottan hosszútávú és gyakori használatra tervezték őket, így jól bírják a gyűrődést, praktikusak és kényelmesek. Emellett általában LED háttérvilágítással és a játékokban hasznos extra gombokkal, billentyűkkel és funkciókkal vannak ellátva.

A profi gamer billentyűzeteknél nagy szerepet kapnak a kapcsolók is. Nem mindegy, hogy membrános vagy mechanikus kapcsolót használsz a játék vagy verseny során. A mechanikus kapcsolók különállóak, így nem jelentkezik náluk a membrán kapcsolóknál előforduló ghosting, azaz amikor a leütéskor a szomszédos billentyű is aktiválódik. Emellett a mechanikus kapcsolók előnye, hogy már akkor is érzékelik a leütést, amikor csak félig vannak lenyomva. Így sokkal gyorsabban adhatod ki a billentyűparancsokat, ami egy verseny során vagy multizáskor döntő jelentőségű lehet.

Kosár tartalma: 0 tétel

Összérték: 0 Ft Ft.

Kategória
Platform
PC Hardverek
PC Perifériák
PC Kiegészítők
Gamer PC-k
Korhatár
Játékstílus
Ár
Státusz
Állapot
Szállítási díj
Előrendelés
Egyéb tulajdonságok
Kiemelt partnereink
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére