Battle Academy PC (digitális kód) vásárlás, akciós ár, megjelenés | Konzolok Szervize
 

Battle Academy PC (digitális kód)

Battle Academy PC (digitális kód)
Státusz: Letölthető
Platform: PC
Korhatár: év felett
Listára

Kívánságlistára teszem
Adathordozó típusa

Letöltési aktiváló kód
A játék futtatásához

Internet szükséges
Bruttó ár:
 
4.020 Ft
Azonnali letöltés
online fizetés
Megvásárlásával +41 pontot írunk jóvá Gamercard kártyádon
Folyamatos akciók és kedvezmények a Konzolok Szervizében.
Vásárolj digitálisan: egyszerű, kényelmes, és perceken belül nálad!1. lépés Rakd kosárba, 2. lépés Fizesd ki online, 3. lépés Már kapod is a kódot

Battle Academy PC (digitális kód) ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

A könnyen elsajátítható, magával ragadó, részletgazdag, de mégis látványos Battle Academy célja, hogy forradalmasítsa a stratégiai játékok piacát az intuitív tervezés és lenyűgöző játékélmény keverékével. Ez a gyors ütemű, egyszerűen megtanulható stratégia számtalan változatos egységgel, változatos küldetésekkel, és - az okosan megtervezett online multiplayer rendszer, a beépített küldetésszerkesztő, és a közösség által készített modok és pályák révén - szinte korlátlan újrajátszhatósággal vár.

A Battle Academy egy akciódús taktikai stratégiai játék, ahol bizonyos egységcsoportok parancsnokságát kell átvenned, és a második világháború különböző frontjainak csatáin átvezetned őket. Parancsnokként a való világ összfegyvernemi taktikáit kell bevetned a győzelem elérése érdekében. Ez azt jelenti, hogy kelepcét kell állítanod a támadóknak, lefogó tűzzel mozgásképtelenné kell őket tenned, miközben oldalról támadod meg az ellenséges páncélosokat a maximális hatékonyság érdekében, ha pedig szükséges, megtámadod és megtisztítod az ellenség erősségeit. Bizonyos esetekben hozzáférhetsz a pusztító, térképen kívül elhelyezkedő tüzérségi és légi támogatáshoz is, hogy gyengítsd az ellenséges védelmet, vagy akár megállítsd az ellenfél támadását. Ugyanakkor különös figyelmet kell fordítanod saját csapataid moráljára, és fel kell használnod a felderítő egységeket, hogy időben felfedezz minden ellenséges rajtaütést vagy támadást.

Ennek eléréséhez a Battle Academy egy könnyen áttekinthető és intuitív kezelőfelülettel rendelkezik, amely megkönnyíti a csapatok irányítását, ugyanakkor biztosítja, hogy soha ne veszítsd el az áttekintést a csatatéren. Ez azt jelenti, hogy arra fókuszálsz, ami valóban fontos lesz; a küldetés céljaira, a harci taktikákra és az egységek helyzetének meghatározására.

A játék motorja teljes egészében scriptek által vezérelt, így könnyen modolható, lehetővé téve a játékosok számára, hogy megtervezhessék saját küldetéseiket és szcenárióikat, és egyszerűen és hatékonyan végezhessék a játék javításait.

 

Jellemzők: 

  • Irányítsd a brit, amerikai, lengyel és kanadai erőket 3 epikus - több, mint 30 változatos csatát felvonultató - kampányban, vagy vezesd az olasz és a német erőket a multiplayer küzdelmekben.
  • Válassz a  felszerelések széles skálájából, köztük 6 nemzet 100 egységéből - Sherman-ek, Firefly-ok, Párducok, Tigrisek, Stukák, Hurricane és P47-es csatarepülők!
  • A játékmenetben fontos szerep jut a rajtaütéseknek, a látómezőknek, a tüzérségi- és légicsapásoknak, a felderítőknek, a morálnak, a páncélozott csapatszállítóknak, a lángszóróknak, a nehézbombázóknak, a mesterlövészeknek, és a lefogótűznek.
  • Egységeid tapasztalatot szereznek a harcban. Lépj elő Veterán vagy Elit státuszba és szerezz új készségeket.
  • Addiktív többjátékos módok a Slitherine forradalmi multiplayer szerverének használatával.
  • Kiterjedt modding lehetőségek. A játék úgy lett megtervezve, hogy könnyen modolható legyen, valamint könnyen hozzáférhető parancsfájlok irányítsák a harcot, a felhasználói felületet és a játék megjelenését.

 

 

 

 

Published by Slitherine Ltd ©2014. All Rights Reserved. Developed by Slitherine Ltd. All rights reserved. Battle Academy, Blitzkrieg France, Operation Sealion, Operation Market Garden, Operation Husky, Rommel in Normandy, Fortress Metz. Slitherine Ltd 2014. All brands and associated imagery featured in this game are trademarks and/or copyrighted materials of their respective owners. All rights reserved.

minimális rendszerkövetelmény:

Windows XP/Vista/7/8/10, Processzor: Intel P4/AMD Athlon XP, Memória: 512 MB RAM, Videokártya: 128 MB VRAM, DirectX 9 kompatibilis , DirectX verzió: 9.0, Merevlemez: 500 MB szabad terület, Hangkártya: DirectX kompatibilis, Egyéb megjegyzések: Vista és újabb operációs rendszerekhez 1GB RAM szükséges
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód*Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód*Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód*Biztonsági kód
Árukereső.huÁrukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére