BadLand Games Casual Pack PC (digitális kód)

BadLand Games Casual Pack (PC) DIGITÁLIS
Státusz: Nem rendelhető
Platform: PC
Korhatár: 16 éves kortól év felett
Jótállás: 12 hónap
NEM RENDELHETŐ
A BadLand Games Casual Pack (PC) DIGITÁLIS már nem kapható.
Nézd meg bal oldalon, hogy a korábbi BadLand Games Casual Pack (PC) DIGITÁLIS vásárlói miket szereztek be nálunk.
Lentebb pedig ajánlunk neked néhány hasonló stílusú játékot, melyek között szintén érdemes szétnézned.

Nézz szét raktáron lévő játékaink között:

BadLand Games Casual Pack (PC) DIGITÁLIS ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

A BadLand Games Casual Pack csomag az alábbi játékokat tartlmazza:

 1. Castles
 2. HassleHeart
 3. 8Days
 4. AWE
 5. Demon's Crystals
 6. BOOR
 7. Illusoria

 

Castles

Castles az ambiciózus Harold király történetét meséli el, akinek legnagyobb eredménye az általad épített torony lesz. Ahogy a torony egyre magasodik, úgy kell újabb és újabb kihívásokkal szembenézned. A kiszámíthatatlan időjárás és a féltékeny és bosszúszomjas Edmund király - Harold király nemezisének - aljas machinációival együtt könnyen megakadályozhatja égbetörő terveidet.

Három játékmódjával (sztori, versus és túlélés) a játék egyedül, vagy multiplayer módokban is élvezhető. A sztorimód több mint 50, véletlenszerű pályája gondoskodik róla, hogy minden játék egyedi és eltérő legyen. Mivel egy mérnököt irányítasz, nem pedig a blokkokat az egyedi játékélmény garantált. A mérnököknek három, vagy több eszköz illetve színblokkot kell összehangolniuk, hogy sikeresen teljesítsék a pályák kihívásait. A 7x7-es rács lehetővé teszi a mérnökök számára, hogy mozogjanak a központi 5x5-ös terület körül - ahová a blokkok a magasból hullanak. Hóesés, szél, köd, és viharok nehezítik a mérnökök éjjel és nappal tartó munkáját. És közben még Edmund király gonosz szerkezetekkel felszerelt szolgái is a torony pusztulását akarják.

 

HassleHeart

A HassleHeart egy izgalmas játék egy robotról, akinek fogytán az energiája, és ezért a túlélés érdekében kénytelen szíveket kitépni.

A játékot alkotó szinteken Roboto tudomást szerez a legendás Arany Szívről, amely halhatatlansággal ajándékozza meg azt, aki megtalálja. Ahhoz, hogy megszerezze a szívet, számtalan vicces karakterrel kell szembenéznie.

A HassleHeart egy nagyon addiktív arcade játék, egyszerű játékmechanikákkal.

A játékos Robotót a WASD és a szóköz billentyűkkel irányíthatja, hogy kitépje az utca embereinek szívét. De a feladat nem annyira könnyű, mint amilyennek látszik, mivel az emberek megpróbálnak elmenekülni, amint Roboto közeleg.

Ahhoz, hogy üldözni tudja őket, Roboto a titokatos dobozokban található csalikat használhatja. Amit lehelyezte a a csalit, csak el kell távolodnia, és várnia, amíg valaki csapdába nem esik. Ez az a pillanat, amikor kitépheti az áldozata szívét, hogy megszerezze energiáját.

Fedezz fel öt különböző szintet, és ismerd meg az Arany Szív legendáját, amely halhatatlanságot boiztosít annak, aki megszerzi a "Főellenféltől".

De vigyázz: kevés az energia, az emberek pedig harcolni fognak az életükért!

 

8Days

A világot az emberi történelem hajnala óta sötét erők uralják. A közvetlenül az irányításuk alatt állók által csak az Emberiség Uraiként ismert erők mindent megtesznek saját érdekeik védelmében, eszköztárukban pedig megtalálható a háborúk kirobbantása is. 

Az 8DAYS-ben a G.O.D. (Gold, Oil, and Diamonds, Inc) zsoldosvállalat és az 8DAYS Magazine a tömegeket ellenőrző, modern hatalomgyakorlás eszközei. Míg a G.O.D. egy alapvetően békefenntartó szervezet, az 8DAYS a közvélemény elfogultságát biztosítja. Az 8DAYS-ben a játékosok a G.O.D. két feláldozható zsoldosa - Lola “Wasp” és Mike “Ghost” - szerepébe bújnak. 

Mike “Ghost” Doe (40) Ausztrália vadonjában - ahol bármi megölhet - született, és rövid időn belül a túlélésért folytatott küzdelem szakértőjévé vált. Arca gyermekkorában egy baleset során megégett. 
Titkos küldetéseken vett részt, míg a Második Öbölháború alatt ütközetben eltűntnek nyilvánították. A legfrissebb titkosszolgálati jelentések szerint az orosz erők oldalán részt vett a 2002-es moszkvai színházi túszdrámában. 

Lola “Wasp” Cruz (24) Chiapas hegyeiben született, mentora pedig Juanes alparancsnok volt. Túlélte a félkatonai alakulatok 2013-as rajtaütését, amelyben mentora meghalt. Akkor döntött úgy, hogy az árnyékokba beszivárogva végez azokkal a rejtett hatalmakkal, amelyek gyáván megölték mentorát. 


Zsoldosként első küldetésed során keletre kell utaznod, hogy megtörd a rizs világembargóját, amely lehetetlenné teszi a nyugati elit számára, hogy élvezze megérdemelt napi sushi-adagját. Meg kell győznöd a helyi katonai diktátort, hogy hagyjon fel ezzel az illegális embargóval. 

A G.O.D. feláldozható zsoldosaként komoly konfliktusokkal kell szembe nézned és véget kell vetned nekik… így teszel majd? 

Jellemzők: 

 • Dual stick shooter 
 • Nagyfokú újrajátszhatóság: minden egyes fejezet titkokat rejt. A pályák kialakítása lehetővé teszi a játékosok számára, hogy minden alkalommal más és más módokon teljesítsék a szinteket. 
 • Egyjátékos és kétfős lokális kooperatív mód 
 • Sziklaszilárd 2D arcade játékmechanika 3D irányítással feldobva (billentyűzet és egér kombinációja, dual stick gamepad).

 

AWE

Az Awe egy istenszimulátor, amelyben a játékos saját kreativitása a legfontosabb. A játékos nyugodt és pihentető hangulatban, gyönyörű, minimalista lowpoly 3D grafika és atmoszférikus zene mellett alakítja és alkotja meg bolygóit.

A folyamatos fejlődés érzése és a felfedezések ébren tartják a játékos érdeklődését a rejtvényszerű pályákon, míg egyszer csak meg nem érti szerepét és célját - istenként ebben az általa alkotott világegyetemben. A cél nem egy nehéz játék létrehozása volt: bár néhány rejtvény bonyolultabbnak tűnhet másoknál, szinte mindig könnyedén megoldhatóak.

 

Jellemzők:

 • Megnyugtató látványvilág: az alacsony poligonszámú 3D grafika, a zene és a hanghatások egy megnyugtató egyveleget alkotnak, amely pihentető, passzív hangulatot áraszt. Már maga a játék esztétikumával való találkozás is élvezetes - még mielőtt interakcióba lépnél vele.
 • Utazás: A fejlődés és a felfedezés a játék központi témája. Előrehaladása során a játékos egyre bonyolultabb rejtvényeket old meg, miközben újabb és újabb felfedezéseket tesz, hiszen az egyes planétákon új dolgokat kell alkotni és új szabályokat kell hozni.
 • Spirituális: A játékos egy isten egy még kialakulás alatt álló univerzumban. Az elbeszélés során kapott tippek mutatják meg a játékos fejlődéséhez vezető utat, és ezek vezetik el a kinyilatkoztatáshoz, amely felfedi előtte igazi célját és természetét.

 

Demon's Crystals

Demon's Crystals egy frenetikus twin-stick shooter, ahol az Urican démonokat kell számos veszélyen átvezetni, hogy helyreállíthassák a békét a világban. Számos fegyver és power-up lesz a segítségedre abban, hogy legyőzd a hatalmas ellenséges hordákat. A Uricanok mindig is a tápláléklánc csúcsán álltak, egy nap azonban három titokzatos lény érkezett, akik a a világ addig békés lakóit agresszív, tomboló kreatúrákká változtatták.

Jellemzők:

 • Arcade, 1-4 játékos számára: Ebben a kooperatív módban egyszerre akár négy fő is játszhat, azzal a céllal, hogy teljesítse mindhárom világ szintjeit, és legyőzzék a főellenfeleket. A karakterek szintet tudnak lépni,ez pedig hatással van kitartásukra és erejükre. 
 • Survival, 1 játékos számára: Élj túl, ameddig csak lehetséges. Versenyezz a világ többi játékosával, az online ranglisták révén. 
 • 6 helyi, többfős játékmós, 2-4 játékos számára: Survival, Deathmatch, Vs, Crystal Attack, Capture the Great Crystal, és Kill the Enemies

 

BOOR

BOOR egy 2D-s puzzle-platform játék, amelyben egy - önmagát megsokszorozni képes - kislányt irányítasz, aki Édenben, egy gyönyörű és furcsa világban rekedt. Frissítően új játékmenete bővelkedik a kihívásokban gazdag, platformer elemeket felvonultató fejtörőkben.

Éden egy emberi kolónia, messze a Földtől. Hogy egy jobb társadalmat építsenek, telepesei létrehoztak egy mesterséges intelligenciát - BOOR-t - azzal a céllal, hogy segítse őket, de a gép ellenük fordult. Amikor egy kislány véletlenül leszáll a bolygón, rájön, hogy BOOR átvette a hatalmat, és már csak néhány túlélő van. Különleges, önmagát megsokszorozó képességével segítenie kell BOOR elpusztításában, valamint a világ visszafoglalásában.

A BOOR egy 2D-s puzzle-platform játék, amelyet a Dazlog Studio készített.

 

Jellemzők:

 • Fedezz fel egy gyönyörű, de furcsa világot, amely gazdag látványvilágú, kézzel rajzolt szinteken elevenedik meg.
 • Kihívásokban bővelkedő platformer elemek és fejtörők várnak, amelyek próbára teszik képességeidet.
 • Egy magával ragadó képesség: a kislány meg tudja sokszorozni magát, hogy megoldja a feladatokat.
 • Több mint 80 izgalmas szint, gyűthető tárgyakkal és felfedezésre váró titkokkal.
 • Deríts fényt Éden titkára egy részletes és izgalmas történet során.
 • A Paltian (Jacobo Cáceres) által komponált eredeti soundtrack fokozza a kiváló játékélményt.

 

Illusoria

Az Illusoria egy 2D-s platformer, amely felidézi a 90-es években megjelent platformer játékokat, mint a Flashback, a Heart of Darkness, vagy az Another World.
A játékosok elmerülhetnek az Illusoria csodálatos karakterekkel és félelmetes szörnyekkel teli fantasy világában. Ez egy olyan hely, ahol minden sarkon a halál leselkedik rád, legjobb szövetségeseid pedig a türelem és a tapasztalat lesznek.

A Prófécia beteljesedett, a Bábmester - egy lény, amely puszta jelenlétével képes a világok megrontására, és az élőlényeket olyan torzszülöttekké alakítja, amelyek mindent megtámadnak és megölnek a közelükben - előlépett a z ürességből. 

A Láng Őrzőjeként neked kell megvédened Illusoria királyságát, lakóit, valamint Amelia császárnőt. Ehhez kalandod során először meg kell szerezned az Őrző erejét, hogy legyőzhesd a Bábmestert, és szörnyseregét. Az idő ellened dolgozik, a Császárnő pedig számít rád.

 

Jellemzők és játékmenet:

 • A játékosnak megvan a lehetősége, hogy saját tempójában játsszon a történet során, és ahogy a hatalma nő, úgy harcoljon. A fő képességek közé tartozik a futás, a guggolás, a gurulás, a mászás, a kapaszkodás a peremekről és a különböző hosszúságú ugrások, amelyek az ugráshoz szükséges pontosságtól függnek.
 • A történet során a játékos megtanulja, hogyan dobjon tűzgolyókat, hozzon létre lángoló pajzsokat, amelyek megóvják az ellenségektől, vagy rontson az ellenfelekre, miközben körülölelik a lángok. Addig azonban védtelen.
 • A játék lehetővé teszi a játékos számára, hogy vagy végigrohanjon a szinteken, vagy megálljon, hogy többet tudjon meg Illusoria és lakóinak történelméről a kaland során összegyűjthető jegyzetek és tekercsek rendszerén keresztül. 
 • A játék HUD-ja kizárólag a párbeszédek alatt látható szövegdobozokra korlátozódik, így segítve a minél jobb elmélyedést Illusoria világában.
 • A töltőképernyő alatt figyelemmel kísérheted karaktered útját Illusoria világán keresztül egy illusztrált térképen, amely a játék különböző területeinek teljesítésével válik láthatóvá.
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére