Nintendo Wii Remote Plus Controller Pink

Nintendo Wii Remote Plus Controller Pink
Státusz: Rendelhető
Platform: Wii U
Korhatár: Besorolás alatt
Jótállás: 12 hónap
ÁTVÉTEL:
Jelenleg nincs raktáron, további információkért keresse ügyfélszolgálatunkat.
Listára

Kívánságlistára teszem
Jótállás

Elolvasom a jótállási feltételeket
Bruttó ár:
 
14.490 Ft
Ennél a terméknél INGYENES a szállítás
Megvásárlásával +145 pontot írunk jóvá Gamercard kártyádon

Nintendo Wii Remote Plus Controller Pink ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

MIT ÉRDEMES TUDNI A NINTENDO WII KONZOLRÓL?


A Nintendo Wii a Nintendo ötödik asztali konzolgépe (videójátékot lejátszó elektronikai eszköze), amely először 2006 őszén jelent meg Európában. A gép viszonylag baráti nyitóárával és a hihetetlenül újszerű mozgásérzékelős technológiájával egyből belopta magát a játékosok szívébe, és hosszú évekre a legsikeresebb asztali géppé vált - amelynek eladási mutatói a kezdeti időkben rekordokat döntögettek. A Nintendo Wii legnagyobb előnye ráadásul az, hogy mivel a gép technológiailag egy felturbózott GameCube, a fejlesztőknek nem kellett hatalmas méretű dobozt tervezni: a Wii egy alacsony fogyasztású, roppant kicsi méretű (nagyjából 3-4 DVD-tok egymáson), és éppen ezért házibulik esetén könnyedén mozgatható is. A Nintendo Wii-ből különböző színvariációk érkeztek az elmúlt években, de technológiai fejlesztésre csak a kontroller kapcsán volt szükség, hiszen megjelent a precízebb Motion Plus tok az irányítókhoz, amit rengeteg játék már egy ideje támogat is.

A Nintendo Wii "SD" konzol, ami azt jelenti, hogy az ideális képminőséget akkor kapjuk tévénk képernyőjén, ha nem nagyfelbontású tévére, hanem egy régebbi, hagyományos kijelzőre kötjük. Bár manapság egyre elterjedtebbek a HD kijelzők, azért továbbra is rengeteg háztartásban a normális, évtizedeken át megbízhatóan működő tévék találhatóak - a Nintendo Wii is ezekre lett tervezve. Ettől függetlenül persze használható a gép a HD kijelzőkön is, de minden ilyen esetben a tévénk "felskálázási képességétől" függ, hogy mennyire lesz szép a kép, amit látunk játék közben. A Nintendo Wii-t leginkább igazi családi konzolnak érdemes használni: a Nintendo csodálatos játékai a legkissebbektől kezdve a legidősebbekig mindenkit el tudnak szórakoztatni, a Mario, Wii, Donkey Kong és Kirby játékok pedig igazi önfeledt, erőszakmentes szórakozást nyújtanak. Mindezek mellett rengeteg házibulikra tervezett program (Just Dance, Guitar Hero, Wii Party, stb) kapható a gépre, a mozgásérzékelős irányítás és a szórakoztató partyjátékok pedig mindig is hatalmas bulikat eredményeztek - ebben a Nintendo Wii nagyon erős. A modern követelményeknek megfelelően Wifin keresztül a Wii-vel is csatlakozhatunk az internetre, és bizonyos játékokkal játszhatunk mások ellen, vagy régebbi "Virtual Console" játékokat tölthetünk le, újraélve a régi klasszikusokat.
 
INFORMÁCIÓK A WII REMOTE PLUS-RÓL
 

A Nintendo Wii Remote voltaképpen egy egykezes vezérlőegység, amely infravörös érzékelővel és egy 3D-s gyorsulásmérővel lett felszerelve, így a játékos mozgását a rendszer pontosan tudja követni és modellezni. Az irányítóhoz eleinte gyengébb csuklópántot mellékeltek, de ezt a gyermekbetegséget mára már orvosolta a Nintendo, így sokkal erősebb és biztonságosabb pántokkal érkeznek ezek a kontrollerek. A vezérlő egység Bluetooth-on keresztül kommunikál a konzollal.

A Motin Plus megjelenésével a Remote vezérlők lényegesen pontosabban érzékelik a mozgásokat, mivel azt egy giroszkóp segíti megfelelő szoftveres támogatás mellett természetesen. Ezt a kiegészítőt is a Wii Remote-hoz kell csatlakoztatni, amennyiben szükséges, úgy a Nunchuk kiegészítőt pedig a Wii Motion Plus aljához (ebben az esetben egy eszközről beszélünk).

A Remote Plus kontrollerek az előző kettő egybeépített változata, azaz ma már szerencsére nem szükséges két eszközt megvásárolni ahhoz, hogy a pontosság ne legyen a legfelsőbb szinten. Külön üdvözlendő, hogy a kontroller mérete megegyezik az eredeti Wii Remote méretével, és természetesen a Nunchuk és a klasszikus kontroller is csatlakoztatható hozzá.

Több színben is kapható az eszköz, így mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbbet. Konkrétan ez a termék rózsaszínű!
 
TECHNIKAI SEGÍTSÉG

 
A különböző problémákkal kapcsolatos információkat megtalálhatod a Technikai Segítség idevágó fejezetében - ERRE a linkre kattintva.
A fenti linken megtalálhatsz minden információt, amely szóba jöhet a Nintendo Wii-vel kapcsán, legyen szó a rendszer összeállításáról, a kontroller csatlakoztatásáról, a hálózat beállításról, multimédia lejátszásáról, vagy az esetlegesen felmerülő hibák elhárításról.
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód

Kosár tartalma: 0 tétel

Összérték: 0 Ft Ft.

Kiemelt partnereink
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére