Nintendo Wii Remote Plus Controller Pink vásárlás, akciós ár, megjelenés | Konzolok Szervize
 

Nintendo Wii Remote Plus Controller Pink

Nintendo Wii Remote Plus Controller Pink
Státusz: Nem rendelhető
Platform: Wii U
Korhatár: Besorolás alatt
Jótállás: 12 hónap
NEM RENDELHETŐ
A Nintendo Wii Remote Plus Controller Pink már nem kapható.
Nézd meg bal oldalon, hogy a korábbi Nintendo Wii Remote Plus Controller Pink vásárlói miket szereztek be nálunk.
Lentebb pedig ajánlunk neked néhány hasonló stílusú játékot, melyek között szintén érdemes szétnézned.

Nézz szét raktáron lévő játékaink között:

Nintendo Wii Remote Plus Controller Pink ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

MIT ÉRDEMES TUDNI A NINTENDO WII KONZOLRÓL?


A Nintendo Wii a Nintendo ötödik asztali konzolgépe (videójátékot lejátszó elektronikai eszköze), amely először 2006 őszén jelent meg Európában. A gép viszonylag baráti nyitóárával és a hihetetlenül újszerű mozgásérzékelős technológiájával egyből belopta magát a játékosok szívébe, és hosszú évekre a legsikeresebb asztali géppé vált - amelynek eladási mutatói a kezdeti időkben rekordokat döntögettek. A Nintendo Wii legnagyobb előnye ráadásul az, hogy mivel a gép technológiailag egy felturbózott GameCube, a fejlesztőknek nem kellett hatalmas méretű dobozt tervezni: a Wii egy alacsony fogyasztású, roppant kicsi méretű (nagyjából 3-4 DVD-tok egymáson), és éppen ezért házibulik esetén könnyedén mozgatható is. A Nintendo Wii-ből különböző színvariációk érkeztek az elmúlt években, de technológiai fejlesztésre csak a kontroller kapcsán volt szükség, hiszen megjelent a precízebb Motion Plus tok az irányítókhoz, amit rengeteg játék már egy ideje támogat is.

A Nintendo Wii "SD" konzol, ami azt jelenti, hogy az ideális képminőséget akkor kapjuk tévénk képernyőjén, ha nem nagyfelbontású tévére, hanem egy régebbi, hagyományos kijelzőre kötjük. Bár manapság egyre elterjedtebbek a HD kijelzők, azért továbbra is rengeteg háztartásban a normális, évtizedeken át megbízhatóan működő tévék találhatóak - a Nintendo Wii is ezekre lett tervezve. Ettől függetlenül persze használható a gép a HD kijelzőkön is, de minden ilyen esetben a tévénk "felskálázási képességétől" függ, hogy mennyire lesz szép a kép, amit látunk játék közben. A Nintendo Wii-t leginkább igazi családi konzolnak érdemes használni: a Nintendo csodálatos játékai a legkissebbektől kezdve a legidősebbekig mindenkit el tudnak szórakoztatni, a Mario, Wii, Donkey Kong és Kirby játékok pedig igazi önfeledt, erőszakmentes szórakozást nyújtanak. Mindezek mellett rengeteg házibulikra tervezett program (Just Dance, Guitar Hero, Wii Party, stb) kapható a gépre, a mozgásérzékelős irányítás és a szórakoztató partyjátékok pedig mindig is hatalmas bulikat eredményeztek - ebben a Nintendo Wii nagyon erős. A modern követelményeknek megfelelően Wifin keresztül a Wii-vel is csatlakozhatunk az internetre, és bizonyos játékokkal játszhatunk mások ellen, vagy régebbi "Virtual Console" játékokat tölthetünk le, újraélve a régi klasszikusokat.
 
INFORMÁCIÓK A WII REMOTE PLUS-RÓL
 

A Nintendo Wii Remote voltaképpen egy egykezes vezérlőegység, amely infravörös érzékelővel és egy 3D-s gyorsulásmérővel lett felszerelve, így a játékos mozgását a rendszer pontosan tudja követni és modellezni. Az irányítóhoz eleinte gyengébb csuklópántot mellékeltek, de ezt a gyermekbetegséget mára már orvosolta a Nintendo, így sokkal erősebb és biztonságosabb pántokkal érkeznek ezek a kontrollerek. A vezérlő egység Bluetooth-on keresztül kommunikál a konzollal.

A Motin Plus megjelenésével a Remote vezérlők lényegesen pontosabban érzékelik a mozgásokat, mivel azt egy giroszkóp segíti megfelelő szoftveres támogatás mellett természetesen. Ezt a kiegészítőt is a Wii Remote-hoz kell csatlakoztatni, amennyiben szükséges, úgy a Nunchuk kiegészítőt pedig a Wii Motion Plus aljához (ebben az esetben egy eszközről beszélünk).

A Remote Plus kontrollerek az előző kettő egybeépített változata, azaz ma már szerencsére nem szükséges két eszközt megvásárolni ahhoz, hogy a pontosság ne legyen a legfelsőbb szinten. Külön üdvözlendő, hogy a kontroller mérete megegyezik az eredeti Wii Remote méretével, és természetesen a Nunchuk és a klasszikus kontroller is csatlakoztatható hozzá.

Több színben is kapható az eszköz, így mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbbet. Konkrétan ez a termék rózsaszínű!
 
TECHNIKAI SEGÍTSÉG

 
A különböző problémákkal kapcsolatos információkat megtalálhatod a Technikai Segítség idevágó fejezetében - ERRE a linkre kattintva.
A fenti linken megtalálhatsz minden információt, amely szóba jöhet a Nintendo Wii-vel kapcsán, legyen szó a rendszer összeállításáról, a kontroller csatlakoztatásáról, a hálózat beállításról, multimédia lejátszásáról, vagy az esetlegesen felmerülő hibák elhárításról.
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód*Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód*Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód*Biztonsági kód
Árukereső.huÁrukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére