Yoshi's Woolly World (Wii U)

Yoshi's Woolly World Wii U
Státusz: Rendelhető
Platform: Wii U
Korhatár: 3 év felett
Jótállás: 12 hónap
Stílus: Platform
ÁTVÉTEL:
Jelenleg nincs raktáron, további információkért keresse ügyfélszolgálatunkat.
Listára

Kívánságlistára teszem
Jótállás

Elolvasom a jótállási feltételeket
Bruttó ár:
 
11.890 Ft
Ennél a terméknél INGYENES a szállítás
Megvásárlásával +119 pontot írunk jóvá Gamercard kártyádon

Yoshi's Woolly World Wii U ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

 
Yoshi a Nintendo Wii U asztali konzolon is visszatér, méghozzá egy kifejezetten stílusos és egyedi kalanddal! A Yoshi's Woolly World a Yoshi's Island vonalat képviseli, tehát egy két dimenziós, klasszikus mászkálós játékról beszélünk, amelyben Yoshi a szokásos képességeit tudja bevetni: fut, ugrik, képes egy ideig kapálózva az ugrásokat meghosszabbítani, kisebb ellenfeleit képes befalni, majd a belőlük nyert lőszerrel falakat és további ellenfeleket tud kilőni. Végül, de nem utolsó sorban: a játékhoz különleges Yoshi Amiibo figurák is készültek, melyek három eltérő színben érhetőek el, és valódi fonálból készültek!
 
 
A Yoshi's Wolly World szembeötlő különlegessége maga a grafika: a játék minden egyes elemét fonálból alkották meg, amelyhez az animációk is tökéletesen illeszkednek, így mozgásban olyan látvány tárul eléd, mintha valójában egy kézzel készült játékot irányítanál! Persze a tartalomra sem lehet panaszod! Rengeteg változatos, egyedi pálya vár Rád, melyeken ezúttal is izgalmas titkokat rejtettek el, ráadásul kettesben is tudtok játszani, hála a kooperatív módnak. A cuki külső mögött ezúttal is egy egyre nagyobb kihívásokkal kecsegtető játék áll, de nem kell megijedned: ha megakadtál, a játékba épített könnyítés segítségével főszereplőnk bármikor egy repülni képes, szinte sebezhetetlen szárnyas Yoshivá alakulhat - a hardcore játékosok megkapják a maguk kihívását, a könnyed kikapcsolódásra vágyók és a gyerkőcök is könnyen boldogulhatnak a játékkal!

KÉPGALÉRIA:

 
 
 
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód

Kosár tartalma: 0 tétel

Összérték: 0 Ft Ft.

Kiemelt partnereink
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére