Xenoblade Chronicles X Wii U vásárlás, akciós ár, megjelenés | Konzolok Szervize
 

Xenoblade Chronicles X Wii U

Xenoblade Chronicles X Wii U
Státusz: Nem rendelhető
Platform: Wii U
Korhatár: 16 év felett
Jótállás: 12 hónap
NEM RENDELHETŐ
A Xenoblade Chronicles X Wii U már nem kapható.
Nézd meg bal oldalon, hogy a korábbi Xenoblade Chronicles X Wii U vásárlói miket szereztek be nálunk.
Lentebb pedig ajánlunk neked néhány hasonló stílusú játékot, melyek között szintén érdemes szétnézned.

Nézz szét raktáron lévő rpg játékaink között:

Xenoblade Chronicles X Wii U ISMERTETŐ, LEÍRÁS:


 
A Wii (és az elmúlt évek) legnagyobb sikereket elérő JRPG játéka, a Xenoblade Chronicles 2015-ben duplázik: első körben az eredeti kap egy New Nintendo 3DS verziót, és érkezik alanyunk, a Xenoblade Chronicles X, a külsőségeiben és tartalmában még ambiciózusabb utód.
A Xeno univerzum nagyobb, mint azt a legtöbben gondolnák: a nyomokban kapcsolódó történetek még az 1998-as Xenogears című játékkal indultak. A sorozat jellegzetességei változatlanok: az epikus, korokon átívelő történet, a világ sorsát befolyásoló események, a régi-új kultúrák találkozása, az óriási robotok - ezek mind a Xeno univerzum védjegyei, és a Xenoblade Chronicles X is ebből táplálkozik.
 
 
A történet 2054-ben veszi kezdetét: a Föld közelében két idegen faj csatája folyik, amely bolygónknak is hatalmas károkat okoz. A Föld kormánya világosan látja, ha az emberiséget nem evakuálják, akkor nincs jövője - világszerte számos csillagközi mentőbárka indul útjára, új menedéket és élőhelyet keresve. A játékos az amerikai White Whale nevezetű bárka sorsát követheti nyomon, amely a közben támadásba lendülő idegenek miatt kényszerleszállást végez a Mira nevezetű, gazdag élővilággal rendelkező bolygón - és ha már így alakult, a túlélők itt próbálnak új életre berendezkedni.

A hatalmas, nyílt helyszínekkel rendelkező Mira bolygó felfedezése csakis Rád vár. A játéktér mérete egész egyszerűen lenyűgöző: az amúgy kirívóan gigászi előző rész területének több, mint ötszörösét járhatod be - a Mira egész egyszerűen gigászi. A felfedezést sokban segítik a játék járművei, a Doll névre hallgató képes mechák, melyek képesek klasszikus robotos, motorszerű és tank jellegű alak felvételére, valamint megbirkóznak minden terepviszonnyal, és még repülni is képesek.
 
 
A hatalmas helyszínek természetesen kifejezetten változatosak, a klasszikus erdős, lávás, vízeséses, mezős, havas és egyéb témák itt is visszaköszönnek, és persze meglepetésekre, különleges belső szakaszokra is bőven számíthatsz. A szabadság mit sem ér tartalom és tennivaló nélkül. A történet szerint elsősorban White Whale fedélzetét elhagyó mentőkabinok megtalálása lesz a célod, és egyre messzebbre jutva, speciális bóják elhelyezésével kell kiterjesztened a bárka hatósugarát. Eközben folyamatosan deríted fel a helyszíneket, új titkokra lelsz, a történet szép lassan kibontakozik, és persze harcba keveredsz az idegenekkel és a helyi élővilág egyre méretesebb példányaival.

Ha már harcok: a koncepció változatlan, azaz valós idejű csatákról van szó, melyek során automata támadásokat, speciális képességeket és a csapat összefogását is igénylő, közös mozdulatokat is bevethetsz. A Xenoblade Chronicles X annyiban mindenképp más, hogy sokkal inkább sci-fi fegyvertárának köszönhetően erősín épít a lőfegyverekre és a harcokban is használható mechákra - a mélység, taktika és változatosság azonban továbbra is jellemzi. Ellenfeleid tehát idegenek és vadállatok lesznek, a monumentális méretek itt is visszaköszönnek: a legnagyobb szörnyetegek / gépek föléd tornyosulnak, némelyiküknek szó szerint csak a bokájáig érsz fel.
 
 
A Xenoblade Chronicles X nem csak a Wii U kínálatának tekintetében, hanem minden platformot összevéve is kiemelkedő látványt produkál. A játék (és a korábbi Xeno epizódok) mögött álló Monolith szakemberei a grandiózus helyszíneket és ellenfeleket hihetetlen stílusérzékkel alkották meg - a dizájn nem csak idézi a stílus legnagyobbjait, hanem simán ott is van közöttük. Mozgás közben még lehengerlőbb az összkép, az ellenfelek megdöbbentően mutatós animációkkal harcolnak, vagy épp élik saját életüket.

A japán szerepjátékok szerelmesei jó helyen járnak, ha a Nintendo gépére voksolnak, hiszen a hasznos GamePad funkciókat és kooperatív lehetőségeket is tartalmazó Xenoblade Chronicles X csak és kizárólag a Nintendo asztali konzolján érhető el - ha kicsit is bírod a zsánert, és láttad az előző rész igen meggyőző értékeléseit, talán már realizálódhatott benned: ezt a játékot nem hagyhatod ki!

KÉPGALÉRIA:

Xenoblade Chronicles X Wii U
 
Xenoblade Chronicles X Wii U
 
Xenoblade Chronicles X Wii U
 
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód*Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód*Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód*Biztonsági kód
Árukereső.huÁrukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére