Üdvözlünk kedves Vásárló!
Bejelentkezés
Ne hagyjatok ki semmiből!

Super Mario 3D World Wii U

Super Mario 3D World Wii U
Státusz: Raktáron
Platform: Wii U
Korhatár: 3 év felett
Jótállás: 12 hónap
Stílus: Platform
ÁTVÉTEL:
Szállítással: 2017.09.22. (péntek)
Üzletünkben: azonnal átvehető
Listára

Kívánságlistára teszem
Jótállás
Elolvasom a jótállási feltételeket
Bruttó ár:
 
14.490 Ft
Ennél a terméknél INGYENES a szállítás
SUPER MARIO 3D WORLD - ISMERTETŐ:
Ha egy Nintendo konzolról beszélünk, akkor szinte minden pillanatban biztosra lehet venni, hogy a japán cég fejlesztői már munkálkodnak egy - vagy több - Mario játékon is, amelyikben az ugrándozás és a mászkálás lesz központi szerepben, nem a Kart vagy a sportok. Ezek a központi "platformer" jellegű Mario-játékok már évtizedek óta a minőség csúcsát képviselik, és képesek akár évről évre újra és újra megújulni, komoly meglepetéseket okozva a legnagyobb veteránoknak is. A Mario Land 3DS utódjaként készülő Super Mario 3D World bejelentése meglepte a rajongókat - a meglepetést azonban az öröm pillanatai követték.


A Super Mario 3D World az eredetileg Nintendo 3DS-re megjelent, újszerű megjelenítést alkalmazó Land 3D utódja, és mint ilyen, inkább emlékeztet a hagyományos, "balról jobbra haladó" platformjátékokra, mint a teljes szabadsággal kecsegtető Mario Galaxy sorozatra. Viszont hiába megyünk balról jobbra, Mario és barátai nincsenek síkba szorítva: a kamerától befelé és kifelé egyaránt mozoghatsz hősöddel, tehát a mozgás megmaradt három dimenziós. Ez a megoldást azt eredményezte, hogy az ugrándozás szórakoztatóbb és lendületesebb, mint valaha, a "régi" és az "új" Mario-játékok tapasztalatait és reflexeit pedig egyaránt felhasználhatod majd ebben a részben. Amikre szükséged is lesz egyébként (vagy, ha kezdőként vágsz bele az egészbe, megszerzed itt a tapasztalatot úgyis...), hiszen a legnagyobb titkok megszerzéséhez nagyon, nagyon ügyesnek -vagy kitartónak - kell lenned!

A Super Mario 3D World különlegessége, hogy a Wii U képességeit maximálisan kihasználó grafika és a magas felbontás lehetővé tette a fejlesztők számára, hogy igazán komoly többjátékos módot pakoljanak rá a játék lemezére. A korábbi részektől eltérően ezúttal a Super Mario 3D World visszanyúl a régi hagyományhoz, és Mario mellett nem csak Luigi és Toad, de Princess Peach is irányítható karakter lesz! Minden szereplő más és más speciális tulajdonságokkal bír (más ugrási magasságok, más tempó, más gyorsulás, stb.), így mindenki megtalálhatja a neki megfelelő szereplőt! Mindezek mellett új speciális képességet is kiüthetsz majd a kérdőjelekből: a játékot bemutató trailer a macska-kosztümre koncentrált, ami falmászást és egy új, igen gyors támadást is adott Mariónak!

A Super Mario 3D World 2013 decemberében fog megjelenni, csak és kizárólag a Nintendo új konzolgépére, a Nintendo Wii U-ra!
Super Mario 3D World Wii U

KÉPGALÉRIA:

 
 
 
 
Garanciális feltételek Bezárás
Garanciális feltételek
 • Garanciális feltételek

  • Gépek
   Üzletünk igyekszik mindent megtenni a kényelmed érdekében, éppen ezért elegendő a géphez kapott garancialevél (más néven jótállási jegy) megőrzése a garanciális javítás esetére. A megvásárolt gép számát regisztráljuk rendszerünkben, így a szám és a garancialevél kellően bizonyítja, hogy az esetlegesen javításra szoruló konzolt nálunk vásároltad.

  • Játékok
   Játékokra akkor tudjuk a 12 hónapos garanciát vállalni, ha az nem karcos, nincs összefogdosva, meggörbítve, megtörve, eltörve stb. Vagyis, ha a hiba magában a szoftverben van, nem pedig a szakszerűtlen használat miatt élvezhetetlen.

 • Szavatossági jogok, jótállás
  Szavatossági, jótállási kötelezettségeinknek a Polgári törvénykönyv, illetve a 151/2003 (IX.22.) Kormány rendelet rendelkezéseinek megfelelően teszünk eleget. A vásárló számára nyitva álló, a termékhez járó jótállási jegyen meghatározott garanciaidő alatt szervizünk javítja meg az esetlegesen meghibásodott olyan termékeket, amelyekre jótállási kötelezettségünk kiterjed. A vevő törvényben meghatározott szavatossági jogait, annak meghatározott sorrendjében, a törvény adta keretek között érvényesítheti. Így a vevőt kijavítás, kicserélés, árleszállítás vagy elállás illet meg. Jelentéktelen hiba esetén elállásnak nincs helye! A vevő, a hiba felfedezése után a lehető legrövidebb időn belül köteles kifogását cégünkkel közölni. A közlés késedelméből eredő kárért a vásárló felelős.

 • Garanciaidő
  Új gépek esetén: 12 hónap
  Új Microsoft gépek esetén: 12 + 12 hónap
                        12 hónap teljes körű garancia
                        12 hónap alaplapi garancia
  Új kiegészítők esetén: 6 hónap
  Új szoftverek esetén: 12 hónap
  Használt termékek esetén típustól függetlenül 1 hónap
  Szervizgarancia: lásd a szervizoldalon az egyes javítási feladatoknál

  A termékekre vonatkozó garanciaidőket mindig megtalálod a termék adatlapján. A sztenderd garanciaidőtől a gyártók a fogyasztó javára eltérhetnek. Emiatt lehetséges, hogy a termék adatlapján ezektől eltérő időintervallumot találsz! Ha az adatlapon nincs feltüntetve a garanciaidő, akkor az itt találhatóak érvényesek!

 • Amennyiben a hozzánk javításra beküldött konzol a visszaérkezéstől számított 3 napon belül ismét meghibásodik ugyanazzal a problémával, akkor álljuk a vissza és kiszállítás egyszeri költségét. Természetesen vannak kivételes esetek, így fenntartjuk az egyedi elbírálás jogát.
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód

Kosár tartalma: 0 tétel

Összérték: 0 Ft Ft.

Kiemelt partnereink
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére