Splatoon Wii U

Splatoon Wii U
Státusz: Nem rendelhető
Platform: Wii U
Korhatár: 7 év felett
Jótállás: 12 hónap
Stílus: Akció
NEM RENDELHETŐ
A Splatoon Wii U már nem kapható.
Nézd meg bal oldalon, hogy a korábbi Splatoon Wii U vásárlói miket szereztek be nálunk.
Lentebb pedig ajánlunk neked néhány hasonló stílusú játékot, melyek között szintén érdemes szétnézned.

Nézz szét raktáron lévő akció játékaink között:

Bruttó ár:
14490 Ft
Státusz:
Raktáron
 
Bruttó ár:
5890 Ft
Státusz:
Raktáron
 
Bruttó ár:
8190 Ft
Státusz:
Raktáron
 

Splatoon Wii U ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

 
A Nintendo mindig is újító ötleteiről és ötletes multiplayer játékairól volt híres, ám hagyományos értelemben vett többszereplős akciójátékkal még nem jelentkeztek - egészen mostanáig, ugyanis a Splatoon ízig-vérig lövölde, amely persze a szokásos Nintendós szellemiségben készült.

Hogy a Splatoon miért jellegzetesen Nintendós? Ugyan külső nézetes lövöldözős játékról, azaz TPS-ről beszélünk, azonban közel sem olyan erőszakos és nyers, mint a stílus legismertebb képviselői. Az egyedi stílusú, félig ember, félig tintahal szereplők különleges képessége, hogy a színüknek megfelelőre festett felületeken, tintahal alakban képesek úszkálni, akadálymentesen haladni, és a játék többi eleme is erősen erre épül: a a különböző bevethető festékfegyverekkel nem csak az ellenfeleiddel végezhetsz, hanem a velük befestett felületeken sokkal hatékonyabban közlekedhetsz!
 
A gyakorlatban nem csak vízszintes, hanem függőleges felületeket is felhasználhatsz. Egy hatalmas tereptárgy állja utad? Semmi gond, fesd fel az oldalát, és máris megmászhatod! Egy kerítés zárja el a túloldalt? Fesd fel a terepet a kerítésen keresztül, és ússz át alatta! Közeledik az ellenség? Fess fel egy pacát a falra, és rejtőzz el saját festékedben! És ez mindössze pár példa, a különböző típusú festékfegyverek bevetésével, a dinamikus mozgással, és a változatos pályadizájnnak köszönhetően számtalan helyzetet vagy képes kialakítani - mindössze egy kis kreativitásra lesz szükség!

A játék alapvetően a többszereplős módokra lett kihegyezve: a Splatoon először multiplayer játékként mutatkozott be. Ahogy írtuk, ugyan lövöldözésről van szó, de nem a véresebb fajtáról: ellenfeleid festékkel pusztíthatod el, ügyes tervezéssel és csapatmunkával pedig akár lépre is csalhatjátok őket - mint mondottuk, a játék kulcsa a rögtönzés! A durva erőszak mellőzése itt még inkább kidomborodik: részletesen testre szabható karaktereddel nem az ellenfelek elintézésére, hanem a pálya befestésére érdemes koncentrálnod, ugyanis a meccsek végén az a csapat győz, amelyik a terep nagyobb hányadát festette be sikeresen. Az ellenfelek elintézése tehát mondhatni másodlagos, ellenben a kulcsfontosságú, a győzelem szempontjából nézve kiemelten fontos szakaszok elfoglalásának érdekében erre mindenképp szükséged lesz, az ellenfelek visszaszorításával sokkal közelebb kerülhettek a diadalhoz.
 
 
A játék egyszemélyes módot is kapott, ami a multiplayer irányultság ellenére nem csak valami egyszerűcske oktató vagy gyakorló mód: sokkal inkább egy teljes értékű, önmagában is kerek kampányról van szó, melyet egy amolyan klasszikusan Nintendós platformjátékba sikerült a készítőknek oltaniuk. Épp ezért a játék jelentős része nem is a lövöldözésről szól, sokkal inkább a változatos, remek érzékkel megtervezett helyszíneken történő továbbjutáson lesz a hangsúly: ha nem érdekel a multi, akkor is bátran belevetheted magad a játékba - egy igen fordulatos, és nem utolsó sorban élvezetes kihívást jelentő kalandban lesz részed!

A Splatoon egy igazán különleges játék: kellemes elegye a hagyományos, könnyedebb mászkálós játékoknak és a multiplayer sútereknek, mely remek belépő a kisebbeknek, osztott képernyős módjának és az ehhez kapcsolódó egyedi lehetőségeknek köszönhetően könnyen válik baráti társaságok és családok kedvenc játékává. A hardcore játékosok számára is tökéletes alternatívát nyújthat, ha kicsit eltávolodnának a durvább alkotásoktól!

Az említett osztott képernyős mód eléréséhez a Wii U GamePad mellett egy Wii U Pro Controllerre is szükséged lesz, amelyet a Konzolok Szervizénél tudsz beszerezni!
 
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód

Kosár tartalma: 0 tétel

Összérték: 0 Ft Ft.

Kiemelt partnereink
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére