Mario Party 10 Wii U Selects

Mario Party 10 Wii U Selects
Státusz: Nem rendelhető
Platform: Wii U
Korhatár: 7 év felett
Jótállás: 12 hónap
NEM RENDELHETŐ
A Mario Party 10 Wii U Selects már nem kapható.
Nézd meg bal oldalon, hogy a korábbi Mario Party 10 Wii U Selects vásárlói miket szereztek be nálunk.
Lentebb pedig ajánlunk neked néhány hasonló stílusú játékot, melyek között szintén érdemes szétnézned.

Nézz szét raktáron lévő gyerekeknek játékaink között:

Mario Party 10 Wii U Selects ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

A Nintendo mindig is élen járt a partyjátékok stílusában - nem sok olyan kihívóra akadtak, akik akár csak megközelítették volna a patinás japán gyártó alkotásait. Helyi multiplayer játékaik egyik legfontosabbja a még Nintendo 64-en indult Mario Party sorozat, amely ügyesen ötvözi Mario vidám világát és kiváló játékmeneti megoldásait a klasszikus társasjátékokkal. Abból, hogy a tizedik résznél tartunk, már sejtheted: egy rendkívül szórakoztató és sikeres sorozatról beszélünk!
 
 
A Mario Party 10 nagyon nem bolygatja meg az alapkoncepciót, ám igazán izgalmas, új lehetőségekkel bővíti ki azt. Az alapok tehát adottak: egy társasjáték keretein belül négy játékos (ideális esetben, ha nem teljes a csapat, a banda gépi játékosok egészül ki) különböző témájú és felépítésű táblákon verseng. A cél természetesen a győzelem, ám ehhez számos minijátékban kell indulni. Köztük akadnak mindenki mindenki elleni, ill. csapatos versenyek is, és nagy számukból következően változatos futamokra lehet számítani.
 
 
A Mario Party 10 tizenhárom játszható karaktert és hetvennél is több minijátékot kínál, és a készítők a már meglévő hagyományos módok mellé természetesen újabbakkal is készültek. Az Amiibo Party során a külön megvásárolható Amiibo figurák kapnak főszerepet, a Bowser Party során pedig már öten is játszhatnak, hiszen ilyenkor valaki a Wii U GamePad irányítóval, Bowsert irányítva törhet borsot a többiek orra alá. Menet közben pedig új táblákat, kihívásokat és külön nyomható minijátékokat is meg lehet nyitni, így a gyűjtögetés már csak emiatt is kifejezetten izgalmasnak ígérkezik!
 
Hogy minél nagyobb móka kerekedhessen a játékból, érdemes lehet további irányítókat, ill. plusz Amiibo figurákat vásárolnod a játékhoz: az előbbivel még többen csatlakozhattok a játékhoz, a plusz figurákkal pedig újabb lehetőségek válnak elérhetővé a játékban. Sőt, ha egyenes extra kiadásban vennéd meg a játékot, a Mario Party 10 Mario figurával egybecsomagolt kiadásával ezt is megteheted!

KÉPGALÉRIA:

 
 
 
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére