Üdvözlünk kedves Vásárló!
Bejelentkezés
Ne hagyjatok ki semmiből!

Mario Kart 8 Wii U

Mario Kart 8 Wii U
Státusz: Raktáron
Platform: Wii U
Korhatár: 3 év felett
Jótállás: 12 hónap
Stílus: Verseny
ÁTVÉTEL:
Szállítással: 2017.09.26. (kedd)
Üzletünkben: azonnal átvehető
Listára

Kívánságlistára teszem
Jótállás
Elolvasom a jótállási feltételeket
Bruttó ár:
 
13.890 Ft
Ennél a terméknél INGYENES a szállítás

Előrendelői ajándék

Előrendelőink az alább látható kulcstartók egyikét kapják ajándékba!

MARIO KART 8 - ISMERTETŐ:

Bár a Mario játékok eredetileg platformjátékként indultak hódító útjukra, ez nem akadályozta meg a Nintendót abban, hogy egy eszméletlenül jó Super Nintendós Mario Kart játékot is készítsen, ami aztán rövid idő hatalmas sikert aratott a játékosok körében. Akkora sikerre kell gondolni, hogy milliók várták a Nintendo 64-es Mario Kart 64-et, majd kialakult a szokás, hogy minden egyes új Nintendo konzol (legyen szó asztali gépről, vagy kézikonzolról) "kötelezően" kap majd egy új Mario Kart játékot, mindig egyre jobb grafikával és új funkciókkal. A GameCube-os Mario Kart Double Dash a páros kocsik lehetőségét vitte be a játékba, a Wii-s Mario Kart pedig az online játék lehetőségét mutatta be - a legújabb, szimplán csak Mario Kart 8 névre hallgató rész a Wii U képességeit demonstrálja majd elképesztő módon!


A 2013-as E3-al egyidőben közvetített Nintendo Direct adott otthont a Nintendo Wii U-exkluzív Mario Kart 8 leleplezésének. Mielőtt bármit is mondanánk a játékról, érdemes megnézni a fentebb látható trailert, hogy legyen egy kezdeti képed arról, hogy valóban mennyire döbbenetesen szép játékról van szó: a Mario Kart 8 már a "második generációs" Wii U játékok közé tartozik, hiszen olyan látványvilágot mutat be, amire a korábbi Wii U-játékok egyáltalán nem voltak képesek.

Persze a Mario Kart játékok sosem tartoztak azok közé, akiknek azért volt a gyönyörű grafikára szüksége, hogy elfedje az egyszerű játékmenet hiányosságait, de nem ám! A Mario Kart 8 megannyi újdonságot mutat be, ami meg fogja lepni az újdonsült játékosokat és a legnagyobb Mario Kart-veteránokat egyaránt! Lesz itt minden, amit csak el tudsz képzelni egy ilyen játékban: víz alatti versenyzés, speciális gravitációs mezők (ezzel a technológiával oldotta meg a Nintendo, hogy egy pálya két ellentétes oldalán egyszerre versenyezhessenek a játékosok, vagy hogy néhol a pálya falaira pattanjunk fel, és ott száguldjunk tovább), több különböző kategóriás járműtípus, más és más előnyökkel és hátrányokkal - és persze visszatérnek a jól megszokott powerupok is!


A Mario Kart 8 mindezek mellett igen tartalmas online játékmódot is tartalmaz, ami talán a legfontosabb játékmódja lett az ilyen jellegű játékoknak mára. Nem véletlenül: a gépi mesterséges intelligenciát legyőzni szórakoztató móka egyszer, tízszer, akár húszszor is, de egy idő után óhatatlanul unalmassá válhat. A Mario Kart azonban mindig is csoportos szórakozásnak készült, ha pedig nincs lehetőséged arra, hogy személyesen, élőben ülj össze pár barátoddal egy Mario Kart 8-menetre, akkor nincs más dolgotok, mint bekapcsolni saját otthonotokban a Wii U-t, felcsatlakozni vele a netre, és már indulhat is a móka!
Mario Kart 8 Wii U

KÉPGALÉRIA:

 
 
 
 
Garanciális feltételek Bezárás
Garanciális feltételek
 • Garanciális feltételek

  • Gépek
   Üzletünk igyekszik mindent megtenni a kényelmed érdekében, éppen ezért elegendő a géphez kapott garancialevél (más néven jótállási jegy) megőrzése a garanciális javítás esetére. A megvásárolt gép számát regisztráljuk rendszerünkben, így a szám és a garancialevél kellően bizonyítja, hogy az esetlegesen javításra szoruló konzolt nálunk vásároltad.

  • Játékok
   Játékokra akkor tudjuk a 12 hónapos garanciát vállalni, ha az nem karcos, nincs összefogdosva, meggörbítve, megtörve, eltörve stb. Vagyis, ha a hiba magában a szoftverben van, nem pedig a szakszerűtlen használat miatt élvezhetetlen.

 • Szavatossági jogok, jótállás
  Szavatossági, jótállási kötelezettségeinknek a Polgári törvénykönyv, illetve a 151/2003 (IX.22.) Kormány rendelet rendelkezéseinek megfelelően teszünk eleget. A vásárló számára nyitva álló, a termékhez járó jótállási jegyen meghatározott garanciaidő alatt szervizünk javítja meg az esetlegesen meghibásodott olyan termékeket, amelyekre jótállási kötelezettségünk kiterjed. A vevő törvényben meghatározott szavatossági jogait, annak meghatározott sorrendjében, a törvény adta keretek között érvényesítheti. Így a vevőt kijavítás, kicserélés, árleszállítás vagy elállás illet meg. Jelentéktelen hiba esetén elállásnak nincs helye! A vevő, a hiba felfedezése után a lehető legrövidebb időn belül köteles kifogását cégünkkel közölni. A közlés késedelméből eredő kárért a vásárló felelős.

 • Garanciaidő
  Új gépek esetén: 12 hónap
  Új Microsoft gépek esetén: 12 + 12 hónap
                        12 hónap teljes körű garancia
                        12 hónap alaplapi garancia
  Új kiegészítők esetén: 6 hónap
  Új szoftverek esetén: 12 hónap
  Használt termékek esetén típustól függetlenül 1 hónap
  Szervizgarancia: lásd a szervizoldalon az egyes javítási feladatoknál

  A termékekre vonatkozó garanciaidőket mindig megtalálod a termék adatlapján. A sztenderd garanciaidőtől a gyártók a fogyasztó javára eltérhetnek. Emiatt lehetséges, hogy a termék adatlapján ezektől eltérő időintervallumot találsz! Ha az adatlapon nincs feltüntetve a garanciaidő, akkor az itt találhatóak érvényesek!

 • Amennyiben a hozzánk javításra beküldött konzol a visszaérkezéstől számított 3 napon belül ismét meghibásodik ugyanazzal a problémával, akkor álljuk a vissza és kiszállítás egyszeri költségét. Természetesen vannak kivételes esetek, így fenntartjuk az egyedi elbírálás jogát.
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód

Kosár tartalma: 0 tétel

Összérték: 0 Ft Ft.

Kiemelt partnereink
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére