Kirby and the Rainbow Paintbrush (Wii U)

Kirby and the Rainbow Paintbrush Wii U
Státusz: Nem rendelhető
Platform: Wii U
Korhatár: 3 év felett
Jótállás: 12 hónap
NEM RENDELHETŐ
A Kirby and the Rainbow Paintbrush Wii U már nem kapható.
Nézd meg bal oldalon, hogy a korábbi Kirby and the Rainbow Paintbrush Wii U vásárlói miket szereztek be nálunk.
Lentebb pedig ajánlunk neked néhány hasonló stílusú játékot, melyek között szintén érdemes szétnézned.

Nézz szét raktáron lévő ügyességi játékaink között:

Előrendelőink a játék mellé 3D-s Kirby and the Rainbow Paintbrush matricacsomagot is kapnak!

Kirby and the Rainbow Paintbrush Wii U ISMERTETŐ, LEÍRÁS:


Kirby ott van a Nintendo legrégebbi kabalafigurái közt, aki ezúttal Wii U-n tér vissza, méghozzá egy kifejezetten aranyos, kicsiknek és nagyoknak egyaránt ajánlható játékkal!

A Kirby and the Rainbow Paintbrush egy klasszikus mászkálós játék, mely könnyedsége okán már a legkisebbek számára is élvezhető. A játék során nem közvetlenül Kirby-t irányítod, a címszereplő Szivárvány Ecset segítségével kell a rózsaszín gömböcöt terelgetned: ecseteddel szivárványos utat alkothatsz, így gömbölyded barátunk ezen tud tovább haladni, gördülni. A pályákon természetesen ügyességet, reflexeket és logikát is igénylő feladatok várnak: Kirbyt nagy magasságokba juttathatod, megvédheted a vízeséstől, vagy épp beügyeskedheted egy ágyúba, hogy a pályavégi főgonoszt kilőhesd vele - egy igazán változatos, tündéri kalandról van szó!
 
 
A játékba többszereplős lehetőség is került, így legyen szó testvérekről, szülőkről, nagyszülőkről vagy barátokról, a Rainbow Paintbrush tökéletes tökéletes szórakozást nyújt! Nincs más dolgotok, mint Wii Remote irányítókat csatlakoztatni a géphez: a Wii U GamePad segítségével továbbra is Kirbyt segíted, a többiek pedig Kirby világának nindzsáival, Waddle Dee szereplőkkel mászkálnak és ugrálnak, és szintén sokat tudnak Kirbynek segíteni.

A Kirby and the Rainbow Paintbrush három Amiibo figurát is támogat: Kirby, King Dedede és Meta Knight segítségével egymástól eltérő, naponta elhasználható extrákat vagy képes megnyitni. Kirby figurájával végtelenített Star Dash képességre tehetsz szert (az aktiváláshoz száz csillag is szükséges), King Dedede használatával egy speciális sapkát kapsz, mely másfélszeres életerőt biztosít, a Meta Knight Amiibo által megnyitott maszknak köszönhetően a sima ellenfeleken simán átgördülhetsz!
 
 
A Kirby and the Rainbow Paintbrush kinézetében is tökéletesen illeszkedik a témához: minden egyes pályaelem, tárgy és szereplő gyurmából van megalkotva, egész egyszerűen öröm ránézni a játékra!

A Kirby and the Rainbow Paintbrush a legkisebbektől a legnagyobbakig mindenkinek bátran ajánlható: könnyen kitanulható, mégis változatos játékmenetével, kedves dallamaival, imádni való külsejével és élvezetes többszereplős módjaival bárki a szívébe zárhatja!

Ha szeretnétek többen játszani, akkor a Wii Remote irányítókat ajánlanánk figyelmedbe, ha pedig minden lehetőséget ki szeretnél használni, akkor az Amiibo figurák megvásárlásával ezt megteheted!
 
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére