Üdvözlünk kedves Vásárló!
Bejelentkezés
Ne hagyjatok ki semmiből!

Assassin's Creed IV: Black Flag Special Edition Wii U

Assassin's Creed IV Black Flag Special Edition Wii U
Státusz: Raktáron
Platform: Wii U
Korhatár: 18 év felett
Jótállás: 12 hónap
Stílus: Akció
ÁTVÉTEL:
Szállítással: holnapra várható
Üzletünkben: azonnal átvehető
Listára

Kívánságlistára teszem
Jótállás
Elolvasom a jótállási feltételeket
Bruttó ár:
 
9.990 Ft
A termék szállítási díja: 0 Ft

A SPECIÁLIS KIADÁS EXTRÁI:

A JÁTÉK MAGYAR FELIRATTAL ÉRKEZIK!

Előrendelői ajándékok:

-- AC IV: Black Flag DLC (részletek a DLC tartalmával kapcsolatban hamarosan!)
- AC IV: Black Flag kulcstartó


A csomag tartalma:
 • Bónusz egyjátékos küldetés: Sacrifice Island
 • Drake Kapitány öltözete
 • Dupla egyeneskardok (bónusz fegyver)
 • Arany duplakardok (bónusz fegyver)
 • Bónusz többjátékos kosztüm: Kincsvadász


ASSASSIN S CREED IV: BLACK FLAG ISMERTETŐ:

Több, mint fél évtizede már annak, hogy az egyik legnépszerűbb modern akciójáték-sorozat útjára indult. Az első Assassin's Creed megjelenése óta az összes eddig piacra dobott folytatás egyre jobb grafikával, egyre fejlettebb játékmenettel csalogatta magához a rajongókat - és persze a történet is szépen haladt saját medrében, újabb és újabb időszakokat mutatva be. Eddig három (négy, ha a jelent is beleszámítjuk) teljesen különböző korszak kalandjait élhetted át: az Assassin's Creed IV: Black Flag a kalózlétre és az ezzel kapcsolatos izgalmakra koncentrál!Az eddigi Assassin's Creed játékokban közös pont volt, hogy a hihetetlen szabadság ellenére azért a szó legszorosabb értelemben véve szárazföldi játékok voltak: az Assassin's Creed IV: Black Flag azonban szakít ezzel a hagyománnyal. A játék főszereplője ezúttal az Assassinok rendjébe tartozó kalózkapitány, Edward Kenway lesz, akinek foglalkozásából következik, hogy időnk jelentős részét a tengeren fogjuk tölteni, felfedezéssel, meneküléssel, vagy épp csatározással. Bizony: vár a valóban korlátlan szabadság, ezúttal földön, vízen és levegőben egyaránt!

Az Assassin's Creed IV: Black Flag nem egy hétköznapi kaland lesz, hiszen ismét több különböző Ubisoft-stúdió dolgozik azon, hogy az egyre növekedő elvárásoknak megfeleljenek a novemberi megjelenéskor. A játék hatalmas méretekkel bír - három várossal: Havana, Nassau és Kingston -, a központi konfliktust pedig ezúttal az angol, a spanyol és a (többé-kevésbé) független kalóz erők marakodásai jelentik majd. Ha pedig elég időt fektettél bele a játékba, akkor jöhet a többjátékos mód, ami egy ideje már hagyományosan az Assassin's Creed játékok részének számít.Az Assassin's Creed IV az idei év legjobban várt játékai közé tartozik. A fejlesztők már tökélyre csiszolták a játékmenetet, amely ezúttal is új elemekkel, újdonságokkal bővül, így sem az irányításra, sem a hangulatra, sem a látványra nem lehet majd panasz. A játék ősszel kerül majd üzletünk polcaira, előrendelni már most érdemes, hogy hozzájuthass a speciális kiadás extráihoz! Ha pedig a többi verzióra vagy kíváncsi, akkor nézd meg a Skull kiadású vagy a Buccaneer kiadású Assassin's Creed IV-variációkat: ezek limitált kiadású, gyűjtőknek szánt változatok!
Assassin's Creed IV Black Flag Special Edition Wii U

KÉPGALÉRIA:

 
 
 
 
Garanciális feltételek Bezárás
Garanciális feltételek
 • Garanciális feltételek

  • Gépek
   Üzletünk igyekszik mindent megtenni a kényelmed érdekében, éppen ezért elegendő a géphez kapott garancialevél (más néven jótállási jegy) megőrzése a garanciális javítás esetére. A megvásárolt gép számát regisztráljuk rendszerünkben, így a szám és a garancialevél kellően bizonyítja, hogy az esetlegesen javításra szoruló konzolt nálunk vásároltad.

  • Játékok
   Játékokra akkor tudjuk a 12 hónapos garanciát vállalni, ha az nem karcos, nincs összefogdosva, meggörbítve, megtörve, eltörve stb. Vagyis, ha a hiba magában a szoftverben van, nem pedig a szakszerűtlen használat miatt élvezhetetlen.

 • Szavatossági jogok, jótállás
  Szavatossági, jótállási kötelezettségeinknek a Polgári törvénykönyv, illetve a 151/2003 (IX.22.) Kormány rendelet rendelkezéseinek megfelelően teszünk eleget. A vásárló számára nyitva álló, a termékhez járó jótállási jegyen meghatározott garanciaidő alatt szervizünk javítja meg az esetlegesen meghibásodott olyan termékeket, amelyekre jótállási kötelezettségünk kiterjed. A vevő törvényben meghatározott szavatossági jogait, annak meghatározott sorrendjében, a törvény adta keretek között érvényesítheti. Így a vevőt kijavítás, kicserélés, árleszállítás vagy elállás illet meg. Jelentéktelen hiba esetén elállásnak nincs helye! A vevő, a hiba felfedezése után a lehető legrövidebb időn belül köteles kifogását cégünkkel közölni. A közlés késedelméből eredő kárért a vásárló felelős.

 • Garanciaidő
  Új gépek esetén: 12 hónap
  Új Microsoft gépek esetén: 12 + 12 hónap
                        12 hónap teljes körű garancia
                        12 hónap alaplapi garancia
  Új kiegészítők esetén: 6 hónap
  Új szoftverek esetén: 12 hónap
  Használt termékek esetén típustól függetlenül 1 hónap
  Szervizgarancia: lásd a szervizoldalon az egyes javítási feladatoknál

  A termékekre vonatkozó garanciaidőket mindig megtalálod a termék adatlapján. A sztenderd garanciaidőtől a gyártók a fogyasztó javára eltérhetnek. Emiatt lehetséges, hogy a termék adatlapján ezektől eltérő időintervallumot találsz! Ha az adatlapon nincs feltüntetve a garanciaidő, akkor az itt találhatóak érvényesek!

 • Amennyiben a hozzánk javításra beküldött konzol a visszaérkezéstől számított 3 napon belül ismét meghibásodik ugyanazzal a problémával, akkor álljuk a vissza és kiszállítás egyszeri költségét. Természetesen vannak kivételes esetek, így fenntartjuk az egyedi elbírálás jogát.
Assassin's Creed IV Black Flag előrendelés, egy rakás előrendelői ajándékkal!
 - Assassin's Creed IV Black Flag előrendelés, egy rakás előrendelői ajándékkal!
Összeszedtük a legfontosabb tudnivalókat, a különféle kiadásokat az idei ősz egyik legjobban várt sandbox-játékából. Természetesen az Assassin's Creed IV: Black Flagről van szó, ami ezúttal a tizenhetedik századik Karib-Tenger kalózlétét mutatja be egészen izgalmas módon! Tovább...
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód

Kosár tartalma: 0 tétel

Összérték: 0 Ft Ft.

Kiemelt partnereink
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére